Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

A oficjalnie gdzie taką jedynkę teraz kupisz? 

Cyfrowo nigdy nie była dostępna a pudełko na serwisach aukcyjnych. 

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Te Gearsy na PC to w ogole od zawsze jakiś trolling i nieprzemyślane akcje, jutro mają szanse to wyprostować xD. 

Opublikowano
6 minut temu, Sven Froost napisał(a):

Ile ten showcase ma trwac?

Tyle, ile czasu potrzeba do zbombardowania bazy Spencera w F076  czyli wystarczająco długo xD. 

1 minutę temu, Daddy napisał(a):

90min-120min

Po 60 min jest COD Direct, chyba, że liczysz razem. 

Opublikowano

2h razem z directem CoD. Więc sam showcase pewnie z 90 min i 30 min cod.

Opublikowano
Teraz, SnoD napisał(a):

Coś w ten deseń, potem jest jeszcze PC Gaming Show. 

Opublikowano

Na Xbox fanfest dostali rozpiskę i rsm jest 2h na showcase + cod. Nie wiadomo tylko w jakim stosunku, ale na samego CoDa na pewno nie będzie godziny tylko 25-40 min.

Opublikowano
3 minuty temu, SnoD napisał(a):

Jedne wersje mówią że jak co roku 90min + COD inne że 120min + COD. Dziwne że w tym roku nie ma oficjalnej informacji co do długości.

Tak czy siak minimum 90min święta graczy :xboss:

Opublikowano

Liczę w końcu na jakiś większy drop gier AB do GP.

Opublikowano
6 minut temu, SnoD napisał(a):

Liczę w końcu na jakiś większy drop gier AB do GP.

Mówili że będą stopniowo dodawać gry AB do GP. Mnie  interesują tylko SP w ostatnich CODach :)

MS niech przeniesie WoWa na konsole, sporo ludzi zapłaci abonament żeby w to grać.

Opublikowano

Ciężko będzie nazwać to wywiadem jak przeprowadza go McCaffrey. Ciężkich pytań nie usłyszy i będzie nawijanie makaronu na uszy.

Opublikowano

Można cisnąć po m$, a nawet trzeba ale święto graczy nam jutro ufundują z prawdziwego zdarzenia.

Ja tam czekam jak pojebany. Lubię ekosystem Xboxa, quick resume, tanie zakupy w Nigerii i Egipcie, wsteczną kompatybilność i gamepassa. Dla mnie są to mocne argumenty.

Opublikowano
W dniu 7.06.2024 o 12:27, Daddy napisał(a):

Jez pisze że to nieprawda z tą listą gier o której mówi Tom Warren  xD 

a od początku roku tak wygląda to wzajemne szambo insajderów w tym również Tom i Jez 

GPafz0aaUAAkLBb?format=jpg&name=large

Zwróćcie uwagę że takie wysrywy zawsze pojawiają się kilka dni przed Xbox Direct w styczniu, kilka dni przed premierą HB2 w maju, kilka dni przed Xbox Showcase, wygląda to jak torpedowanie wydarzeń z Xboxem i nabijanie klików :)  Z Doom to wiadomo że wyjdzie na wszystko, ciekawe co się stało z MFS. 

Jez pisał też to

GEITl_LWcAAnt7M.jpg

po czy usunął jak to ma w zwyczaju.

Opublikowano
56 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Te Gearsy na PC to w ogole od zawsze jakiś trolling i nieprzemyślane akcje, jutro mają szanse to wyprostować xD. 

jest szansa na kontynuację trollingu jak do kolekcji wpakują niezmienioną zremasterowaną jedynkę bez poprawionej optymalizacji

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał(a):

Można cisnąć po m$, a nawet trzeba ale święto graczy nam jutro ufundują z prawdziwego zdarzenia.

Ja tam czekam jak pojebany. Lubię ekosystem Xboxa, quick resume, tanie zakupy w Nigerii i Egipcie, wsteczną kompatybilność i gamepassa. Dla mnie są to mocne argumenty.

Yo, cebula naważniejszy plus xboxa. Właśnie kupiłem preorder Volgarr the viking 2 za jakies 7 ziko, a w polszy 70 :banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał(a):

Mówili że będą stopniowo dodawać gry AB do GP. Mnie  interesują tylko SP w ostatnich CODach :)

MS niech przeniesie WoWa na konsole, sporo ludzi zapłaci abonament żeby w to grać.

Ja czekam na Infinity Warfare, Diablo 2 i tego Crasha 4.

Godzinę temu, devilbot napisał(a):

Będzie dobrze, podobno mają już pokazać State of Decay 3, a bardzo jestem ciekaw bo samo studio miało bardzo dziwną ekspansję, otworzyli chyba ze 3 różne oddziały.

Opublikowano

Trailer State of Decay 3 potwierdzony. Undead Labs przeszło rebranding i ma nowe logo:

Opublikowano
  • Autor

Jak to często bywa najlepszym dostarczycielem wycieków o Xboxie jest sam xbox xd 

Opublikowano

No i fajnie że będzie State of Decay3. Jestem ciekawy bo jest tu potencjał na grę usługę na lata jak Sea of Thieves 

Opublikowano

Oby tylko zapowiedzieli wystarczająco dużo gier z premierą w przyszłym roku, a nie wszystko na 2026.

Z gier akcji przynajmniej Doom albo Gears.

Z RPG przynajmniej Fable albo Clockwork Revolution.

No i żeby ten SoD3 był na 2025.

Edytowane przez SnoD