Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

W Ultrawide ida chyba głównie monitory PC? Jeżeli taki trend nie przeniesie się bardzo szybko na TV to możecie o tym zapomnieć.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
5 minutes ago, pawelgr5 said:

W Ultrawide ida chyba głównie monitory PC? Jeżeli taki trend nie przeniesie się bardzo szybko na TV to możecie o tym zapomnieć.

No tak, niestety właśnie to może być blokerem tego rozwiązania na konsolach. Grający na monitorach to jednak mniejszość.

Opublikowano

Chyba szykuje się kompletna przebudowa The Initiative.

Opublikowano
  • Autor

<premiera Perfect Dark oddala się>

Opublikowano

Własnie miałem pytac gdzie to przewaznie oglądacie. Nie oglądałem tego ID@Xbox wczesniej. Czy można się po tym spodziewac jakichś naprawdę ciekawych zapowiedzi czy to tylko update o tym co od dawna wiadomo i czy to skupia się tylko na mniejszych gierkach?

Opublikowano
Teraz, pawelgr5 napisał:

Własnie miałem pytac gdzie to przewaznie oglądacie. Nie oglądałem tego ID@Xbox wczesniej. Czy można się po tym spodziewac jakichś naprawdę ciekawych zapowiedzi czy to tylko update o tym co od dawna wiadomo i czy to skupia się tylko na mniejszych gierkach?

Raczej tylko indyki które znajdą się w GP

Opublikowano
  • Autor

Moim zdaniem nie warto tego oglądać i lepiej przecxytac podsumowanie jakiś  najciekawszych pokazanych indyków po streamie i zaoszczędzić trochę czasu.

Ale to tylko moje zdanie :lapka:

Opublikowano

Miales racje. Pierwszy raz to ogladalem i ten format mi mocno nie siadl. Nastepnym razem tylko podsumowanie 

Opublikowano

W sumie nie wiedziałem, czy nie napisać tego w temacie o gierkach z GP.

Pany można ustawić tak w panelu GP na konsoli, aby zawsze wyświetlał „ostatnio dodane”, obecnie tego nie mam od kilku dni” z tego co widzę czasami to znika i nie mogę tego przypiąć, albo nie wiem jak. Da radę to jakoś ustawić?

Opublikowano
7 minutes ago, balon said:

W sumie nie wiedziałem, czy nie napisać tego w temacie o gierkach z GP.

Pany można ustawić tak w panelu GP na konsoli, aby zawsze wyświetlał „ostatnio dodane”, obecnie tego nie mam od kilku dni” z tego co widzę czasami to znika i nie mogę tego przypiąć, albo nie wiem jak. Da radę to jakoś ustawić?

Mnie ogólnie też to irytuje. Zawsze jak wychodziłem w aplikacje GP to był malutki kafelek ostatnio dodane. Teraz muszę zjechać na dół w menu konsoli i tam jak jest dział GP to przejeżdżam w prawo i tam jest teraz kafelek Ostatnio Dodane 

Opublikowano

streamow twitcha nie powinno sie ogladac. dwa razy dalem sie nabrac, ale nie tym razem ;)

Opublikowano
46 minut temu, Sedrak napisał:

Mnie ogólnie też to irytuje. Zawsze jak wychodziłem w aplikacje GP to był malutki kafelek ostatnio dodane. Teraz muszę zjechać na dół w menu konsoli i tam jak jest dział GP to przejeżdżam w prawo i tam jest teraz kafelek Ostatnio Dodane 

No mi właśnie chodzi na konsoli. Zawsze było to prawie na samej górze. Teraz tego w ogóle nie widzę. 

W appce mam, prawie na topie. No i dzięki że mi o appce na tel przypomniałeś :)

0D4AC420-5E96-4C66-9D58-8D38AB68BBE5.png

Opublikowano

Cieszę się, że wychodzi nowa gra od Sam Barlow - Immortal. Niedawno skończyłem Telling Lies i chętnie łyknę kolejny tytuł. Klimat horrorów lat 80tych się wylewa :)

Opublikowano

Ostatnio bardzo dużo podobnych wpisów przewija się na Twitterze. Nawet Rod Ferguson pokazywał jak gra w ten sposób w biurze, ktoś inny wrzucił zdjęcia z samolotu:

Opublikowano

Jakby co to był już testowany przez ekipę Linusa:

Opublikowano

Jak na przenasna konsole to calkiem spory rozmiar ekranu... a tak to

troche slabo