Opublikowano 22 czerwca 20195 l Ja jestem w szoku, że oni to wydają na X'a. Czy ta seria od samego początku nie była only on PC?
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Autor 1 minutę temu, chrno-x napisał: Ja jestem w szoku, że oni to wydają na X'a. Czy ta seria od samego początku nie była only on PC? Była ale Miceosoft od jakiegoś czasu zmienił polityke i wydaje swoje gry na wszystkie swoje platformy I bardzo dobrze
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Jak dla mnie również jest to dobra wiadomość, tak nie wiedziałem, że ich nowa polityka dotyczy także wydawania PC-towych serii na X'a (do tej pory przeważnie były portowane serie z X'a na PC).
Opublikowano 28 czerwca 20195 l W dniu 22.06.2019 o 23:29, ASX napisał: Była ale Miceosoft od jakiegoś czasu zmienił polityke i wydaje swoje gry na wszystkie swoje platformy I bardzo dobrze Wydają Flight Simulator, ale o Aoe zapomnieli..
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Jednak miałem rację, że to wyglada nextgenowo. W tym momencie to dla mnie system seller Scarlett
Opublikowano 30 września 20195 l Już pre-alpha prezentuje się obłędnie. Nie mogę się doczekać pełnej wersji
Opublikowano 30 września 20195 l Autor ukazały się też pierwsze bardzo entuzjastyczne zapowiedzi od ludzi którzy mieli okazję trochę pograć
Opublikowano 30 września 20195 l Ale będzie granie, świetnie to wygląda. Jednak należy pamiętać ,że to nie jest gierka dla każdego a raczej dla specyficznego odbiorcy. Taki raj dla miłośników lotnictwa.
Opublikowano 8 października 20195 l wszelkie symulatory to gry nie dla mnie ale polatam dla samych widoków, gra prezentuje się obłędnie...z ciekawostek: - gra powstaje od 5 lat - cała ziemia - 40 000 lotnisk z których możemy korzystać - gra będzie stale aktualizowana o nowe/zmienione zabudowania - podobno FM będzie miała coś wykorzystywać z MFS Edytowane 8 października 20195 l przez Daddy
Opublikowano 11 października 20195 l Ciekawe jak na XOne będzie wyglądać, bo tutaj to jest jakiś kosmos.
Opublikowano 11 października 20195 l Autor -cała kula ziemska odtworzona w grze -zasięg widzenia - 600km -zdolność wygenerowania 1,5 miliona drzew w jednej scenie -zaawansowana symulacja pogody na podstawie aktualnej pogody -zaawansowana symulacja wiatru -kilka tysięcy terabajtówdanych streamowanych z chmury -fotorealistyczna oprawa graficzna to chyba to słynne wyznaczanie nowych standardów
Opublikowano 11 października 20195 l 14 minut temu, ASX napisał: -zaawansowana symulacja pogody na podstawie aktualnej pogody Świetne Kurde setki godzin w gierce stracę ;/ mam nadzieje ,że będzie obsługa wielu monitorów w grze. Oby tylko DLC z samolotami nie były zbyt drogie i było wsparcie dla modów bo pod tym względem gra ma kosmiczny potencjał.
Opublikowano 11 października 20195 l Autor 5 minut temu, Ukukuki napisał: Świetne Kurde setki godzin w gierce stracę ;/ mam nadzieje ,że będzie obsługa wielu monitorów w grze. Oby tylko DLC z samolotami nie były zbyt drogie i było wsparcie dla modów bo pod tym względem gra ma kosmiczny potencjał. wsparcie dla modów też już jest potwierdzone a obsługe wielu monitorów też bym się nie obawiał
Opublikowano 12 października 20195 l łączą technologie która już jest od jakiegoś czasu w google maps z azure i symulatorem latania - proste z założenia połączenie a efekt zayebisty jeśli pokrycie 3d bedzie takie jak w google to o jakość dużych polskich miast możemy być spokojni jedno mnie martwi - na pc do flight sima 2000 wystarczylo dokupic joystick z przepustnicą i było bajlando.. tutaj pewnie oficjalny kontroler do anakondy bedzie w cenie koxa
Opublikowano 12 października 20195 l Ja już widzę jak podchodzę do lądowania na lotnisku w moim rodzimym mieście Albo awaryjne lądowania na własnej działce.