Opublikowano 30 grudnia 20195 l Co się w ogóle stało to nie wiem... Nie mogę się pozbierać w tym momencie @Labtec Niespodziewanie wywalił mi bombe na maskę zza zakrętu. Dziękuję, czy jest na sali lekarz?Chyba mam zawał...
Opublikowano 30 grudnia 20195 l hehe mija prawie tydzień bez prezentu człowiek myśli że już jest bezpieczny i swoje dostał a tu dwa sierpowe jednego dnia. Kiedy się już kompletnie nie spodziewałem atakuje @Labtec Tym razem mam na moją obronę że to nie tylko nagość i vn ale też strategia! Pięknie dziękuję za powiększenie mojej stulejki steamowej xD Potem patrzę a tu drugi prezent od mojego dobrego kolegi z Berlina @raven_raven. Porąbany człowiek toć to prawie nowość. Oczywiście z przyjemnością ogram tak jak podstawkę. Dziękuję pięknie za oba prezenty.
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Fajnie że już strzelacie ale wczoraj słyszałem że fajerwerki są nielegalne do północy. Szczęśliwego Nowego Roku
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Jeden z niewielu tytułów sportowych który chce ograć. @Labtec Dzięki!
Opublikowano 31 grudnia 20195 l @Labtec przypuścił nocny nalot także na moje pozycje. Jesteście wspaniali
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Autor KUURWRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RKWURWAA JEZU @Matriks_1111 mnie zabił koniec
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Jak wyfranzolił w Velsa to masakra... Velsu już nie musi grać w demo;)
Opublikowano 31 grudnia 20195 l AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. CO TO MA BYĆ?! @Velius i @Matriks_1111
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Mikołaja @Matriks_1111 chyba jeszcze trzyma barszcz z wigilii, bo po włączeniu komputra zastał mnie taki obrazek: Trzeba będzie ogrywać jak moja będzie w pracy Dziękuję!
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Wczoraj wieczorem wchodzę na emaila i Co tu się od(pipi)ało to ja nawet nie Aż wszedłem jeszcze raz by się upewnić, a tam Velius dobił mnie Aż zapomnialem dać posta aż do teraz
Opublikowano 31 grudnia 20195 l juz myslalem ze to na zewnatrz bomby odpalaja, ale poki co to tylko forumek
Opublikowano 31 grudnia 20195 l No jak nic nie mam nawet czym zgasić zapału tych narwańców;D Poszaleli
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Autor @Labtec jak mnie zaskoczyl zaraz przed zakonczeniem roku, ale bedzie chodzone i bite, dziekuje Chyba doznam trwałego urazu głowy od tych wszystkich giftów.
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Ja już na ten rok ogłaszam zawieszenie broni, także żadnego ostrzału już nie będzie i tym samym chciałem wam życzyć wzystkiego dobrego w Nowym Roku!
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Jeszcze petarda od @Velius wleciała Kuuuuurła, 2019 pożegnany z hukiem, tyle Wam powiem
Opublikowano 31 grudnia 20195 l @Frantik Dziękuję! Nie wiem kiedy ja to wszystko ogram zwłaszcza, że jeszcze jestem poza domem.
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Autor Jeszcze w 2019 roku wjechała petarda od @Bzduras Ależ piekny ostatni gift i zakończenie
Opublikowano 31 grudnia 20195 l Kanonada trwa, ja za tym już nie nadążam powoli @pawelgr5 strzela dalej, po co komu straszyć pieski jak można zawał kolego fundnąć Edytowane 31 grudnia 20195 l przez Bzduras