Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 61,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano

Co się w ogóle stało to nie wiem... Nie mogę się pozbierać w tym momencie @Labtec Niespodziewanie wywalił mi bombe na maskę zza zakrętu.
KvPA5Dw.png

:obama:Dziękuję, czy jest na sali lekarz?Chyba mam zawał...

Opublikowano

hehe mija prawie tydzień bez prezentu człowiek myśli że już jest bezpieczny i swoje dostał a tu dwa sierpowe jednego dnia. Kiedy się już kompletnie nie spodziewałem atakuje @Labtec

NoxPAd8.jpg

Tym razem mam na moją obronę że to nie tylko nagość i vn ale też strategia! Pięknie dziękuję za powiększenie mojej stulejki steamowej xD

Potem patrzę a tu drugi prezent od mojego dobrego kolegi z Berlina @raven_raven. Porąbany człowiek toć to prawie nowość. Oczywiście z przyjemnością ogram tak jak podstawkę.

vTYJYog.jpg

Dziękuję pięknie za oba prezenty.

Opublikowano

Koniec ciszy, pora na fajerwerki

UMTxyc9.jpg

Dziękuję @Labtec

Opublikowano

Fajnie że już strzelacie ale wczoraj słyszałem że fajerwerki są nielegalne do północy.  Szczęśliwego Nowego Roku 

Opublikowano

Velsu zniszczony... Jak co rok. Piękne chwile. :banderas:

Opublikowano

Jak wyfranzolił w Velsa to masakra... Velsu już nie musi grać w demo;)

Opublikowano

Mikołaja @Matriks_1111 chyba jeszcze trzyma barszcz z wigilii, bo po włączeniu komputra zastał mnie taki obrazek:

QHI5cRQ.png

Trzeba będzie ogrywać jak moja będzie w pracy :nosacz3: Dziękuję!

Opublikowano

Wczoraj wieczorem wchodzę na emaila i Capture_2019-12-31-00-30-09.png

Co tu się od(pipi)ało to ja nawet nie :obama: Aż wszedłem jeszcze raz by się upewnić, a tam Capture_2019-12-31-01-29-58.png

Velius dobił mnie :banderas:

Aż zapomnialem dać posta aż do teraz 

Opublikowano

No jak nic nie mam nawet czym zgasić zapału tych narwańców;D
Poszaleli

Opublikowano
  • Autor

HNWVikz.png

@Labtec jak mnie zaskoczyl zaraz przed zakonczeniem roku, ale bedzie chodzone i bite, dziekuje :banderas:Chyba doznam trwałego urazu głowy od tych wszystkich giftów.

Opublikowano

erEoTRM.png

Jeszcze petarda od @Velius wleciała :banderas:Kuuuuurła, 2019 pożegnany z hukiem, tyle Wam powiem

Opublikowano

Kanonada trwa, ja za tym już nie nadążam powoli :obama: @pawelgr5 strzela dalej, po co komu straszyć pieski jak można zawał kolego fundnąć

D17VYjm.png

Edytowane przez Bzduras