Opublikowano środa o 12:272 dni Play Anywhere będzie główną zachętą do zostawiania kasy u MSu. Masz, zapłać raz, dostaniesz sztukę na Xboxopc, sztukę na PC w salonie i ewentualnie do pogrania w chmurze, a to wszystko z cross-savem w chmurze bez dodatkowych opłat. Na ten moment to jedyne co mają do zaoferowania względem konkurencyjnych sklepików na PC i to działa - sam często biorę gierki z PA, bo po co płacić dwa razy za to samo. A jak komuś to nie wystarczy to zostawi kasę u konkurencji. Skoro chcą w to iść to chyba ktoś na górze stwierdził, że im się to w jakiś sposób opłaci, Nutella chciwy skurwol by nie przyklepał czegoś takiego bez odpowiednich rubryczek Excela zaznaczonych na zielono.
Opublikowano środa o 12:272 dni PC? Eleganckie ceny gier, mnogość sklepów, kluczykownie, gracze rozdający gry za free, fajne wrzutki na Amazonie. Wczoraj wrzucili kod na Tomb Raider 1-3 Remastered na GOG.COM np.
Opublikowano środa o 14:101 dzień Autor No PC to aktualnie najbardziej atrakcyjne miejsce do grania, dlatego cieszą te informację że następna konsola ma się do niego upodobnić. Następny krok, po potwierdzeniu że następne konsole będą miały dostęp do innych sklepów? Zlikwidowanie tej archaicznej opłaty za granie online na konsolach.
Opublikowano środa o 17:261 dzień No ja bym poczekał na jakieś kolejne info, może do końca roku się czymś jeszcze podzielą. Jeśli to naprawdę będzie PC hybryda to jest duże prawdopodobieństwo że model MS będzie tym podstawowym (i najtańszym myślę) ale zobaczymy też gotowe modele od Asusa np o większej mocy.Dalej trudno mi sobie wyobrazić że oni tego nie spierdolą po drodze
Opublikowano środa o 17:491 dzień Jest coś co ta firma obecnie robi dobrze? Snapdragonowe lapki z windowsem to taki sukces, że hej
Opublikowano środa o 17:521 dzień Autor Gry na przykład. Trudno też znalezc narzekających na jakość wykonania i działanie konsol. A Game Pass mimo iż coraz droższy wciąż stanowi ofertę która nie ma konkurencji na rynku.
Opublikowano środa o 17:561 dzień Wydają dobrze gry robione przez ludzi, których kupili? No to się chwali
Opublikowano środa o 17:561 dzień 6 minutes ago, Sebas said:Jest coś co ta firma obecnie robi dobrze? Snapdragonowe lapki z windowsem to taki sukces, że hej No wypuścili super wykonane i technicznie przemyślane konsole, bombardują rynek premiera dobrych gier, mają najlepszy growy abonament na rynku. Just now, Sebas said:Wydają dobrze gry robione przez ludzi, których kupili? No to się chwaliKonkurencja też wykupiła sporo studiów lub jak to mówisz "ludzi", a plan wydawniczy to posucha.
Opublikowano środa o 18:001 dzień Jak Disney sfinalizował zakup Marvela to też dobrze funkcjonowało finansowo jakiś czas, to samo z Lucas Arts. Chujowe organizacje są jak wirus, który szybko propaguje. To czy anonament jest sukcesem czy nie to tylko czas pokaże.Mam nadzieję, że nie przerwą prac nad nową konsolą bo może być całkiem śmiesznie.
Opublikowano środa o 18:031 dzień 2 minutes ago, Sebas said:Jak Disney sfinalizował zakup Marvela to też dobrze funkcjonowało finansowo jakiś czas, to samo z Lucas Arts. Chujowe organizacje są jak wirus, który szybko propaguje. To czy anonament jest sukcesem czy nie to tylko czas pokaże.Mam nadzieję, że nie przerwą prac nad nową konsolą bo może być całkiem śmiesznie.To nie jest moja firma i jak wpadnie w problemy to nie będę płakał. Na ten moment ich oferta jest dobra, a ze sprzętu po 5 latach jestem zadowolony to drugiego dna nie mam zamiaru szukać.
Opublikowano środa o 18:041 dzień Spoko, ja nie jestem zadowolony z mojego series x. I nie byłem zadowolony z One
Opublikowano środa o 18:091 dzień Przecież Series X to jest jeden z najlepiej wykonanych sprzętów ever.Jeszcze to utyskiwanie na MS kiedy inne firmy dosłownie srają do ryja
Opublikowano środa o 18:151 dzień Konsola to nie jest maszyneria na linii produkcyjnej żebym ją oceniał bo czasach przestoju. Gorsza jako platforma była tylko vita - kolejny świetny hardware, tylko co z tego. Nie będę religitował w kółko tej samej dyskusji. Jesteście zafiksowani na tej samej garstce "prawideł" do usranej śmierci xD
Opublikowano środa o 18:231 dzień Do trzech razy sztuka. Może się okaże, że z kolejnego bedziesz zadowolony.
Opublikowano środa o 18:321 dzień 16 minutes ago, Sebas said:Konsola to nie jest maszyneria na linii produkcyjnej żebym ją oceniał bo czasach przestoju. Gorsza jako platforma była tylko vita - kolejny świetny hardware, tylko co z tego. Nie będę religitował w kółko tej samej dyskusji. Jesteście zafiksowani na tej samej garstce "prawideł" do usranej śmierci xDJak nie byłeś zadowolony z Xbox One to po co brałeś XSX? Co ci się tak bardzo nie podoba, chyba nie chcesz powiedzieć, że na Xboxa nie ma gier?
Opublikowano środa o 18:441 dzień Autor Choćby z tego jednego powodu jak dobrze były wykonane ostatnie ich konsole, to byłaby to jednak strata gdyby kiedyś zrezygnowali z ich robienia. Ogólnie nawet jak ktoś jak Sebas nie jest zainteresowany Xboxem, to jednak w czasach kiedy konsole stają się coraz mniej wyjątkowe i nawet Nintendo które niemal od zawsze bylo synonim innowacyjności wypuszcza bezpieczną konsole. To warto jednak kibicować Xboxowi bo przynajmniej oni próbują zrobić coś innowacyjnego. A co do najgorszych konsol, to choć moim zdaniem obecnej generacji bardzo daleko do jakieś czołówki, to jednak uważam że było mnóstwo gorszych konsol. Szczególnie tych które szybko były porzucane przez developerów i kończyły z biedną biblioteką gier. A co by nie mowić o Xboxie, to jak ktoś go kupił te kilka lat temu, to jednak nie może narzekać czy być zawiedziony brakiem gier. Gier jest aż nadto i cały czas zapowiadają nowe, konsole cały czas mają wspaecie first i third party, choćby z tego powodu trudno go zestawiać z takimi konsolami jak Vita. I mówię to jako fan i posiadacz Vity, bo doskonale pamiętam jak żałosne było wsparcie dla tej konsoli, regularnie wowczas czytałem psvita.pl i co chwila pojawiały się informacje że jakiś indyk został anulowany, o większych grach nawet nie było mowy, bo w ciągu roku od premiery wyszło ich zaledwie kilka od Sony i wydawców third party a potem nie było już nic, za wyjątkiem tych indyków i jakiś niszowych japońskich gier.
Opublikowano wczoraj o 12:27 1 dzień Panowie, zmieniam TV ktory obsluguje tylko 4K ze wszystkich trybow graficznych po testach w ustawieniach na LG C4 OLED. Bedzie jakis mega skok graficzny czy na co sie przygotowac?
Opublikowano wczoraj o 12:28 1 dzień 17 godzin temu, ASX napisał(a):Choćby z tego jednego powodu jak dobrze były wykonane ostatnie ich konsole, to byłaby to jednak strata gdyby kiedyś zrezygnowali z ich robienia.No jakby tak Xbox Series X był w tej generacji konsolą Sony i nazywał się PS5, to platforma Sony byłaby dla mnie kompletna jako konsola. A tak trochę szkoda sprzętu MS, a jak mam kupować ten chiński badziew od Sony to boli.
Opublikowano wczoraj o 12:59 1 dzień Dla mnie przy PS5 robotę robi kontroler. Dual Sense jest absolutnie fantastyczny i za żadne skarby nie chce mi się grać na tym xboxowym. Chociaż od czasów eski uznawałem go za ideał32 minutes ago, Sven Froost said:Panowie, zmieniam TV ktory obsluguje tylko 4K ze wszystkich trybow graficznych po testach w ustawieniach na LG C4 OLED. Bedzie jakis mega skok graficzny czy na co sie przygotowac?No ja jak przeszkoczyłem z średniackiego lcd 4k na lg b4 oled to skok był ogromny
Opublikowano wczoraj o 13:07 1 dzień Just now, Paolo de Vesir said:Przehypowany kontroler.No trochę tak, bo nie jest to jakaś rewolucja. Ale jest bardzo wygodny, doskonale dociążony a adaptacyjne spusty to, jak dla mnie, zajebisty ficzer. Haptyka najmniej mi wnim robi, ale miejscami jest świetnie wykorzystana.
Opublikowano wczoraj o 13:14 1 dzień 3 minuty temu, Homelander napisał(a):No trochę tak, bo nie jest to jakaś rewolucja. Ale jest bardzo wygodny, doskonale dociążony a adaptacyjne spusty to, jak dla mnie, zajebisty ficzer. Haptyka najmniej mi wnim robi, ale miejscami jest świetnie wykorzystana.a wszystko to przekreślają gówniane analogi z driftem i nawet gdybyś jednak wolał zrezygnować z tych ficzerów kosztem niezawodności, to nie możesz, bo do ps5 nie podepniesz pada 8bitdo z hallemno i kwestia indywidualna, bo ja wciąż wolę kształt i triggery w padzie od iksa
Opublikowano wczoraj o 13:15 1 dzień 5 minut temu, Homelander napisał(a):No trochę tak, bo nie jest to jakaś rewolucja. Ale jest bardzo wygodny, doskonale dociążony a adaptacyjne spusty to, jak dla mnie, zajebisty ficzer. Haptyka najmniej mi wnim robi, ale miejscami jest świetnie wykorzystana.Przed kupnem PS5 naczytałem się na forum jak to DS zmienia diametralnie odbiór gier i jak to zrewolucjonizował gaming tymi spustami, a wyszło jak wyszło. Dla mnie jedyne co dzieli obecnie pada od XSX od tytułu bezsprzecznie najlepszego pada na rynku to brak tej haptyki, reszta jest idealna.
Opublikowano wczoraj o 13:16 1 dzień 1 minute ago, krzysiek923 said:a wszystko to przekreślają gówniane analogi z driftem i nawet gdybyś jednak wolał zrezygnować z tych ficzerów kosztem niezawodności, to nie możesz, bo do ps5 nie podepniesz pada 8bitdo z hallemno i kwestia indywidualna, bo ja wciąż wolę kształt i triggery w padzie od iksaMam od premiery i nic mi nie driftuje. Ale mi w ani jednym ze trzech Switchów nic nie driftowało, więc może mam fart
Opublikowano wczoraj o 13:18 1 dzień Teraz, Homelander napisał(a):Mam od premiery i nic mi nie driftuje. Ale mi w ani jednym ze trzech Switchów nic nie driftowało, więc może mam fartzawsze jest ten argument "u mnie działa", ale jednak wszyscy mamy internet, a i w temacie dualsense na forum postów nie brakuje. może nie grasz przez sieć w strzelanki, może delikatnie się obchodzisz, ale ja grając w gry chcę się skupić na graniu Edytowane wczoraj o 13:19 1 dzień przez krzysiek923