Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
2 minutes ago, ASX said:

Konkretow nie znam. Mowa o krajach rozwijających się w Azji czy Ameryce Południowej, gdzie konsole są za drogie i nigdy się nie sprzedawały

A kto konkretnie mówi i gdzie?

• Odpowiedzi 36,5 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał(a):

Konkretow nie znam. Mowa o krajach rozwijających się w Azji czy Ameryce Południowej, gdzie konsole są za drogie i nigdy się nie sprzedawały

Zaorałeś się niestety. Przedstawiłeś to jako fakt, co często wypomina ci Homelander, a tymczasem faktów nie znasz.

Opublikowano
  • Autor

Dlatego dodałem słowo "podobno". Bo nie jest to oficjalna informacja

Opublikowano
3 minutes ago, ASX said:

Dodałeś w edycji po tym jak Czoper powiedział sprawdzam

Opublikowano
  • Autor

No przyznaje że się zapomniałem się i poprawiłem błąd

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Asax twoja sytuacja w tym temacie staje się gorsza niż ta xboxa na rynku konsol

Opublikowano

I teraz trzeba chyba sprawdzić czy te wszystkie, tysiące postów z analizami i wykresami od asaxa nie zostały wyedytowane pechowiec

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Asax twoja sytuacja w tym temacie staje się gorsza niż ta xboxa na rynku konsol

Xbox jest bardziej w dupie. Asaxa może jeszcze naprawić specjalista i środki farmakologiczne.

Opublikowano

Mati dla swojego dobra lepiej jakbyś popadł w STAGNACJĘ na jakiś czas ;)

Opublikowano

Ciekawe ile takich postow z analizami edytowal post factum.

Opublikowano
  • Autor

Przepraszam. Obiecuję bardziej uważać na słowa, bo widzę że moje posty są dokładnie analizowane

Opublikowano
Teraz, ASX napisał(a):

Przepraszam. Obiecuję bardziej uważać na słowa, bo widzę że moje posty są dokładnie analizowane

A to tylko pisałeś tak sobie bez żadnego celu? Będąc przekonanym że tego nie czytamy? To wiele wyjaśnia

Opublikowano
  • Autor

Nie no mam nadzieję że czytacie wszystkie uważnie i zapamietujecie, nie tylko te w których się pomyliłem, ale rowniez te które okazały się prawdziwe.

Opublikowano
19 minutes ago, ASX said:

A jakie jest źródło tej nieoficjalnej informacji?

12 minutes ago, ASX said:

No przyznaje że się zapomniałem się i poprawiłem błąd

Guzik prawda. Czoperowi odpisałeś wymieniając nawet regiony. Dopiero ciśnięty dalej zmieniłeś śpiewkę

7 minutes ago, ASX said:

Stary, chodzi o to, że prowadząc tutaj rozmowy wzajemnie sobie ufamy, że nie kłamiemy. Bo inaczej jaki ma to sens? Mamy wszystko co powiesz przesiewać i sprawdzać? Cenię Twoje analizy i inne takie, ale wkurwia mnie niesamowicie jak swoje właśnie predykcje czy wnioski przedstawiasz jako fakty. To jest nonsens. Po prostu zaznaczaj co jest faktem, a co nie, tyle.

2 minutes ago, ASX said:

Nie no mam nadzieję że czytacie wszystkie uważnie i xapamietujecie, nie tylko te w których się pomyliłem, ale rowniez te które okazały się prawdziwe.

Okazały się prawdziwe, bo trafnie przewidziałeś? No to super. Ale zanim się okazały prawdziwe były tylko przewidywaniami, a nie faktami. Niezależnie, czy się sprawdziły czy nie. Więc nie rób z siebie kurwa ofiary.

Opublikowano
  • Autor

No to zaznaczylem że to jest nieoficjalna informacja, przeprosiłem jeśli mój post sprzed edycji wprowadzał w błąd i obiecałem się bardziej pilnować, co mam więcej zrobić?

Opublikowano
Just now, ASX said:

No to zaznaczylem że to jest nieoficjalna informacja, przeprosiłem jeśli mój post sprzed edycji wprowadzał w błąd i obiecałem się bardziej pilnować, co mam więcej zrobić?

Dobra, szkoda słów.

Opublikowano
3 minutes ago, ASX said:

Wybaczam.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Wybaczam.

Ty tak, ale Greg nigdy

Opublikowano
45 minut temu, ASX napisał(a):

Bardziej bym zakladal, ze w tych krajach rozwijajacych sie ludzie graja na starych konsolach lub na chinskich podrobkach. A te sprzety to nadal natywne sprzety. Raczej nikt w biedzie nie bedzie tam placil Game Passa by miec dostep do chmury. Liczb oczywiscie nie mam, ale pamietam sytuacje z zycia. Moja mama pracowala z Ukrainka, ktora miala syna na Ukrainie. Ja juz mialem PS3 w tym czasie (moze to byl rok 2009), a jej syn sie cieszyl z PS1, ktore dostal od matki i wszystkie dzieciaki z okolicy sie zebraly by zobaczyc to PS1. To historia z zycia hehe.

Opublikowano
1 minute ago, ASX said:

Ty tak, ale Greg nigdy

Heh. Ok, w takim razie proszę bardzo:

8 minutes ago, ASX said:

No to zaznaczylem że to jest nieoficjalna informacja

Nie zaznaczyłeś. Zedytowałeś ciśnięty. Jestem bardzo ciekawy źródła tej informacji

12 minutes ago, ASX said:

jeśli mój post sprzed edycji wprowadzał w błąd

Jeśli? Nie ma żadnego jeśli. On wprowadza w błąd

14 minutes ago, ASX said:

co mam więcej zrobić?

Przestać zmyślać

Opublikowano

Przecież ostatnie kilkadziesiąt stron tego tematu to jest jakaś zbiorowa iluzja ;)

Fakty są deprecjonowane a króluje szklana kula i wizje pięknej przyszłości