Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Mnie bardziej zastanawia czy utrzymają tempo wydawnicze i jakościowe swoich gier 1st party.

Oczywiscie, że w tej całej transformacji szkoda ludzi którzy stracili pracę z powodu złego zarządzania zespołami (czy polityki zatrudniania przez MS), ale o tym, że pewne studia od dawna powinne zostać zaorane pisały nie jakieś niebieskie trolle, a faktycznie target gier zielonych. dunno

Przykra jest forma w jakiej to się dzieje, ale przy molochu jakim jest XGS widocznie potrzebne było trzęsienie ziemi aby coś się faktycznie zmieniło.

• Odpowiedzi 34,5 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
10 hours ago, Figaro said:

GvFUwFBWAAA9OJ5?format=jpg&name=large

No cóż, Spencer nie jest prezesem MS i jako osoba z pasją do gier może chcieć jedno, ale kiedy przyjdzie twardy rozkaz z góry nie ma ostatecznie nic do gadania.

I tak ma lepszą wizję niż kiedyś Mattrick i jego katastrofa TV TV TV.

Opublikowano

Czyli wizja rozjebania doszczętnego konsoli Xboks jest lepsza? Aha, oki.

Opublikowano

Spencer ma tyle do gadania co do polityki Xboxa ile ASX co do polityki Playstation. Mówi co mu się wydaje ważne, ale za parę chwil ktoś go wyjaśnia i tyle z jego decyzyjności

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

xDDD Greg, ale Cię musiała zapiec ta wizja gier PS na Xboxie, bo od tygodni latasz za ASXem pomimo tego, że dosłownie wszystkie widzimisię i chciejstwo xbotów wskazują przejście PlayStation w tryb multiplatformowy.

fixed

Opublikowano

2 minuty temu, Homelander napisał(a):

fixed

Nom, kilkanaście gier na PC, kilka na Xboxa i jedna na Switcha to objaw zdrowej polityki wydawniczej skupionej na dostarczaniu gier na wyłączność na PlayStation5! Z resztą to, że mają iść day1 multiplatformość to jest chochoł którego sobie postawiłeś i usilnie próbujesz z nim walczyć.

Wisienką na torcie jest to, że szef studia mówi, że idą w multiplatformowolść, a Ty się upierasz że nie ma on racji to sorry, ale robisz z siebie zwykłego debila.

Opublikowano

Gier singlowych na Xboxie nie ma. Gier singlowy day1 na PC nie ma. Tyle na dzień dzisiejszy. A co będzie jutro? Będziemy zajmować się tym jutro

Opublikowano

OK, ale to, że nie ma gier singlowych day1 czy to na Xboxie czy na PC nie zmienia faktu, że oferta Sony jest z definicji ofertą multiplatformową a tendencja jest obecnie taka, że ją pogłębiają zamiast się z niej wycofywać co usilnie WYPIERASZ.

Opublikowano
  • Autor

Gier singlowy day1 na PC nie ma.

you-sure-about-that-i-think-you-should-l

Opublikowano
21 minutes ago, Rozi said:

Czyli wizja rozjebania doszczętnego konsoli Xboks jest lepsza? Aha, oki.

Xbox jako platforma do grania w gry vs Xbox jako sprzęt do oglądania TV? To już wolę to pierwsze. Przypomnijmy sobie najgorszą konfę ever

Opublikowano

Ah ten ból odbytu u zielonych. Czekają na te gry Playstation i nie mogą się doczekać. No nic, czekajcie dalej grając w Awoved i inne hiciory rodem z Gamepassa

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał(a):

Ah ten ból odbytu u zielonych. Czekają na te gry Playstation i nie mogą się doczekać. No nic, czekajcie dalej grając w Awoved i inne hiciory rodem z Gamepassa

Dzięki, z przyjemnością zagram w hiciory z GamePassa jak DOOM The Dark Ages, Ninja Gaiden 4, Forza Horizon 5, Psychonauts 2, THPS 3+4 czy Clair Obscure Expedition 33. banderasTobie zaś polecam tłumaczenie nam jak to szef studiów PS nie ma racji odnośnie ich polityki wydawniczej i Ty wiesz lepiej! :)

Opublikowano

Po co znowu robicie tu syf?

Przecież nawet jeśli Sony za jakiś czas wydałoby np Spidermana na Xboxa to nadal większość by mówiła że to przecież jedna gra.

Nikt nie wie co planuje Sony i można sobie tylko gdybać

Opublikowano
2 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Dzięki, z przyjemnością zagram w hiciory z GamePassa jak DOOM The Dark Ages, Ninja Gaiden 4, Forza Horizon 5, Psychonauts 2, THPS 3+4 czy Clair Obscure Expedition 33. banderasTobie zaś polecam tłumaczenie nam jak to szef studiów PS nie ma racji odnośnie ich polityki wydawniczej i Ty wiesz lepiej! :)

No tylko zamiast tego grasz w Awoved ;)

A co do polityki wydawniczej Playstation to na tę chwilę jest jaka jest. Jak im excel powie, że trzeba ją zmienić to ją zmienią. W sekundzie i bez sentymentów. Nie mam co do tego wątpliwości. Śmieszy mnie jedynie to wyczekiwanie xbotów kiedy ah kiedy te gry WRESZCIE się pojawią. To już może teraz. A może za chwilę. A może już. Rozkoszne

Opublikowano

Ja tak się zastanawiam, że skoro Sony właśnie zapowiedziało wydanie swojego największego hitu od lat na Xboxa, gry która dla nich zarobiła i nadal zarabia najwięcej kasy, to nic nie stoi już na przeszkodzie, by za jakiś czas zacząć portować gry singlowe, które zarobiły dla nich mniej kasy.

Myślę, że gry na licencjach będą pierwsze w kolejce.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Xbox zaraz i tak stanie sie pecetem w przebraniu, a wiec co za roznica? Ogra sie je za sprawa Steama. Te gry tam w koncu wyladuja w takiej czy innej formie.

Opublikowano
3 minutes ago, Lukas_AT said:

Xbox zaraz i tak stanie sie pecetem w przebraniu, a wiec co za roznica? Ogra sie je za sprawa Steama. Te gry tam w koncu wyladuja w takiej czy innej formie.

Tak jest. Już za chwilę. Już za moment. Gry singlowe Playstation na Xboxie już czają się na horyzoncie. Tylko ich wyglądać

IMG_4940.gif

Opublikowano
  • Autor

Proponuje Greg zamilknąć i poczekać bo te posty mają potencjał aby zestarzeć się równie dobrze, jak posty schabka, o tym że Sony nigdy nie wyda swoich gier na PC

Opublikowano
20 minutes ago, ASX said:

Proponuje Greg zamilknąć i poczekać bo te posty mają potencjał aby zestarzeć się równie dobrze, jak posty schabka, o tym że Sony nigdy nie wyda swoich gier na PC

Znaczy jakie? Że Sony nie wydaje swoich singlowych gier na Xboxa? No nie wydaje. Więc

to się nie zestarzeje. A może to, że jak zobaczą piniądz to zaczną? Bo to cały czas piszę. No to też się nie zestarzeje, bo nie ma tu co się zestarzeć. Moja opinia, poparta obserwacjami, jest taka, że nie zaczną. Twoja jest zupełnie odwrotna. Póki co to Ty i Wezyr przebieracie nóżkami czekając na pecetokonsolę, cudownego windowsa do gier i gry singlowe Playstation na Xboxa. No to czekajcie, na zdrowie :)

8 minutes ago, Czoperrr said:

Nie wiem czy było ale ciekawy kanał:

Okiem Deva to jeden z najlepszych kanałów okołogrowych na polskim necie. Grzegorz ma bardzo zdrowe podejście, kupę doświadczenia i znajomości

Opublikowano

Póki co to Ty i Wezyr przebieracie nóżkami czekając na pecetokonsolę, cudownego windowsa do gier i gry singlowe Playstation na Xboxa. No to czekajcie, na zdrowie :)

Jebnij się w ten pusty łeb w końcu, bo ciągle próbujesz mi coś wmówić czego nigdzie nie napisałem.

Opublikowano

Prędzej bym uwierzył, że Sony wrzuci do GP swoje hity, niż normalnie do sprzedaży. Zresztą to sie nie stanie. Gra usługa wrzucona, zeby potem i Maratona tam wrzucić. Proste.