Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 36,5 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
TheGamer
No image preview

Target And Walmart Are Pulling Their Xbox Stock, Accordin...

"The Target I work for has removed all Xbox games, and I'm pretty sure it will be store-wide".

w wallmartach też stagnacja, tylko Sony i Nintendo jeszcze tego nie widzą

ale to ujrzą bo stagnacja dopadnie każdego, jak inflacja

Opublikowano
  • Autor

Ja postanowiłem że już nic nie będę pisał. Czas pokaże czy i w ilu rzeczach co do przyszłości okaże się że miałem rację, a w ilu sprawach się pomyliłem .Pewnie tego drugiego będzie więcej, ale zobaczymy

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
11 minutes ago, ASX said:

Ja postanowiłem że już nic nie będę pisał. Czas pokaże czy i w ilu rzeczach co do przyszłości okaże się że miałem rację, a w ilu sprawach się pomyliłem .Pewnie tego drugiego będzie więcej, ale zobaczymy

Microsoft Ciebie też już zwolnił?

Opublikowano
16 minut temu, tlas napisał(a):

w wallmartach też stagnacja, tylko Sony i Nintendo jeszcze tego nie widzą

No takiej sytuacji nie było chyba w historii że dwa lata przed domniemaną premierą nowej konsoli, stara dosłownie znika ze sklepów.

Generalnie czekają nas chyba jeszcze dwa roczne sprawozdania i wiele kwartalnych podczas których hardware będzie pikował już totalnie, a i subskrybcje pewnie złapią zadyszkę.

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Microsoft Ciebie też już zwolnił?

Nie musisz się martwić, pozostaje zatrudniony i niezależny

Opublikowano

Kupujcie gry na Xboxa bo za moment to będą białe kruki

Opublikowano

1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Czyli gry w pudełkach sprzedają się jak szalone, w mafia Sosnowsko-Nintendowska szerzy fake newsy

Edytowane przez tlas

Opublikowano

Jutro mija dokładnie 2 lata od oficjalnego przejęcia Activision Blizzard i ja sie pytam gdzie są klasyczne call of duty w game passie ?

Opublikowano
20 minutes ago, GearsUp said:

Poczekam na mocne wyprzedaże, kiedyś udało się kupić Halo Infinite albo Dead Space po 39 żł sztuka.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał(a):

Poczekam na mocne wyprzedaże, kiedyś udało się kupić Halo Infinite

Ależ będzie grane na emerturze jak serwery wyłączą.

Opublikowano
35 minut temu, GearsUp napisał(a):

Też o tym myślę od jakiegoś czasu, a teraz z drugiej strony można kupić mnóstwo sztosów za grosze, bo na OLX ludzie pozbywają się kolekcji.

Tzn. będą coś warte pod warunkiem, że te gry są w całości płytach.

Opublikowano
34 minutes ago, krzysiek923 said:

Ależ będzie grane na emerturze jak serwery wyłączą.

Nie no kto by chciał do tego wracać po latach xD Wziąłem żeby dokończyć kampanię bez GP.

Opublikowano
Godzinę temu, Dragon13 napisał(a):

Jutro mija dokładnie 2 lata od oficjalnego przejęcia Activision Blizzard i ja sie pytam gdzie są klasyczne call of duty w game passie ?

W dupie, konsola również. Mam nadzieję że pomogłem, pozdrawiam

Opublikowano

Nic dziwnego, że wycofują. Z grami i tak długo wytrzymali w sytuacji jak 92-95% na X'a jest kupowane w cyfrowej dystrybucji. Natomiast konsole MS są już tak drogie po tych podwyżkach, że nie ma szans, że ktoś to kupi z buta w sklepie. Będzie bardzo ograniczona produkcja i dostęp tylko przez Amazon itp. albo wyskoczą z nowym sprzętem (rodziną sprzętów) szybciej niż się spodziewamy.

Opublikowano
12 minut temu, SnoD napisał(a):

Nic dziwnego, że wycofują. Z grami i tak długo wytrzymali w sytuacji jak 92-95% na X'a jest kupowane w cyfrowej dystrybucji. Natomiast konsole MS są już tak drogie po tych podwyżkach, że nie ma szans, że ktoś to kupi z buta w sklepie. Będzie bardzo ograniczona produkcja i dostęp tylko przez Amazon itp. albo wyskoczą z nowym sprzętem (rodziną sprzętów) szybciej niż się spodziewamy.

Wyczucie momentu na premierę nowego sprzętu to musi być trudna sztuka i niestety, ta presja czasu raczej im nie pomoże. Cóż, let them cook.

Opublikowano

XSX zaorali tak szybko jak Xboxa OG ale wtedy mieli od razu następcę a teraz nie wiadomo kiedy wyjdzie i co to będzie, dziwna sytuacja tak sabotować sprzęt w trakcie trwania generacji.

Opublikowano

To miscrosoft zdecyduje kiedy skonczy a kiedy zacznie sie generacja sonkassie

Opublikowano

Ja wczoraj byłem w Media Markecie i nie było BF6 na Xboxa..... ten dział X okrojony do połowy długości, druga część alejki to pady i dodatki...

Stagnacja nawet w markecie...

Opublikowano
4 minutes ago, iluck85 said:

Ja wczoraj byłem w Media Markecie i nie było BF6 na Xboxa..... ten dział X okrojony do połowy długości, druga część alejki to pady i dodatki...

Stagnacja nawet w markecie...

Sytuacja jest ciężka ale nie brał bym sytuacji w polskich marketach za wyznacznik czegokolwiek.

Kurde męczy mnie już YouTube całą stronę zasypaną mam filmikami o tragicznej sytuacji Xboxa, najgorszy ten gościu RGT 85 codziennie dodaje filmik o tym samym. Boy, oh boy ...

Opublikowano

Konsole też poznikały i nie są restockowane podobno w całej EU. Jak wyjdzie ten nowy Xbox to radzę wam się spieszyć z zakupem bo potem znowu podwyżka za podwyżką

The rumored 350W TDP is significantly higher than previous generations and the PS6

Ależ to będzie bestia. Nadchodzą tłuste lata xboss

Opublikowano
9 minutes ago, GearsUp said:

Konsole też poznikały i nie są restockowane podobno w całej EU. Jak wyjdzie ten nowy Xbox to radzę wam się spieszyć z zakupem bo potem znowu podwyżka za podwyżką

The rumored 350W TDP is significantly higher than previous generations and the PS6

Ależ to będzie bestia. Nadchodzą tłuste lata xboss

Tylko 350W? Czyli nadal upośledzony pecet.

Opublikowano

W porównaniu do laptopowych zasilaczy to całkiem sporo. Jak to ubiorą w fajną kostkę i układ będzie mega wydajny to może być fajny sprzęt nawet do plecaka xD