Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

W temacie PS5 jaka psychoza. Stare chłopy się zachowują jakby posiadanie 2 konsol albo przesiadka z jednej na drugą to była jakaś mega emocjonalna akcja niczym zerwanie z wieloletnią partnerką. Fascynujący jest ten wewnętrzny konflikt klapów którym kipi ten temat gdy co drugi post to racjonalizowanie zakupu plejki i przekonywanie samego siebie, że w tym gamepassie nie ma gier xD

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 410,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
27 minut temu, C1REX napisał:

GoW i TLoU1 - słaba fabuła? Być może. A co polecacie na series X? Halo, Gears of War czy Forze? 

Fallout 5 i The Elder Scrolls 6

Opublikowano

W ogóle wchodzenie do tematu PS5 to istna mordęga, tam więcej smęcenia, racjonalizowania zakupu i ogólnie smutek, pyzda i pożoga razem wzięte, jeden z drugim bamber się zastanawia, co tu począć. Nie da się tego czytać. Tam zero nowinek o konsoli, czy Sony coś tam dało do prasy.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
39 minut temu, C1REX napisał:

GoW i TLoU1 - słaba fabuła? Być może. A co polecacie na series X? Halo, Gears of War czy Forze? 

Forza Horizon 1 i gonitwa za Dariusem Flyntem :kaz:

Opublikowano

Sony też nie ułatwia sprawy bo ludzie nadal nie są pewni czy dostaną konsolę w tym roku nawet pomimo złożonego preordera.

Ktoś tym biednym klapom musi dać protipa, że można kupić sobie Xboxa, ograć backlog w gamepassie a później np. za rok zmienić konsolę jak się Sony ogarnie. Po co ten lament i udawanie, że deszcz pada jak Sony po prostu pluje na graczy.

Opublikowano
25 minut temu, UberAdi napisał:

W temacie PS5 jaka psychoza. Stare chłopy się zachowują jakby posiadanie 2 konsol albo przesiadka z jednej na drugą to była jakaś mega emocjonalna akcja niczym zerwanie z wieloletnią partnerką. Fascynujący jest ten wewnętrzny konflikt klapów którym kipi ten temat gdy co drugi post to racjonalizowanie zakupu plejki i przekonywanie samego siebie, że w tym gamepassie nie ma gier xD

A w temacie Xboxa jak impreza dzisiaj? Czy kacyk bo tanim spirycie z wczoraj?

Opublikowano
50 minut temu, C1REX napisał:

Ori 2 - fantastyczna metroidvania, znaczący postęp mechanik i samej złożoności gry. Wzruszająca i piękna historia.

Gears Tactics - taktyczny spin-off którego seria potrzebowała. Złożone mechaniki przeniesiono z dynamiką której można po serii oczekiwać.

Cuphead - boss rush w wyjątkowej oprawie, nie dla ludzi o słabych nerwach.

The Medium - zapowiada się na najlepszą grę Blooberów i zdecydowanie wypełni niszę po zmarłym Silent Hill.

Cyberpunk - wiadomo, najlepsza wersja konsolowa. Ktoś w ogóle wątpi że będzie to kosa?

To takie moje propozycje dla ludzi którzy jeszcze Xa nie mieli, a chcą wyjść poza Świętą Trójce.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

The Medium - zapowiada się na najlepszą grę Blooberów i zdecydowanie wypełni niszę po zmarłym Silent Hill.

weź mi (pipi)j z ich grami, co odpalam grę od nich to 20 fps i kosmiczny lag, nie grywalne kompletnie, nie ściągam tego nawet

Opublikowano

MS moglby zeobic fatality

Gdyby w swoich gifach, smieszkach, itd

Na koncu (pipi)na

Xbox 4 the players

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiesz że to tak nie wypada używac tego Silent Hill? Sam kompozytor gry nie zrobi to raz a dwa że ta gra jeszcze nie wyszła więc nie nakręcał Silent Hillem bo to nie literatura faktu. 

Opublikowano

Ale temat Playstation 5 to stypa, ja pyerdole, wspminanie PS4, wspominanie dobrych gier, lizanie ran, wmawianie sobie że seks analny nie będzie bolał, że w sumie musi być spoko skoro tyle osób pomimo bólu jaki przy tym towarzyszy podejmują się go, czytać tych bzdur nie mogę, trzeba patrzeć trzeźwo, realnie, w zależności od sytuacji, niektórzy traktują zakup konsoli jak małżeństwo, zamiast zagłosować portfelem i pokazać że coś się nie podoba to oni wychodzą z założenia że będzie lżej jak posmarują dupe wazeliną.

Rozumiem, marka, trofki, sam wychowałem się na PSXie ale bądźmy poważni, kupmy konsole firmy która widać że się stara i walczy o klienta, wcześniej to była PS4ka a teraz role się odwróciły, zobaczymy na jak długo, jestem pewny że ta generacja będzie bardzo dobrą generacją, może ostatnią z fizycznymi grami.

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ale temat Playstation 5 to stypa, ja pyerdole, wspminanie PS4, wspominanie dobrych gier, lizanie ran, wmawianie sobie że seks analny nie będzie bolał, że w sumie musi być spoko skoro tyle osób pomimo bólu jaki przy tym towarzyszy podejmują się go, czytać tych bzdur nie mogę, trzeba patrzeć trzeźwo, realnie, w zależności od sytuacji, niektórzy traktują zakup konsoli jak małżeństwo, zamiast zagłosować portfelem i pokazać że coś się nie podoba to oni wychodzą z założenia że będzie lżej jak posmarują dupe wazeliną.

Rozumiem, marka, trofki, sam wychowałem się na PSXie ale bądźmy poważni, kupmy konsole firmy która widać że się stara i walczy o klienta, wcześniej to była PS4ka a teraz role się odwróciły, zobaczymy na jak długo, jestem pewny że ta generacja będzie bardzo dobrą generacją, może ostatnią z fizycznymi grami.

Opublikowano

Dla nowych przechodzących na stronę zieleni pytajacych w co zagrać na Xboxie: Ori 1 + Ori 2 nakrywa czapką wszystko, co oferuje PS4.

Opublikowano
14 minut temu, Shago napisał:

Dla nowych przechodzących na stronę zieleni pytajacych w co zagrać na Xboxie: Ori 1 + Ori 2 nakrywa czapką wszystko, co oferuje PS4.

Nie mogę się doczekać, tyle miodu do nadrobienia.

21 minut temu, ListuniO napisał:

spacer.png

Osobiście bałbym się im zaufać patrząc na to jak mocno są zaskoczeni Microsoftem, brakuje tylko na torcie wisienki w postaci psujących się PS5ek.

Opublikowano

Ja widzę wszędzie plotki i płacze, a prawda taka, że Sony nigdy nie zawiodło. 

Owszem, początki czasem bywają pod górkę.
Przypominam jednak, że ps2 startowało z Fantivision, a ta konsola odniosła największy sukces w historii. 

Nie sądzę też, że Xbox cokolwiek sprzeda w Japonii - nie ma szans. Nie w kraju honoru i patriotyzmu. 
Tam na serio kupić xboksa, to jak zdradzić swój naród. Coś jak kupno wiedźmina 3 dla Polaka, nawet jak gra nie podeszła tylko razy 100.

Jeśli Xbox będzie mocny, to ja się ucieszę, bo to tylko wzmocni ps5. 

A tych, którzy się przesiadają na xboksa mi szkoda. Ludzie będą się zastanawiać, dlaczego mają miliard gier za free, a nie ma w co grać i gry nie są już jak kiedyś. 
Dobra metoda, by znudzić się grami i zmienić hobby.

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

a prawda taka, że Sony nigdy nie zawiodło. 

(pipi) prawda. Zawiodło wsparciem PS4 z początku generacji, trudną PS3 która zaprowadziła ich prawie na skraj bankructwa, PS Vitą olaną za życia i PSP olanym w jego połowie. CIREX skończ PIE,RDOLIĆ, bo pierdo,lisz jak potłuczony.

Opublikowano

C1PEX jako zielony byłeś dziwny, ale teraz już idziesz full retard

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

.

A tych, którzy się przesiadają na xboksa mi szkoda. Ludzie będą się zastanawiać, dlaczego mają miliard gier za free, a nie ma w co grać i gry nie są już jak kiedyś. 

Dokładnie takie miałem poczucie przy ostatnich nudnych i rozwleczonych exach od Sony:)

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Dokładnie takie miałem poczucie przy ostatnich nudnych i rozwleczonych exach od Sony:)

Opublikowano
2 minutes ago, drozdu7 said:

C1PEX jako zielony byłeś dziwny, ale teraz już idziesz full retard

Trzeba być retardem, by wierzyć w sukces xboksa. 
ps2 z fantivision zniszczył xboksa.
przy xbox one m$ miał rezygnować z konsol, ale Spencer wyciągnął filmiki z nagrań billa z dziećmi i obsypali go kasą.

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

O tak 7 remake zalicza się do tych tytułów:)

Opublikowano
26 minut temu, C1REX napisał:

Ja widzę wszędzie plotki i płacze, a prawda taka, że Sony nigdy nie zawiodło. 

Owszem, początki czasem bywają pod górkę.
Przypominam jednak, że ps2 startowało z Fantivision, a ta konsola odniosła największy sukces w historii. 

Piszesz bzdury jak zwykle, Sony zawodziło nie jedno krotnie na wielu płaszczyznach, softwarowych, hardwarowych, zawodzilo sieciowo, zawodzilo wsparciem, zapominalo o produktach, potknięcia zdarzają się każdemu, sam fakt wspominek o ps2 to już beczunia, co ma ps2 do aktualnej generacji?  Ty to chyba piszesz żeby coś napisać bez zastanowienia nad tym.

Dla Ciebie może miliard gier to nie ma w co grać, dla mnie to rozwój gamingowy, możliwość sprawdzenia czegoś w co nie grałem bo nie jest w moim gatunku - jak Wiedźmin 3, gwarancja gier first party w dniu premiery do ściągnięcia na dysk i rozmaitość gatunków.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.