Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 65,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano

Zanim coś naprawdę zrobię szalonego chcę wam podziękować za 3 edycje w których biorę udział i chcę w 4 również, nie mam w tym roku nikogo tak bliskiego jak byli mi babcia i dziadek (oboje nie żyją). Bałem się bardzo pierwszych takich świąt.

Forum przypomniało mi, że mam jeszcze przyjaciół. Dziękuję Wam.

Opublikowano
W dniu 19.12.2019 o 14:13, Frantik napisał:

Panowie, ja niestety, podobnie jak @blantman kilka stron wcześniej, deklaruję z wyprzedzeniem, że niestety nie wezmę udziału w tegorocznej edycji forumkowej szajby

Z wolnymi funduszami u mnie w tym roku bardzo krucho, a jeszcze gorzej z chęciami do gierkowania. Wstyd się przyznać, ale lwiej części zeszłorocznych giftów nie ukończyłem, a niektórych nawet nie odpaliłem :dunno:Do niekończącej się kupki wstydu dochodzą jeszcze gejpassy i inne Origin Accessy, tak więc no nie widzę sensu, żeby ktoś wydawał tu dla mnie swoje ciężko zarobione piniondze

Tym niemniej z przyjemnością będę obserwował co się dzieje :ohboy:

Taaaak nie bierze udziału a atakuje jak ninja xD Dziękuję!

oWauNSt.jpg

Opublikowano

No ciekawe, ciekawe który to :cool:

Opublikowano

Zbyszek? Nie znam, ale znam Ry

Zbyszek? Nie znam, ale znam Ryśka

Opublikowano

Co tu się narobiło. Człowiek na chwilkę  odejdzie od kompa a tu nagle tyle prezentów. Szacun

Opublikowano

Trochę nie przemyślałem tego :ragus: Do sylwestra już raczej spokój z mojej strony, mam nadzieję, że gierki będą Wam służyć dobrze.

Opublikowano

Człowiek popyla sobie kuchenką gazową z widłami w pracy, a tu nagle steam app na fona daje powiadomienie. Kapitan @WolfVeto dopadł i mnie, najbardziej chorym tytułem
LgEGs1T.jpg

RJRVdXO.jpg

Opublikowano

Ja tu bomby zrzucam, a tu p-lotka strąca mnie na ziemię. Szaleństwo , po prostu szaleństwo
aZlPx6l.png

Edytowane przez Mild_smoker

Opublikowano

Co tu się odpierdala dzisiaj :banderas:

Wnoszę o zwiększenie limitu reakcji o 300% na czas trwania mikołajów.