Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

W temacie PS5 jaka psychoza. Stare chłopy się zachowują jakby posiadanie 2 konsol albo przesiadka z jednej na drugą to była jakaś mega emocjonalna akcja niczym zerwanie z wieloletnią partnerką. Fascynujący jest ten wewnętrzny konflikt klapów którym kipi ten temat gdy co drugi post to racjonalizowanie zakupu plejki i przekonywanie samego siebie, że w tym gamepassie nie ma gier xD

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
27 minut temu, C1REX napisał:

GoW i TLoU1 - słaba fabuła? Być może. A co polecacie na series X? Halo, Gears of War czy Forze? 

Fallout 5 i The Elder Scrolls 6

Opublikowano

W ogóle wchodzenie do tematu PS5 to istna mordęga, tam więcej smęcenia, racjonalizowania zakupu i ogólnie smutek, pyzda i pożoga razem wzięte, jeden z drugim bamber się zastanawia, co tu począć. Nie da się tego czytać. Tam zero nowinek o konsoli, czy Sony coś tam dało do prasy.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
39 minut temu, C1REX napisał:

GoW i TLoU1 - słaba fabuła? Być może. A co polecacie na series X? Halo, Gears of War czy Forze? 

Forza Horizon 1 i gonitwa za Dariusem Flyntem :kaz:

Opublikowano

Sony też nie ułatwia sprawy bo ludzie nadal nie są pewni czy dostaną konsolę w tym roku nawet pomimo złożonego preordera.

Ktoś tym biednym klapom musi dać protipa, że można kupić sobie Xboxa, ograć backlog w gamepassie a później np. za rok zmienić konsolę jak się Sony ogarnie. Po co ten lament i udawanie, że deszcz pada jak Sony po prostu pluje na graczy.

Opublikowano
25 minut temu, UberAdi napisał:

W temacie PS5 jaka psychoza. Stare chłopy się zachowują jakby posiadanie 2 konsol albo przesiadka z jednej na drugą to była jakaś mega emocjonalna akcja niczym zerwanie z wieloletnią partnerką. Fascynujący jest ten wewnętrzny konflikt klapów którym kipi ten temat gdy co drugi post to racjonalizowanie zakupu plejki i przekonywanie samego siebie, że w tym gamepassie nie ma gier xD

A w temacie Xboxa jak impreza dzisiaj? Czy kacyk bo tanim spirycie z wczoraj?

Opublikowano
50 minut temu, C1REX napisał:

Ori 2 - fantastyczna metroidvania, znaczący postęp mechanik i samej złożoności gry. Wzruszająca i piękna historia.

Gears Tactics - taktyczny spin-off którego seria potrzebowała. Złożone mechaniki przeniesiono z dynamiką której można po serii oczekiwać.

Cuphead - boss rush w wyjątkowej oprawie, nie dla ludzi o słabych nerwach.

The Medium - zapowiada się na najlepszą grę Blooberów i zdecydowanie wypełni niszę po zmarłym Silent Hill.

Cyberpunk - wiadomo, najlepsza wersja konsolowa. Ktoś w ogóle wątpi że będzie to kosa?

To takie moje propozycje dla ludzi którzy jeszcze Xa nie mieli, a chcą wyjść poza Świętą Trójce.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

The Medium - zapowiada się na najlepszą grę Blooberów i zdecydowanie wypełni niszę po zmarłym Silent Hill.

weź mi (pipi)j z ich grami, co odpalam grę od nich to 20 fps i kosmiczny lag, nie grywalne kompletnie, nie ściągam tego nawet

Opublikowano

MS moglby zeobic fatality

Gdyby w swoich gifach, smieszkach, itd

Na koncu (pipi)na

Xbox 4 the players

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiesz że to tak nie wypada używac tego Silent Hill? Sam kompozytor gry nie zrobi to raz a dwa że ta gra jeszcze nie wyszła więc nie nakręcał Silent Hillem bo to nie literatura faktu. 

Opublikowano

Ale temat Playstation 5 to stypa, ja pyerdole, wspminanie PS4, wspominanie dobrych gier, lizanie ran, wmawianie sobie że seks analny nie będzie bolał, że w sumie musi być spoko skoro tyle osób pomimo bólu jaki przy tym towarzyszy podejmują się go, czytać tych bzdur nie mogę, trzeba patrzeć trzeźwo, realnie, w zależności od sytuacji, niektórzy traktują zakup konsoli jak małżeństwo, zamiast zagłosować portfelem i pokazać że coś się nie podoba to oni wychodzą z założenia że będzie lżej jak posmarują dupe wazeliną.

Rozumiem, marka, trofki, sam wychowałem się na PSXie ale bądźmy poważni, kupmy konsole firmy która widać że się stara i walczy o klienta, wcześniej to była PS4ka a teraz role się odwróciły, zobaczymy na jak długo, jestem pewny że ta generacja będzie bardzo dobrą generacją, może ostatnią z fizycznymi grami.

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ale temat Playstation 5 to stypa, ja pyerdole, wspminanie PS4, wspominanie dobrych gier, lizanie ran, wmawianie sobie że seks analny nie będzie bolał, że w sumie musi być spoko skoro tyle osób pomimo bólu jaki przy tym towarzyszy podejmują się go, czytać tych bzdur nie mogę, trzeba patrzeć trzeźwo, realnie, w zależności od sytuacji, niektórzy traktują zakup konsoli jak małżeństwo, zamiast zagłosować portfelem i pokazać że coś się nie podoba to oni wychodzą z założenia że będzie lżej jak posmarują dupe wazeliną.

Rozumiem, marka, trofki, sam wychowałem się na PSXie ale bądźmy poważni, kupmy konsole firmy która widać że się stara i walczy o klienta, wcześniej to była PS4ka a teraz role się odwróciły, zobaczymy na jak długo, jestem pewny że ta generacja będzie bardzo dobrą generacją, może ostatnią z fizycznymi grami.

Opublikowano

Dla nowych przechodzących na stronę zieleni pytajacych w co zagrać na Xboxie: Ori 1 + Ori 2 nakrywa czapką wszystko, co oferuje PS4.

Opublikowano
14 minut temu, Shago napisał:

Dla nowych przechodzących na stronę zieleni pytajacych w co zagrać na Xboxie: Ori 1 + Ori 2 nakrywa czapką wszystko, co oferuje PS4.

Nie mogę się doczekać, tyle miodu do nadrobienia.

21 minut temu, ListuniO napisał:

spacer.png

Osobiście bałbym się im zaufać patrząc na to jak mocno są zaskoczeni Microsoftem, brakuje tylko na torcie wisienki w postaci psujących się PS5ek.

Opublikowano

Ja widzę wszędzie plotki i płacze, a prawda taka, że Sony nigdy nie zawiodło. 

Owszem, początki czasem bywają pod górkę.
Przypominam jednak, że ps2 startowało z Fantivision, a ta konsola odniosła największy sukces w historii. 

Nie sądzę też, że Xbox cokolwiek sprzeda w Japonii - nie ma szans. Nie w kraju honoru i patriotyzmu. 
Tam na serio kupić xboksa, to jak zdradzić swój naród. Coś jak kupno wiedźmina 3 dla Polaka, nawet jak gra nie podeszła tylko razy 100.

Jeśli Xbox będzie mocny, to ja się ucieszę, bo to tylko wzmocni ps5. 

A tych, którzy się przesiadają na xboksa mi szkoda. Ludzie będą się zastanawiać, dlaczego mają miliard gier za free, a nie ma w co grać i gry nie są już jak kiedyś. 
Dobra metoda, by znudzić się grami i zmienić hobby.

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

a prawda taka, że Sony nigdy nie zawiodło. 

(pipi) prawda. Zawiodło wsparciem PS4 z początku generacji, trudną PS3 która zaprowadziła ich prawie na skraj bankructwa, PS Vitą olaną za życia i PSP olanym w jego połowie. CIREX skończ PIE,RDOLIĆ, bo pierdo,lisz jak potłuczony.

Opublikowano

C1PEX jako zielony byłeś dziwny, ale teraz już idziesz full retard

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

.

A tych, którzy się przesiadają na xboksa mi szkoda. Ludzie będą się zastanawiać, dlaczego mają miliard gier za free, a nie ma w co grać i gry nie są już jak kiedyś. 

Dokładnie takie miałem poczucie przy ostatnich nudnych i rozwleczonych exach od Sony:)

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Dokładnie takie miałem poczucie przy ostatnich nudnych i rozwleczonych exach od Sony:)

Opublikowano
2 minutes ago, drozdu7 said:

C1PEX jako zielony byłeś dziwny, ale teraz już idziesz full retard

Trzeba być retardem, by wierzyć w sukces xboksa. 
ps2 z fantivision zniszczył xboksa.
przy xbox one m$ miał rezygnować z konsol, ale Spencer wyciągnął filmiki z nagrań billa z dziećmi i obsypali go kasą.

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

O tak 7 remake zalicza się do tych tytułów:)

Opublikowano
26 minut temu, C1REX napisał:

Ja widzę wszędzie plotki i płacze, a prawda taka, że Sony nigdy nie zawiodło. 

Owszem, początki czasem bywają pod górkę.
Przypominam jednak, że ps2 startowało z Fantivision, a ta konsola odniosła największy sukces w historii. 

Piszesz bzdury jak zwykle, Sony zawodziło nie jedno krotnie na wielu płaszczyznach, softwarowych, hardwarowych, zawodzilo sieciowo, zawodzilo wsparciem, zapominalo o produktach, potknięcia zdarzają się każdemu, sam fakt wspominek o ps2 to już beczunia, co ma ps2 do aktualnej generacji?  Ty to chyba piszesz żeby coś napisać bez zastanowienia nad tym.

Dla Ciebie może miliard gier to nie ma w co grać, dla mnie to rozwój gamingowy, możliwość sprawdzenia czegoś w co nie grałem bo nie jest w moim gatunku - jak Wiedźmin 3, gwarancja gier first party w dniu premiery do ściągnięcia na dysk i rozmaitość gatunków.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.