Opublikowano 10 lutego 20223 l 9 minut temu, Rozi napisał: Okazuje się, że nawet Isildur ma siostrę xdddddddd Jej rolą będzie wypowiedzenie zdania, że nie uległaby pierścieniowi władzy
Opublikowano 13 lutego 20223 l Bedzie po polnocy czyli w walentynki…. Cos czuje ze bedzie mocne ruchanie fanow
Opublikowano 14 lutego 20223 l Obym się mylił ale wg mnie to będzie pięknie wyglądające parujące guwno
Opublikowano 14 lutego 20223 l Kolejny serial fantasy? Nowe, nie znałem. No również chciałbym się bardzo mylić, ale wstępna diagnoza to taki zapychacz 6/10. Gdzie są brudne hobbity z owłosionymi stopami? Edytowane 14 lutego 20223 l przez ginn
Opublikowano 14 lutego 20223 l Minutowy zwiastun, krajobrazy całkiem ladne ale cgi razi po oczach ;/ w komentarzach na yt jakaś zmasowana akcja
Opublikowano 14 lutego 20223 l Nie siedze w lore lordsow i nie wiedzialem o co chodzi z ta baba rycerzem, myslalem ze po prostu kolejny casus mary sue i stron famle protagonist a to sie okazuje, ze to jest elfica, ktora w trylogii grala Blanchet xDDDD
Opublikowano 14 lutego 20223 l 10 godzin temu, Rozi napisał: I dlatego właśnie nie chce serialu w świecie HP bo wyszłoby takie gówno w dzisiejszych czasach.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Z reguły nie słucham Rębajło, ale wrzucił fajny materiał podsumowujący, co się dzieje wokół produkcji. Nie potrafię zrozumieć, co kieruje jednostkami, które pociągają za sznurki i decydują o tym, w jakim kierunku podąża produkcja. Kurna, nie mamy tutaj do czynienia z Wiedźminem, która paradoksalnie w skali global nie jest jakim wielkim dziełem popkulturowym. No ale LOTR? No córwa, tutaj liczymy fanów w postaci setek milionów ludzi na całym świecie. Tu nie powinno chodzić o znalezienie nowej grupy docelowej widzów. To powinien być hołd w stronę oryginału i zarazem dążenie do zadowolenia fanów. Czy to takie trudne...? Edytowane 14 lutego 20223 l przez ginn
Opublikowano 14 lutego 20223 l Z reguły nie słucham Rębajło, ale wrzucił fajny materiał podsumowujący, co się dzieje wokół produkcji. Nie potrafię zrozumieć, co kieruje jednostkami, które pociągają za sznurki i decydują o tym, w jakim kierunku podąża produkcja. Kurna, nie mamy tutaj do czynienia z Wiedźminem, która paradoksalnie w skali global nie jest jakim wielkim dziełem popkulturowym. No ale LOTR? No córwa, tutaj liczymy fanów w postaci setek milionów ludzi na całym świecie. Tu nie powinno chodzić o znalezienie nowej grupy docelowej widzów. To powinien być hołd w stronę oryginału i zarazem dążenie do zadowolenia fanów. Czy to takie trudne...?Jest bo oni cały czas będą chcieli byc progresowym kagankiem zmian.. chcą atakować ludzi z każdej strony a najłatwiej przez kulturę. Ich nie interesuje że to nie ma sensu boją się bojkotu od mniejszości bardziej niż od fanów.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Nie wiem czy po prostu się starzeje czy po prostu każda rzecz która kiedyś była fajna jest niszczona przez dzisiejszych filmowców wszystko wygląda tak bezpłciowo że wszystko się miesza w jedną papke
Opublikowano 14 lutego 20223 l To nie twoja wina, po prostu pokolenie boomerów dorwało się do klasyków z lat młodości zdecydowana większość twórców myśli, że wystarczy kupić znaną markę, włożyć tam geja czy babę, a najlepiej jedno i drugie, a będzie hicior To by mi nawet nie przeszkadzała za bardzo, tylko niestety to jedne na czym ci twórcy się skupiają, zapominając o wartościach artystycznych, rozrywkowych czy po prostu dobrze wykonanej robocie
Opublikowano 14 lutego 20223 l 4 godziny temu, Pupcio napisał: Nie wiem czy po prostu się starzeje czy po prostu każda rzecz która kiedyś była fajna jest niszczona przez dzisiejszych filmowców wszystko wygląda tak bezpłciowo że wszystko się miesza w jedną papke +1 Z wykopywania trupów to chyba tylko blade runner 2049 był bardzo fajny. A tego lotra to mój ziomek mega nerd uniwersum lotr ładnie wyjaśnił "wygląda jak trailer opowieści z narni"