Opublikowano 5 sierpnia5 sie 2 godziny temu, MYSZa7 napisał(a):Jak DS3 to może trafiała się partia gdzie dawali właśnie analogi halla Aż tak dobrze nie ma, DS2 z ps 4, ale mimo, że nie raz glebę zaliczył i syn raczej się z nim nie cacka to działa do dzisiaj.
Opublikowano piątek o 13:062 dni W dniu 5.08.2025 o 18:34, Wredny napisał(a):Korzystał ktoś z usług tego serwisu (GAMEBOX) jeśli chodzi o wymianę gałek na te z Hallem?Bo opinie w google mają super, ale nigdzie nie widzę, ile sobie wołają za taką przyjemność:https://www.serwis-konsol.com/Ja akurat pytałem o wymianę na analogi Halla i biorą 180 zł za komplet. 30 zł wysyłka w obie strony inpostem.
Opublikowano piątek o 13:372 dni 25 minut temu, Paolo1986 napisał(a):Ja akurat pytałem o wymianę na analogi Halla i biorą 180 zł za komplet. 30 zł wysyłka w obie strony inpostem.Teraz już 190, a za te TMR, czyli jakieś nowsze rozwiązanie - 220.Wysłałem im dwa pady i napisałem, że w jednym Hall, a w drugim TMR niech zamontują - przetestuję.Póki co nie wiem, czy polecam ich usługi, bo strasznie długo to trwało i już ponad 2 tygodnie nie mam sprzętu.Po przelewie kontakt się urwał i tak jak zasypywali mnie SMSami tak później cisza i na pytanie, kiedy odeślą do dziś nikt nie odpisał.Dziś mam do odbioru w paczkomacie, ale mam wrażenie, że jakbym do nich wczoraj nie zadzwonił z ponagleniem to dalej by trzymali.Ciekaw jestem jak z samą naprawą, ale to wymaga czasu na przetestowanie, więc raczej za tydzień będę wiedział dopiero.
Opublikowano piątek o 20:012 dni Daj znać jak to działa sam jestem ciekaw. Tam gdzie się dowiadywałem wycenili sporo więcej ale tam jeszcze poza analogami jakieś taśmy wymieniali i ogólnie z tego co gość mi mówił przez telefon to pełny serwis pada, kosztowało to więcej niż nowy na promce ale gość zapewniał, że pad nie do zajechania.