Opublikowano niedziela o 16:181 dzień TheGamerTarget And Walmart Are Pulling Their Xbox Stock, Accordin..."The Target I work for has removed all Xbox games, and I'm pretty sure it will be store-wide".w wallmartach też stagnacja, tylko Sony i Nintendo jeszcze tego nie widzą ale to ujrzą bo stagnacja dopadnie każdego, jak inflacja
Opublikowano niedziela o 16:221 dzień Autor Ja postanowiłem że już nic nie będę pisał. Czas pokaże czy i w ilu rzeczach co do przyszłości okaże się że miałem rację, a w ilu sprawach się pomyliłem .Pewnie tego drugiego będzie więcej, ale zobaczymy
Opublikowano niedziela o 16:331 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 11 minutes ago, ASX said:Ja postanowiłem że już nic nie będę pisał. Czas pokaże czy i w ilu rzeczach co do przyszłości okaże się że miałem rację, a w ilu sprawach się pomyliłem .Pewnie tego drugiego będzie więcej, ale zobaczymyMicrosoft Ciebie też już zwolnił?
Opublikowano niedziela o 16:341 dzień Czuję dumę, tylko Xbox. Do końca generacji lepszej platformy i tak nie będzie.
Opublikowano niedziela o 16:371 dzień 16 minut temu, tlas napisał(a):w wallmartach też stagnacja, tylko Sony i Nintendo jeszcze tego nie widząNo takiej sytuacji nie było chyba w historii że dwa lata przed domniemaną premierą nowej konsoli, stara dosłownie znika ze sklepów.Generalnie czekają nas chyba jeszcze dwa roczne sprawozdania i wiele kwartalnych podczas których hardware będzie pikował już totalnie, a i subskrybcje pewnie złapią zadyszkę.
Opublikowano niedziela o 16:441 dzień Autor 8 minut temu, Czoperrr napisał(a):Microsoft Ciebie też już zwolnił?Nie musisz się martwić, pozostaje zatrudniony i niezależny
Opublikowano niedziela o 16:521 dzień 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Kupujcie gry na Xboxa bo za moment to będą białe krukiCzyli gry w pudełkach sprzedają się jak szalone, w mafia Sosnowsko-Nintendowska szerzy fake newsy Edytowane niedziela o 16:521 dzień przez tlas
Opublikowano niedziela o 16:581 dzień Jutro mija dokładnie 2 lata od oficjalnego przejęcia Activision Blizzard i ja sie pytam gdzie są klasyczne call of duty w game passie ?
Opublikowano niedziela o 17:101 dzień 20 minutes ago, GearsUp said:Kupujcie gry na Xboxa bo za moment to będą białe krukiPoczekam na mocne wyprzedaże, kiedyś udało się kupić Halo Infinite albo Dead Space po 39 żł sztuka.
Opublikowano niedziela o 17:121 dzień Teraz, Czoperrr napisał(a):Poczekam na mocne wyprzedaże, kiedyś udało się kupić Halo InfiniteAleż będzie grane na emerturze jak serwery wyłączą.
Opublikowano niedziela o 17:271 dzień 35 minut temu, GearsUp napisał(a):Kupujcie gry na Xboxa bo za moment to będą białe krukiTeż o tym myślę od jakiegoś czasu, a teraz z drugiej strony można kupić mnóstwo sztosów za grosze, bo na OLX ludzie pozbywają się kolekcji. Tzn. będą coś warte pod warunkiem, że te gry są w całości płytach.
Opublikowano niedziela o 17:461 dzień 34 minutes ago, krzysiek923 said:Ależ będzie grane na emerturze jak serwery wyłączą.Nie no kto by chciał do tego wracać po latach xD Wziąłem żeby dokończyć kampanię bez GP.
Opublikowano niedziela o 18:061 dzień Godzinę temu, Dragon13 napisał(a):Jutro mija dokładnie 2 lata od oficjalnego przejęcia Activision Blizzard i ja sie pytam gdzie są klasyczne call of duty w game passie ?W dupie, konsola również. Mam nadzieję że pomogłem, pozdrawiam
Opublikowano niedziela o 18:131 dzień Nic dziwnego, że wycofują. Z grami i tak długo wytrzymali w sytuacji jak 92-95% na X'a jest kupowane w cyfrowej dystrybucji. Natomiast konsole MS są już tak drogie po tych podwyżkach, że nie ma szans, że ktoś to kupi z buta w sklepie. Będzie bardzo ograniczona produkcja i dostęp tylko przez Amazon itp. albo wyskoczą z nowym sprzętem (rodziną sprzętów) szybciej niż się spodziewamy.
Opublikowano niedziela o 18:271 dzień 12 minut temu, SnoD napisał(a):Nic dziwnego, że wycofują. Z grami i tak długo wytrzymali w sytuacji jak 92-95% na X'a jest kupowane w cyfrowej dystrybucji. Natomiast konsole MS są już tak drogie po tych podwyżkach, że nie ma szans, że ktoś to kupi z buta w sklepie. Będzie bardzo ograniczona produkcja i dostęp tylko przez Amazon itp. albo wyskoczą z nowym sprzętem (rodziną sprzętów) szybciej niż się spodziewamy.Wyczucie momentu na premierę nowego sprzętu to musi być trudna sztuka i niestety, ta presja czasu raczej im nie pomoże. Cóż, let them cook.
Opublikowano niedziela o 18:291 dzień XSX zaorali tak szybko jak Xboxa OG ale wtedy mieli od razu następcę a teraz nie wiadomo kiedy wyjdzie i co to będzie, dziwna sytuacja tak sabotować sprzęt w trakcie trwania generacji.
Opublikowano niedziela o 18:311 dzień To miscrosoft zdecyduje kiedy skonczy a kiedy zacznie sie generacja
Opublikowano niedziela o 18:341 dzień Ja wczoraj byłem w Media Markecie i nie było BF6 na Xboxa..... ten dział X okrojony do połowy długości, druga część alejki to pady i dodatki...Stagnacja nawet w markecie...
Opublikowano niedziela o 18:401 dzień 4 minutes ago, iluck85 said:Ja wczoraj byłem w Media Markecie i nie było BF6 na Xboxa..... ten dział X okrojony do połowy długości, druga część alejki to pady i dodatki...Stagnacja nawet w markecie...Sytuacja jest ciężka ale nie brał bym sytuacji w polskich marketach za wyznacznik czegokolwiek. Kurde męczy mnie już YouTube całą stronę zasypaną mam filmikami o tragicznej sytuacji Xboxa, najgorszy ten gościu RGT 85 codziennie dodaje filmik o tym samym. Boy, oh boy ...
Opublikowano niedziela o 18:401 dzień Konsole też poznikały i nie są restockowane podobno w całej EU. Jak wyjdzie ten nowy Xbox to radzę wam się spieszyć z zakupem bo potem znowu podwyżka za podwyżkąThe rumored 350W TDP is significantly higher than previous generations and the PS6Ależ to będzie bestia. Nadchodzą tłuste lata
Opublikowano niedziela o 18:501 dzień 9 minutes ago, GearsUp said:Konsole też poznikały i nie są restockowane podobno w całej EU. Jak wyjdzie ten nowy Xbox to radzę wam się spieszyć z zakupem bo potem znowu podwyżka za podwyżkąThe rumored 350W TDP is significantly higher than previous generations and the PS6Ależ to będzie bestia. Nadchodzą tłuste lata Tylko 350W? Czyli nadal upośledzony pecet.
Opublikowano niedziela o 18:531 dzień W porównaniu do laptopowych zasilaczy to całkiem sporo. Jak to ubiorą w fajną kostkę i układ będzie mega wydajny to może być fajny sprzęt nawet do plecaka xD