Opublikowano 24 kwietnia24 kwi 3 minuty temu, MichAelis napisał(a):W diablo 4 ukonczylem na premierw kampanie tylko. I od tego czasu nie gralem. Jak najlepiej wrocic zeby zrobic oba dodatki?Mysle zeby przeleciec kampanie i oba dodatki. Lepiej jaki postac sezonowa czy zwykla?Jako osoba, która ani razu nie ukończyła sezonów powiem zwykła, jak lubisz klasykę, ale pewnie lepiej w sezonach, na pewno szybciej, bo masa bonusów, a potem i tak wpadasz na Eternal postacią ze wszystkim, co zdobyłeś, postać wiadomo musi być nowa, więc swoją z podstawki wtedy nie pograsz. Kampania i tak na wszystkie postacie wpada, wszystko jest współdzielone.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Jakbym wybral sezonowa to musze podstawke i dwa dodatki ojebac w trakcie sezonu tak?
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Teraz, MichAelis napisał(a):Jakbym wybral sezonowa to musze podstawke i dwa dodatki ojebac w trakcie sezonu tak?Podstawki chyba nie musisz, wyskaluje się dodatek nr 1 do twojej niskolevelowej postaci.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Thx, ale bardziej chodziło mi o to, czy muszę wtedy skończyć całość zanim sezon się skończy?
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi 2 minuty temu, MichAelis napisał(a):Thx, ale bardziej chodziło mi o to, czy muszę wtedy skończyć całość zanim sezon się skończy?Po sezonie przechodzi postęp na tryb wieczny.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Stwórz sobie postać na eternalu,bez sezonu.Będziesz mógł sobie ograć kampanię na spokojnie.Na sezonie też możesz ale on zaraz się kończy więc polecam eternal.Dodatek naprawdę zapowiada się dobrze Edytowane 24 kwietnia24 kwi przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Sezony mają nowe mechaniki,nowe bossy, wszyscy zaczynają od nowa.Ale jeśli tobie zależy tylko na przejściu kampanii i end game masz gdzieś to nie musisz tego włączać.
Opublikowano wtorek o 08:002 dni Szkoda,że nowy dodatek wychodzi na premierę sarosa ale i tak przez pierwszy miesiąc będzie po "Blizzardowemu"Wrócę za miesiąc jak ogarną bajzel z balansem i serwerami.
Opublikowano wtorek o 08:362 dni Ja lecę tylko kampanie, to pewnie 5h i koniec.Serwery ok, nic się nie dzieje.
Opublikowano wczoraj o 06:01 1 dzień Te chujki dały niektóre skille do podstawowych klas za paywallem rozszerzenia. Ja pierdole jaka chciwość...
Opublikowano wczoraj o 06:21 1 dzień 18 minut temu, Shankor napisał(a):Te chujki dały niektóre skille do podstawowych klas za paywallem rozszerzenia. Ja pierdole jaka chciwość...Serio?Nie wiem, ale z DLC musiałem przebudować całe drzewko i dużo lepiej się gra moim starym Barbem. Jestem w 67% DLC i spokojnie lepsze niż pierwsze już w samej "fabule". Endgame też dosyć mocno pozmieniali, ale odblokuje się dopiero po zakończeniu kampanii. Level 70 już wbity, trochę balans DLC zaburzowy tymi poziomami mistrzowskimi, ale gram tylko na Hell 1.
Opublikowano wczoraj o 06:28 1 dzień 22 minutes ago, Shankor said:Te chujki dały niektóre skille do podstawowych klas za paywallem rozszerzenia. Ja pierdole jaka chciwość...Te "nowe" drzewko to taka iluzja wyboru.Nie wiem,spodziewałem się czegoś lepszego ale skille za paywallem, możliwość wybrania niektórych na odpowiednim lvlu no kto to kurwa testował?Nie kupiłem dodatku i tak sobie wczoraj latałem i nadal przedmioty dropia jak głupie,gdzie jest niby ten mniejszy drop? Gdzie niby te pierdolenie o niebieskich/białych itemach które będą nam towarzyszyć do końca?Usunęli skille pasywne i nic nie dałi w zamian tego Xd
Opublikowano wczoraj o 06:52 1 dzień 23 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Te "nowe" drzewko to taka iluzja wyboru.Nie wiem,spodziewałem się czegoś lepszego ale skille za paywallem, możliwość wybrania niektórych na odpowiednim lvlu no kto to kurwa testował?Nie kupiłem dodatku i tak sobie wczoraj latałem i nadal przedmioty dropia jak głupie,gdzie jest niby ten mniejszy drop?Gdzie niby te pierdolenie o niebieskich/białych itemach które będą nam towarzyszyć do końca?Usunęli skille pasywne i nic nie dałi w zamian tego XdMnie wypadają w DLC, nie ma już legendarek co 5 sekund, a amulety lecą setowe zielone częściej niż starożytne i legendarne. Pasywy są na poziomach mistrzowskich.
Opublikowano wczoraj o 08:05 1 dzień Ale w starym drzewku były pasywne umiejętności typu "Przeciwnicy elitarni żądają 5/10/15% mniej obrażeń.Teraz tego nie ma,więc po 30 lvl gra polega tylko na ulepszeniu skila o większą rangę.Na max lvl są paragony(pasywki)które miały być zmienione,ale oczywiście się nie wyrobili.Wydaje mi się, że to masz na myśli.
Opublikowano wczoraj o 08:43 1 dzień 37 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Ale w starym drzewku były pasywne umiejętności typu"Przeciwnicy elitarni żądają 5/10/15% mniej obrażeń.Teraz tego nie ma,więc po 30 lvl gra polega tylko na ulepszeniu skila o większą rangę.Na max lvl są paragony(pasywki)które miały być zmienione,ale oczywiście się nie wyrobili.Wydaje mi się, że to masz na myśli.Tak, poziomy mistrzowskie
Opublikowano wczoraj o 08:46 1 dzień Z tego, co widziałem to te nowe drzewko jakieś takie bardziej uporządkowane, ale jeszcze nie grałem na tyle, by sprawdzić czy jest dobre czy nie. No, niektóre gałęzie zablokowane za paywallem, ale są to podobno nowe gałęzie w Lord of Hatred, które nie były wcześniej dostępne.Passive skills przenieśli do itemów np. unique itemów.Ostatnio odkrywam sterowanie WASD dla odmiany od klikania myszą lub grania na padzie. Z tą gierą to jest tak, że co sezon to zmiany i nie wiadomo czego się spodziewać. Jak w jednym sezonie gra się dobrze, zaczyna się człowiek wkręcać i sezon dobiega końca, to w następnym pojawiają się inne moce sezonowe, a stare nie są dostępne (czemu nie zrobić archiwum wszystkich minionych sezonów do wyboru, jeżeli komuś się jakiś podobał?), walka jest inaczej zbalansowana, przedmioty wypadają z inną częstotliwością etc. Teraz może grać się dobrze, ale kto tam wie co odjebion w następnym sezonie.
Opublikowano wczoraj o 08:58 1 dzień Ja gram ostatnio w to na konsoli i te wszystkie zmiany to wyraźnie pod pada i casuala.Inni mają D2R, PoE1/PoE2 i Grim Dawn.Ciekawe jak ten Warlock, może pobiegam dzisiaj nim.
Opublikowano wczoraj o 09:30 1 dzień Ja tam gram też w D2R, PoE2, Grim Dawn też nie jest złe Jeszcze jest Last Epoch - jak wyjdzie wersja konsolowa i będzie bardziej dopracowany, to wtedy może się obada.Ja bym pobiegał Warlockiem, ale trzeba miec priorytety w życiu - 2 gry na Switcha 2 czekają na odbiór. Ale jeszcze nie odebrane, więc różnie może być Wczoraj odpaliłem na chwilę Druida i całkiem spoko - jakiś ziemny kolec podst. umiejętność, a druga piorun. Może być, ostatnim razem jak nim grałem, to zamieniał się w wilkołaka i jakieś tam ciosy krytyczne zadawał. Na padzie nie gra się źle.Btw na PS gra wspiera mysz i klawiaturę jakby ktoś chciał spróbować. Edytowane wczoraj o 09:56 1 dzień przez beardo0
Opublikowano wczoraj o 10:14 1 dzień Polecam jednak szybko zmienić na Udrękę 3/4 zaraz po wbiciu 70 i odblokowaniu swoich poziomów mistrzowskich, jak macie odblokowane te poziomy trudności przez doły.Ja mimo, że nie mam EQ z lvl 70, prócz 3 itemów dużo fajnie się kończy DLC na tym poziomie, to nie to samo co endgame, ale zawsze przyjemniej jak jest jakiekolwiek wyzwanie...Niestety balans w Diablo 4 jest zaburzony jak ja pierdole xD.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Lecą napisy po 10 godzinach walki, to chyba najlepsze 10h, jakie Blizzard wypluł od czasu Diablo 2: Lord of Destruction.Znakomity akt, nawet story było serio dobre, powrót znanych postaci, fajne nowe, dużo cutscen i dopowiedzenie wszystkich wątków z aktów 1-7.Mam tylko jedno pytanie, czy na tym koniec story Diablo 4, czy jednak będzie jeszcze jeden akt zMegaspoiler xDDiabloPrzyczepiłbym się tylko do balansu kampanii jak mamy dopakowaną postać, według mnie jak gram na najwyższym możliwym poziomie trudności powinno być nieco trudniej, a nie było, rozumiem, że od tego jest endgame a nie kampania w Diablo 4, ale trochę przesadzili.Na plus też nowa itemizacja, talizmany, kostka, no jak kiedyś będzie czas znowu liznąć endgame jak pod koniec poprzedniego roku to na pewno sprawdzę więcej.Paladyn i Warlock do tego, sprawdziłem tylko tego pierwszego, ale na początkowych levelach, miodna klasa od początku.A no i drogo jest, rozumiem zarzuty do Blizzarda, ale to ogromne DLC, klasy, przebudowana endgame i świetny akt VIII. Dużo lepiej niż VoH.9/10 brawo Blizzard!