May 22, 20205 yr Niech zgadnę bez oglądania trailera. Jeżeli temat o gierce zakłada Majochney albo Wredny jest to niskobudżetowy indie FPS w klimacie survivalu? Zgadłem nie?
May 22, 20205 yr Author 12 minut temu, devilbot napisał: Niech zgadnę bez oglądania trailera. Jeżeli temat o gierce zakłada Majochney albo Wredny jest to niskobudżetowy indie FPS w klimacie survivalu? Zgadłem nie? O, Ty w mordę brany kitajcu, obyś się mylił, odszczekał i zesrał na kwadratowo. Chyba zgadłeś...
May 22, 20205 yr Wygląda jak sr'aka. Ten ogień xd Na VR by się może sprawdziło (jakość porównywalna do niskobudżetówek VR), ale na TV to pewnie trochę śmiech.
May 22, 20205 yr No ale może warto by założyć bardziej temat o Monstrum 2 zapowiedzianym na Q4 2020 niż o gierce z 2015 roku?
May 22, 20205 yr Może, po prostu nie wygląda zbyt imponująco. Ale te zboki od "survival horrorów" to się jarają czasami spacerowym byle czym i mają pełne gacie przy okazji każdej przesuwanej dźwigni (bo na tym z grubsza polega gameplay).
May 23, 20205 yr Survival horror + roguelike - jestem umiarkowanie zainteresowany , zwłaszcza że ostatnio nabywam sporo takich tytułów, o których większość osób wcale nie słyszała