Skocz do zawartości

Apple TV +

Featured Replies

Opublikowano

Ja sobie odpaliłem wczoraj i będzie nadrabiane.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 307,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajawka 2 sezonu Severance - premiera 17 stycznia 2025. Szkoda, że tak długo jeszcze trzeba czekać, liczyłem że będzie jeszcze w tym roku.    

• Jestem mocno zaintrygowany, trailer mnie kupił.

Opublikowano

Your friends and neighbors jakie to jest dobre, Jon Hamm ma tu swoją kolejną wielką rolę.

Opublikowano

Wygląda sto razy lepiej niż to gówno z Hollandem udające Uncharted. No i Krasiński nawet ma lekki vibe Drake'a.

Opublikowano

Chyba się już nie doczekam przygodowego filmu na poziomie Mumii.

Opublikowano

Za rok nowa Mumia

IMDb
No image preview

The Mummy (2026) | Horror

The Mummy: Directed by Lee Cronin. With Laia Costa, Jack Reynor, May Calamawy, Veronica Falcón.

potter

Opublikowano

W sensie, nie uznaję innych Mumii bez Frasera, Weisz i reszty aktorów, nawet nie oglądałem rimejku z Cruise. Chodziło Mnie bardziej, żeby trzymał poziom przygodowy jak Mumia, scenografia, klimat egiptu i całe związane z Faraonami i nieumarłymi z miasta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja jeszcze drugiego sezonu nie obejrzałem.

Opublikowano

24.04 skończyło się promo gdzie było 3 mce za 9.99 każdy. Póki co raczej pusto.

Opublikowano

Nadrobiłem drugi sezon Silosa i wciągnął tak jak pierwszy. Niby jakieś narzekania tu w temacie na wolną akcję, ale odkrywanie tajemnic nie pozwalało mi się nudzić ani przez chwilę. Czekam na kolejne.

Teraz się wezmę za drugi sezon Rozdzielenia, i tu też czytam narzekania. Zobaczymy.

Opublikowano

w środę wyszedł finał Studio, powtórzę się ale po obejrzeniu całości, jebaniutki cymesik. jeszcze miesiąc temu nie miałem go na liście do obejrzenia a teraz czekam na drugi sezon.

ilość odniesień do kina, reżyserów, aktorów obecnej sytuacji w Hollywood itd. coś pięknego. odcinek o poprawności politycznej (na bank tak to wygląda) czy z reżyserem Pięknego Umysłu, płakałem że śmiechu.

w ogóle jestem w szoku, że taka Zoe Krawitz (ależ zyskała u mnie xd) czy właśnie Ron Howard zgodzili się zagrać samych siebie, w taki rolach, szacunek.

no i wisienka na torcie czyli Brayan Cranston. fakt, że w serialu gra może łącznie z 10 minut ale za to jakich 10 minut. trzeba zobaczyć.

Opublikowano

Fontanna Młodości do obejrzenia i zapomnienia. Do Skarbu Narodów oczywiście nie ma najmniejszego podjazdu, Uncharted, którego już w sumie nie pamiętam też chyba był lepszym tworem. Szkoda.

Opublikowano

Studio - też już po finale i bawiłem się niesamowicie dobrze. Każdy odcinek oglądałem z bananem na twarzy, ale też w ciągłym napięciu, bo całość nakręcona jest "z ręki" i bardzo blisko bohaterów, co daje fajne poczucie uczestniczenia w dzikich perypetiach zakulisowych rozgrywek w Hollywoodzie. Kto interesuje się branżą filmową i jej obecnymi trendami i bolączkami ten znajdzie w tej komedii podwójne dno i wiele, wiele fajnych smaczków. Cieszy mnie, że już zapowiedziano drugi sezon, bo chętnie znów obejrzę tę zakręconą gromadkę. Polecam mocno.

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano

Najlepszy był chyba odcinek kręcony na jednym ujęciu. Sam koncept odcinka na jednym ujęciu kręcony na jednym ujęciu był już meta sam w sobie.

Opublikowano
22 minuty temu, Rudiok napisał(a):

Najlepszy był chyba odcinek kręcony na jednym ujęciu. Sam koncept odcinka na jednym ujęciu kręcony na jednym ujęciu był już meta sam w sobie.

to polecam Dojrzewanie na N+ jeśli nie widziałeś. cały serial (4 odcinki po godzinie) tak są nakręcone.

Opublikowano
18 minut temu, Colin napisał(a):

to polecam Dojrzewanie na N+ jeśli nie widziałeś. cały serial (4 odcinki po godzinie) tak są nakręcone.

Widziałem widziałem. Zajebiste są takie koncepty.

Opublikowano

Ale wiecie, że to sztuczka montażowa i tak naprawdę to nie było jedno ujęcie? :)

W Dojrzewaniu przynajmniej, tego drugiego nie znam.