Opublikowano 18 stycznia18 sty Jak ktoś ma rgh/bad update i plugin rgh to można sobie wrócić do tego dasha, co prawda potem jest trochę kombinacji z odpalaniem gier bo nie obsługiwał formatu .god który został wprowadzony w następnym dashu
Opublikowano 18 stycznia18 sty 8 godzin temu, Figaro napisał(a):chuja tam. mam nadzieję, że nie już nigdy nie będę musiał patrzeć na te kafelki i nieintuicyjny interfejsa na playstation nie masz kafli? to samo tylko jedni maja na gorze, a drudzy na dole. Co to znaczy nieintuicyjny interfejs do cholery. Ciagle to jest rzucane tutaj i nigdy nie wiem o co chodzi. Dostęp do najważniejszych funkcji jest szybszy niz na playstation.a blades ssą pałę, to co jest teraz jest lepsze, ale wiadomo "kiedys to było"
Opublikowano 18 stycznia18 sty Tylko dash na sonce działa szybko i nie zamula, na xboxie już muli, więcej reklam trzeba tam wpierdolić to się poprawi. Pewnie się źle po nim poruszam jeszcze świetna zmiana od jakiegoś czasu że jak klikam kafelek z grą to zamiast ją odpalać inżynierowie microslopu wprowadzili że to odpali wpierw kartę gry zwyczajnie
Opublikowano 18 stycznia18 sty 5 minut temu, messer33 napisał(a):Tylko dash na sonce działa szybko i nie zamula, na xboxie już muli, więcej reklam trzeba tam wpierdolić to się poprawi. Pewnie się źle po nim poruszam Ja ostatnio wrzuciłem gry do instalacji na Sonce i już tak nie zapierdalał tylko się dławił ;)Kwestia gustu i przyzwyczajenia, to że Figariszcz mówi że dla niego jest nieintuicyjny to nie znaczy że dla wszystkich tak jest.
Opublikowano 18 stycznia18 sty Godzinę temu, messer33 napisał(a):Tylko dash na sonce działa szybko i nie zamula, na xboxie już muli, więcej reklam trzeba tam wpierdolić to się poprawi. Pewnie się źle po nim poruszam jeszcze świetna zmiana od jakiegoś czasu że jak klikam kafelek z grą to zamiast ją odpalać inżynierowie microslopu wprowadzili że to odpali wpierw kartę gry zwyczajnie to można akurat w opcjach wyłączyć. czy ma się odpalić od razu gra czy karta gry.
Opublikowano 18 stycznia18 sty 3 godziny temu, messer33 napisał(a):Tylko dash na sonce działa szybko i nie zamula, na xboxie już muli, więcej reklam trzeba tam wpierdolić to się poprawi. Pewnie się źle po nim poruszam U mnie nie ma z tym problemu, ale mam światłowód i otwarty NAT. A jak masz z tym problem, to napisałem ci, żebyś nie schodził na dół, bo nic tam pożytecznego nie ma, a kiedy przewijasz listę, wtedy pobiera się wall.Ja też nie rozumiem, co to znaczy nieintuicyjny. Ja tam napyerdalam na szybko z pamięci w konkretne miejsca, w ogóle nie muszę myśleć, gdzie co jest.
Opublikowano 18 stycznia18 sty Ten obrazek ze starym dashem o czymś mi przypomniał:Na konsoli Xbox 360 istniały tzw. Strefy Gracza (Gamer Zones: Recreation, Pro, Family, Underground), które miały wpływać na matchmaking i łączenie z graczami o podobnym styluStrefy Gracza (Gamer Zones)Cel: Łączenie graczy o podobnych preferencjach i stylu gry online, choć faktyczny wpływ na matchmaking był zmienny.Dostępne Strefy:Recreation: Dla graczy relaksujących się.Pro: Dla bardziej zaangażowanych graczy.Family: Dla graczy grających z rodziną.Underground: Dla graczy o mroczniejszym lub bardziej niszowym guście.sama idea była fajna
Opublikowano 19 stycznia19 sty Pamiętacie tę grę?[Bloomberg] "Xbox Executives Were Blown Away by an Upcoming Game. Then They Canceled It." (ZeniMax Online Studios game)Wyciekł filmik. Gra wygląda fajnie, więc naturalnie, że usunęli projekt.https://xcancel.com/eXtas1stv/status/2012971422679765352
Opublikowano 19 stycznia19 sty 6 minutes ago, Figaro said:Pamiętacie tę grę?[Bloomberg] "Xbox Executives Were Blown Away by an Upcoming Game. Then They Canceled It." (ZeniMax Online Studios game)Wyciekł filmik. Gra wygląda fajnie, więc naturalnie, że usunęli projekt.https://xcancel.com/eXtas1stv/status/2012971422679765352Każde MMO powinno lecieć do kosza. Co do artykułu, po co wrzucać coś takiego skoro jest za paywallem?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. [Jez Corden]Windows Central’s Gaming Team Has Been Laid Off (Except Jez Corden)MS zwolniło cały team redakcji Windows Central oprócz... Jez Cordena. Nie wiem czemu, ale bardzo mnie to bawi.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Nawet nie wiedziałem, że to stronka MS.Bo nie jest.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gdyby to były zwolnienia gdziekolwiek indziej to Figaro jak zawsze płakałby nad losem biednych ludzi wywalonych przez krwiożercze kapitalistyczne korpo na bruk, ale to tylko mikroszit więc można się pośmiać. Człowiek renesansu, niesamowita postać.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ładnie sobie narrację stworzyłeś. Niemniej nie dam Ci klauna, bo mamy niedzielę.Nie śmieję się ze zwolnień, śmieję się, że zostawili tylko Cordena, istnego Xbox-mana, który starczy dla całej propagandy prasowej.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 8 minut temu, Figaro napisał(a):Ładnie sobie narrację stworzyłeś.Syndrom oblezonego xboxa.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. cały czas pojawiały się tego typu artykuły, a tutaj teorie spiskowe, że to portal MS
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Figaro napisał(a):Nie śmieję się ze zwolnień, śmieję się, że zostawili tylko Cordena, istnego Xbox-mana, który starczy dla całej propagandy prasowej.Kogo mieli zostawić jak nie najwierniejszego żołnierza? Przecież to tuba propagandowa, musi być ktoś gotowy na wszystko dla marki a nie randomowy Czesiek co może się odwrócić. A z tą narracją to spokojnie - pogrzebię jak będę miał czas, znajdę to o czym myślałem pisząc tego posta 54 minuty temu, Mejm napisał(a):Syndrom oblezonego xboxa.Jest i pierwszy zainteresowany działem, zawsze można liczyć, że gdzie xboxa kopią to i Mejm się pojawi. Albo nawet kopać nie trzeba, wystarczy, że wspomną.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wszystko teraz fajnie się podpina pod MS i nawet Xboxa (bo to dział Xbox ciągle).Aczkolwiek słuchałem niejednokrotnie podcastu Jeza Cordena z Rand alThorem i słyszałem masę krytycznych rzeczy wobec MS, polityki Xboxa, kontaktu z fanami, przyszłością marki i milion innych spraw.Podejrzewam że jakby przeszukać portal to i sporo uderzających w firmę artykułów by się znalazło.Ale i trochę głupich tweetów też oczywiście ma na koncie dla równowagi ;)