Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Dwoma CoDami skasował całe XGP, SPENCER GO NIENAWIDZI! [zobacz memy] 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jeszcze jest w cholere tytułów które mam w bibliotece z PS PLUS. I większośc jest w stanie zaorać XGP. Taki life niestety. 

Xbox ogólnie to dziadostwo i mówie to jako posiadacz X360 i Xone (oba już poszły do zyda bez mrugnięcia okiem). Najpierw miałem 360 i nawet mówiłem WOW kilka razy po premierze ale do momentu jak wyszło ps3. Wtedy x360 odpałałem tylko dla Gearsów i gdy faktycznie cena gry była z 40-50 pln niższa niż na PS-a. Pózniej kupiłem Xone rok po premierze i kuzwa nic się nie zmieniło. A szale goryczy przelało jak kupiłem FFXV i zobaczyłem że na Xone ta gra wygląda jak g ó w n o - rozmazane tła, ścinka. Jak kupiłem na ps4 (fat) to była mega różnica.

Xbox to dziadostwo. Ale kontrast w naturze musi być. 

Opublikowano

No dobra, ale jakbym kupił Plusa teraz to co mam za gierki? Dwie co są w tym miesiącu. No nie chcesz mi powiedzieć, że serio stawiasz obok siebie PS+ i XGP, dodatkowo wskazując przewagę tego pierwszego, bo to jest zbyt srogi odlot nawet jak na standardy CW xd

Opublikowano

XGP ma teoretyczną przewagę bo masz całą biblioteke zawsze (pewnie o to Tobie chodziło) ale ja jak większość posiadaczy ps ma plusa od wielu lat (tak samo jak Ci co grają online w X-a i mają Golda) więc dla mnie ten argument o dwóch grach i tylko dwóch grach miesięcznie jest z dupala Xboksowca bo jak włączam ps4 to mam kilkadziesiąt dobrych jakościowo gier do pogrania od razu. Natomiast to co trafia do Plusa a to co jest w XGP to niebo a ziemia. I chociaż to proste co piszę to czasem takim bociorom trzeba tłumaczyć nawet w standardach CW, iksde...

Ale każdy ma prawo sobie wybierać co chce i kierować się czym chce. Ja się ceną nie kieruje bo wiem że za taniość płaci się podwójnie. 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
46 minut temu, ListuniO napisał:

Xbox ogólnie to dziadostwo i mówie to jako posiadacz X360 i Xone (oba już poszły do zyda bez mrugnięcia okiem). Najpierw miałem 360 i nawet mówiłem WOW kilka razy po premierze ale do momentu jak wyszło ps3. Wtedy x360 odpałałem tylko dla Gearsów i gdy faktycznie cena gry była z 40-50 pln niższa niż na PS-a. Pózniej kupiłem Xone rok po premierze i kuzwa nic się nie zmieniło. A szale goryczy przelało jak kupiłem FFXV i zobaczyłem że na Xone ta gra wygląda jak g ó w n o - rozmazane tła, ścinka. Jak kupiłem na ps4 (fat) to była mega różnica.

Xbox to dziadostwo. Ale kontrast w naturze musi być. 

Jak ty sprzedałeś x360 dla ps3 na którym (pipi) było i gry multiplatformowe zamulały to ja Ci gratuluję. Nie zmieniaj się. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Cytat z raportu finansowego $ony

Cytat

We will explore expanding our 1st party titles to the PC platform,

Oj coś czuję że niejedno mieszkanie zostanie zdemolowane

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Jak ty sprzedałeś x360 dla ps3 na którym (pipi) było i gry multi zamulały to ja Ci gratuluję. Nie zmieniaj się. 

Multi w U4 czy The Last Of Us nie zamulały. Chyba ze u Ciebie. Ale to jakie to były gry w multi wystarczyło żeby nie wracać do xsmiecia. Mieliście takie gry w multi ?

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Cytat z raportu finansowego $ony

Oj coś czuję że niejedno mieszkanie zostanie zdemolowane

Jeśli tak to zamiast wydawać 5k na konsole faktycznie bardziej opłaci się złożyć jakąś blachę. 

Teraz, ListuniO napisał:

Multi w U4 czy The Last Of Us nie zamulały. Chyba ze u Ciebie. Ale to jakie to były gry w multi wystarczyło żeby nie wracać do xsmiecia. Mieliście takie gry w multi ?

multiplatformy, ach ta potęga cella

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Tak, a multi w uncharted to był śmieć. Aha, czwartej części nie było na ps3.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Tak, a multi w uncharted to był śmieć. Aha, czwartej części nie było na ps3.

Drugi Uncharted w multi to był śmieć? Sekta Wam mózgi wyprała.

Opublikowano

Grałem w 3. Strzelanie z kapiszonów i skakanie jak dałn.

Opublikowano

Lisunio odklejony jak jego koledzy z wścieklizną w asasynie z Japonii. 

Opublikowano

381 gier w XGPU porównuje do plusa. Niech mnie chuy.

Opublikowano

Jak boty lubią masówkę za grosz to Wasza sprawa. Dla takich jak Wy tez jest podaż. Ale nie piszcie odklejency ze XGP to genialna opcja bo jest tani.

Opublikowano

No jak nie jest genialny jak gram typie w wasteland 3 za 4zl (promocja dla wracających) na PC? Fajna usługa tylko konsola smiec bez gier :)

Opublikowano

ten jak dojebal rzeczowego posta a przeciez to console wars i wiadomo ze na koncu xbox to kur.wa xdd

Opublikowano

Ten argument o tym że XGP jest huyowy bo to masówka za 4 zł to jest przecież piękny :)

Jak ktoś nie jest hardkorem, to wchodzi w ten ekosystem z GP i dostaje oczopląsu bo tam jest tyle kozackich gier. ODRAZU. Nie zbiera ich przez lata, po dwie miesięcznie. 

Tak samo jak gadanie że nie ma w co grać na Xboxie, teraz na koniec generacji gdzie po 7 latach gier z ps4 które można pozazdrościć jest pewnie kilka (dla mnie tylko Bloodborne). Chore. 

I ten elitaryzm plejstejszonowcow jakby tylko wybrańcy mogli na tym zagrać W TE GRY. Ludzie tu na forum kupują droższe paczki z komiksami niż elitarne PS4. 

To przecież można wylewu dostać od czytania tego pyerdolenia

Opublikowano

Bo ten temat to beka ale tych kilku niebieskich przegrywów pisze tu na serio. I jak tu ich nie lubić? 

Poza tym wiesz jak rodzice im kupują te gierki i konsolę to dla nich mocno elitarna rozrywka jest. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
Godzinę temu, lpcl napisał:

Poza tym wiesz jak rodzice im kupują te gierki i konsolę to dla nich mocno elitarna rozrywka jest. 

Sam sobie gierki i konsole kupowałem jak Ty jeszcze biegałeś po kolana w błocie a kogut Cie za pitaka łapał chłopcze. 

Nie twierdze że granie to dla elity z kasą i właśnie dlatego wydaje kase z głową. Ale widzę że boty sekciarze kupionie XGP za 4 PLN miesięcznie i klaszczą klęcząc przed ołtatrzykiem z zielonych ochłapów a większośc tych gier w XGP to można odpalić na zasadzie dema żeby się przekonać że szkoda czasu.

Dostarczajcie dalej, Spencer liczy zielone. 

Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Ten argument o tym że XGP jest huyowy bo to masówka za 4 zł to jest przecież piękny :)

Jak ktoś nie jest hardkorem, to wchodzi w ten ekosystem z GP i dostaje oczopląsu bo tam jest tyle kozackich gier. ODRAZU. Nie zbiera ich przez lata, po dwie miesięcznie. 

Tak samo jak gadanie że nie ma w co grać na Xboxie, teraz na koniec generacji gdzie po 7 latach gier z ps4 które można pozazdrościć jest pewnie kilka (dla mnie tylko Bloodborne). Chore. 

I ten elitaryzm plejstejszonowcow jakby tylko wybrańcy mogli na tym zagrać W TE GRY. Ludzie tu na forum kupują droższe paczki z komiksami niż elitarne PS4. 

To przecież można wylewu dostać od czytania tego pyerdolenia

Ja nie widzisz że dla botów koronny argument to właśnie XGP to nie wpadaj tu na chwile żeby coś tam yebnąc z dupy tylko poczytaj tych XGP fanboyów co Wastelands 3 ogrywają jakby ta pececiarska gra była jakimś mesjaszem. 

Poza tym Wy nie widzicie że sam MS ma Was w anusie kompletnie zgadzając się na wydanie Death Stranding czy Horizon na PC a nie na Waszej zdechłej konsoli?

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
32 minuty temu, ListuniO napisał:

Sam sobie gierki i konsole kupowałem jak Ty jeszcze biegałeś po kolana w błocie a kogut Cie za pitaka łapał chłopcze. 

Akurat w gierki gram od ponad 30 lat więc wątpię. Natomiast ten kogut w dzieciństwie musiał cię mocno skrzywdzić skoro na widok znaczka ps dostajesz takiej cieczki chłopcze. 

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Akurat w gierki gram od ponad 30 lat więc wątpię. Natomiast ten kogut w dzieciństwie musiał cię mocno skrzywdzić skoro na widok znaczka ps dostajesz takiej cieczki chłopcze. 

Gdybyś grałw gry od 30 lat to byś nie yebał tekstów o kupowaniu gier przes rodziców. No ale internet pozwala być kim sie chce. Chłopcze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.