Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Skoro cały czas mówię ze na Xboxie nie ma w co grać to jak k u z w a chcesz tam coś znaleźć? Coś ogarniasz?

Kilka gier zaledwie na Xone

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jaki teoretyku ? Na PlayStation mam to samo co na X i Exy z PlayStation. Gdzie tu teoria? 

Dyskusja z botem - bezcenne:banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, ListuniO napisał:

Jaki teoretyku ? Na PlayStation mam to samo co na X i Exy z PlayStation. Gdzie tu teoria? 

Dyskusja z botem - bezcenne:banderas:

Sam napisałeś, że nic nie ograłeś na Xboxie One a najwięcej się o nim wypowiadasz. Nie dość że teoretyk to jeszcze debil. :)

Opublikowano

Naprawdę ?

9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sam napisałeś, że nic nie ograłeś na Xboxie One a najwięcej się o nim wypowiadasz. Nie dość że teoretyk to jeszcze debil. :)

:facepalm:

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał:

Wcześniej to w polsce można było co najwyżej w ruskie jajeczka pograć.

Nie pezesadzaj, kontrabanda była zawsze a po 90 to już problemu raczej nie było, tylko finanse. 

Odkąd pamiętam grał mój kuzyn, ale on zaczynał od zx spectrum, Atari odziedziczyłem po nim. Największy sentyment mam jednak do amigi 1200.

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Ja widzę, że tu od paru lat nic się nie zmieniło, dawaj gamertaga jak nie to wypie***** xD 

I tak przez ostatnie 3 strony, zamiast osrać typa i iść dalej. 

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Ja widzę, że tu od paru lat nic się nie zmieniło, dawaj gamertaga jak nie to wypie***** xD 

I tak przez ostatnie 3 strony, zamiast osrać typa i iść dalej. 

no ale brak gamertaga to też przydatna informacja

Wiem np. że jak Rozi cośtam ciśnie Xboxowi to jednak cośtam ograł, kiedy taki Teddy ma największe żale do gier MSu a nie ograł żadnej ani nie korzysta z XGP, czyli jest teoretykiem jak Listunio. :) 

Opublikowano

Im więcej czytam i słucham, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ps5 zje xa grami i grafiką. 

Jednak x ma wciąż szansę wygrać gamepassem i konsolą za 1 zł w abonamencie. 

Ten drugi scenariusz mnie trochę martwi, bo to kierunek, którego nie chcę. Gry z tabletów i komórek na nowoczesnych sprzętach. Minecraft, pubg, fortnite, rolblox, halo z podbitą rozdziałką. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

@Paolo de Vesir

Czyli można osrać typa i iść dalej, proszę. 

1 minutę temu, C1REX napisał:

Im więcej czytam i słucham, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ps5 zje xa grami i grafiką. 

Jednak x ma wciąż szansę wygrać tak gamepassem i konsolą za 1 zł w abonamencie. 

Ten drugi scenariusz mnie trochę martwi, bo to kierunek, którego nie chcę. Gry z tabletów i komórek na nowoczesnych sprzętach. Minecraft, pubg, fortnite, rolblox, halo z podbitą rozdziałką. 

Im więcej czytam tym więcej czytam bzdur. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
1 minute ago, Soul said:

@Paolo de Vesir

Czyli można osrać typa i iść dalej, proszę. 

Im więcej czytam tym więcej czytam bzdur. 

X nie ma exow i będzie ciągnięte w dół crossegenem i optymalizacją gier pod series s lub nawet one s. 

Optymalizacja prawie zawsze jest pod najsłabszy sprzęt. 

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

X nie ma exow i będzie ciągnięte w dół crossegenem i optymalizacją gier pod series s lub nawet one s. 

Optymalizacja prawie zawsze jest pod najsłabszy sprzęt. 

Eh ten biedny RDR 2 jak on (pipi)owo wygląda przez ten (pipi)any magnetovid :( 

Opublikowano

właśnie RDR2 to najlepiej wyglądająca gra tej generacji, multiplatforma, więc jakim cudem sprzęt mocniejszy od One X ma cokolwiek hamować

Opublikowano

Rdr2 jest wyjątkiem. One x zostal też wycofany i był wyraźnie mocniejszy od innych konsol.

Ps5 jest podobnej mocy do series x. 

Trudno mi też zrozumieć, jak ludzie lekceważą ssd od sony. Szybkość dysku może zapełnić caly ram w 1 sekundę. Dosłownie w czasie, jak obracamy kamerą. 

Historycznie jednak najmocniejsza konsola prawie nigdy nie wygrywa. Xbox z gorszymi wizualnie grami może wygrać. 1zl za konsole + kilkaset darmowych gier w abonamencie może odmienić rynek na zawsze. 

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Rdr2 jest wyjątkiem. One x zostal też wycofany i był wyraźnie mocniejszy od innych konsol.

Ps5 jest podobnej mocy do series x. 

Trudno mi też zrozumieć, jak ludzie lekceważą ssd od sony. Szybkość dysku może zapełnić caly ram w 1 sekundę. Dosłownie w czasie, jak obracamy kamerą. 

Historycznie jednak najmocniejsza konsola prawie nigdy nie wygrywa. Xbox z gorszymi wizualnie grami może wygrać. 1zl za konsole + kilkaset darmowych gier w abonamencie może odmienić rynek na zawsze. 

No to jak ten xsx jest najmocniejszy to jak może wygrać skoro napisałeś, że nie?

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no ale brak gamertaga to też przydatna informacja

Wiem np. że jak Rozi cośtam ciśnie Xboxowi to jednak cośtam ograł, kiedy taki Teddy ma największe żale do gier MSu a nie ograł żadnej ani nie korzysta z XGP, czyli jest teoretykiem jak Listunio. :) 

Masz tu GT z czasów Xone, jak zauważysz wszystkie gry ograne na klocu są na ps4, ps3 i PC (mało tego bo pozbyłem się konsol szybko jak pisałem wcześniej) - więc po jakiego grzyba kupować Xboxa? Natomiast rzetelnie sprawdziłem posiadając tą konsole żeby nie było że teoretyzuje. 

No i jak będzie "teoretyku/debilu?" skoro Twój żelazny argument umarł?

LiStekNo1

Opublikowano

Mi się takich rozkminek teoretyków nie chce nawet czytać, coś Ci piszę Ty mu walisz bombe prawdy a on, że to wyjątek :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

o ku,rwa :pawel: ale pustka i jeszcze masz czeloność cisnąć, że na Xboxie nie ma w co grać albo że gry na niego są słabe 

No gdyby było w co grac to by było więcej. Wezyr? Wezyr? Weeezzzyyyyyrrrr?!?!?!?

Opublikowano
2 minutes ago, lpcl said:

No to jak ten xsx jest najmocniejszy to jak może wygrać skoro napisałeś, że nie?

Masz rację. Najdroższa konsola prawie nigdy nie wygrywa. 

Osobiście też sądzę, że 2x szybszy ssd (4x szybszy w top speed) jest ważniejsze od kilka teraflopow. 

Cena jednak ma najważniejsze znaczenie i m$ nie popełnia błędów z x one. 

3 minutes ago, Soul said:

Mi się takich rozkminek teoretyków nie chce nawet czytać, coś Ci piszę Ty mu walisz bombe prawdy a on, że to wyjątek :yao:

Dales dobry argument, ale xbox one x przegrał i został wycofany z rynku. 

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

No gdyby było w co grac to by było więcej. Wezyr? Wezyr? Weeezzzyyyyyrrrr?!?!?!?

Wow, jak to możliwe, że jednak znacznie więcej i w dodatku lepszych gier niż Ty na Twoich dwóch kontach Xboxa? :o Chyba musiałem sobie te gry wyczarować, nie ma innej opcji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.