Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 413,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W czym The Last of Us 2 jest przełomem aphormo?

Opublikowano
4 minuty temu, aph napisał:

Może tak,może nie, kogo to obchodzi? TloU2 przełom i topka generacji ogólnie, DG wbrew mediom niezwykle sympatyczny open world. 

Przełom? W czym? W powolności akcji i wpędzania gracza w depresję? W najgorszego głównego bohatera ever? Ta gra to raczycho, a nie przełom..Fakt zakończenie było mocne i co poza tym? Konkluzją 30 godzinnej gry jes to, że ludzie to (pipi) i jaki tu przekaz? Ani gra nie bawi, ani nie przyprawia o ciarki na plecach, ani nie skłania do głębszych refleksji i nie powoduje opadu szczeny jak prekursor.

I nie mów mi o grafice bo ta gra to rozmazany kupsztal przy RDR2. Animacje doceniam i to bardzo, ale filmiki i ogólne wrażenia były dużo lepsze w jedynce.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Gram teraz w spiritfarera, gdyby nie GP to nigdy bym w tą perełkę nie zagrał. Na pewno lepsze niż problemy napakowanych lezb w postapo. 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Gram teraz w spiritfarera, gdyby nie GP to nigdy bym w tą perełkę nie zagrał. Na pewno lepsze niż problemy napakowanych lezb w postapo. 

Czy ta gra to  P R Z E Ł O M?

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

:pawel: 

Przecież nie grałeś.:Coolface:

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Czy ta gra to  P R Z E Ł O M?

W porównaniu do tlou2 na pewno. 

W każdym razie polecam bo myślałem, że to jakieś Indie (pipi). 

Chociaż temat tlou2 swego czasu to było lepsze cw niż to tutaj i powód dla którego wróciłem na forum. :)

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Wy jesteście takie mietki opozycyjne. Jak coś jest dobre to rzeba pyerdolic ze nie jest bo inaczej się mietka nie zauwazy. :angry:

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Przełom? W czym? W powolności akcji i wpędzania gracza w depresję?

TloU2 ma bardzo mocny opening, dla wielu za mocny, później jest już spokojniej ale dalej intensywnie - tyle na temat powolności akcji.

Depresja? Może. Przesłanie gry jest ciężkie, ta gra jest ciężka i dobrze, taka miała być. 

Opublikowano

Mocny opening :pawel: 

Opublikowano
Teraz, aph napisał:

TloU2 ma bardzo mocny opening, dla wielu za mocny, później jest już spokojniej ale dalej intensywnie - tyle na temat powolności akcji.

Depresja? Może. Przesłanie gry jest ciężkie, ta gra jest ciężka i dobrze, taka miała być. 

Jak Oni szczelają do krasnali, albo się chowają za zasłonkami od 2006 roku, albo latają samochodami to nie ogarniają. 

A i jeszcze w ich orężu ORI (indyk) i Cuphead. :platinum:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jak Oni szczelają do krasnali, albo się chowają za zasłonkami od 2006 roku, albo latają samochodami to nie ogarniają. 

Indyk - pluję na to mimo, że za(pipi)ista gra. 

360 za ubisoft, gotg. 

Ja (pipi)e jak można tak nienawidzić grania. 

Sekta ps. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

A i jeszcze w ich orężu ORI (indyk) i Cuphead. 

Ale szanuj bo bo takie gierki też się liczą, na PS4 polecałem zawsze Resoguna czy Nex Machinę , takiego Resoguna grałem od premiery do czasu sprzedania PS4 i będzie też grany na PS5

Opublikowano
6 minut temu, aph napisał:

Akurat opening to najlepsze co ta gra miała, bo nie musiałem grać jeszcze tym dziwadłem.

Opublikowano

Xbox? Kopnij w drzwi i piękny pałac poleci jak domek z kart.

Jeszcze sobie możecie dywagować, złorzeczyć i myśleć życzeniowo, no to dywagujcie więcej - póki można. Skończycie wszyscy na PC, to kwestia czasu.

Teraz, izon napisał:

Akurat opening to najlepsze co ta gra miała, bo nie musiałem grać jeszcze tym dziwadłem.

Eh, gdyby tylko nie było spoilerów, to bym się rozpisał, a tak - pozostawiam to Twej domyślności, może kiedyś załapiesz co i jak.

Opublikowano

@Figuś jasne, szanuje. Tak samo jak Child of Light, Sine Mora, Ori (również) i pozostałe podobne ... 

Opublikowano
2 minuty temu, aph napisał:

Xbox? Kopnij w drzwi i piękny pałac poleci jak domek z kart.

Jeszcze sobie możecie dywagować, złorzeczyć i myśleć życzeniowo, no to dywagujcie więcej - póki można. Skończycie wszyscy na PC, to kwestia czasu.

Eh, gdyby tylko nie było spoilerów, to bym się rozpisał, a tak - pozostawiam to Twej domyślności, może kiedyś załapiesz co i jak.

Ja łapię co masz na myśli, po prostu nie TO powoduje moją generalnie średnią opinię o tym tytule..

Opublikowano

Nie potrafię rozmawiać o TloU bez poruszania fabuły,  a moje konto jest mi bardzo miłe, więc obawiam się, że muszę spasować w tym miejscu. 

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał:

Ooo jakie starcze pieprzenie, czy jesli w tym roku nie kupiłem żadnej gry bo akurat sporo gier z Gejmpassa mi przypasowało + trochę zaległości ograłem, to nie jestem prawdziwym graczem? Pudełek też juz nie kupuje, bo często na płycie jest część kontentu reszta do pobrania. Nie mam ołtarzyka z gier, a gram od kiedy pamiętam. 

Jak płyty zdechną to pudełkowcy zakopią się się razem z e. t. w nowym Meksyku w tym dole z betonem. 

Opublikowano
37 minut temu, Pupcio napisał:

Mocny opening :pawel: 

no teraz jak grają w golfa to jest to mocny opening :rotfl: 

Opublikowano
37 minut temu, LiŚciu napisał:

Cuphead od jakiegoś czasu jest już na PS4, więc tak średnio wymieniać go, jako lineup XBOXa :reggie:

Opublikowano

tlou2? Pewniak do tytułu najwiekszy zawód roku 2020 w ankiecie.

Opublikowano

a Halo Infinite następne w kolejności:-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.