Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 7,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• F2P, wersje na past geny i chęć zrobienia mobilki, nie powiem fatalne informacje  

• To wygląda tak dobrze, że chyba wezmę razem z Founders Packiem Żartuję, nie mam zamiaru tego odpalać nawet, w dzień premiery pogram sobie w Skate 2

• No dlatego to co chciałem napisać, to w skrócie moje odczucia jaki fana serii. To jakby mi dosłownie splunieto w twarz. Totalnie nie czaje dlaczego obrali taki kierunek. Przecież to jebnie szybciej ni

Opublikowano
Godzinę temu, UberAdi napisał(a):

Jak ktoś potrzebuje znów przyzwyczaić gałki oczne do wczesnego PS3 to:

Ludek wygląda jak żywcem wyjęty z simsów. Twórcy skate 3 przewracają się w grobie. Animacje też takie sobie, minimalnie lepsze niż w tych indykach pokroju session.

Opublikowano
Teraz, Chewie napisał(a):

Ludek wygląda jak żywcem wyjęty z simsów. Twórcy skate 3 przewracają się w grobie. Animacje też takie sobie, minimalnie lepsze niż w tych indykach pokroju session.

Jak avatary meta na facebooku i instagramie kaz

Nie no animacje już w tym insider playtest jak grałem kilka miesięcy temu były lepsze niż w Session, płynniej dużo się gra, lepiej wygląda i działa dużo rzeczy jak grindy, slide'y, lądowania, nie ma tego drewna. Skater XL już bliżej, to prawda ale tam z kolei wielu tricków nie ma po prostu i nie da się ich zrobić.

I tak największym minusem poza grafiką jest always online. Ja w te deskorolki gram żeby sobie w spokoju pojeździć na chillu a tu jak serwery będą pełne to sobie wyobraź, że katujesz jakiegoś raila na którego wbija się kolejne 3 osoby i wszyscy skaczą jak debile xd Do simsowej grafiki sie przyzwyczaję bo gameplay jest spoko ale to jest dla mnie minus nie do przeskoczenia.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano
42 minuty temu, Chewie napisał(a):

Twórcy skate 3 przewracają się w grobie. Animacje też takie sobie, minimalnie lepsze niż w tych indykach pokroju session.

Akurat dowodzi projektem dalej ekipa z oryginalnego studia, Deran Chung i Cuz Parry, tylko pewnie zostali otoczeni różnorodnymi sojowymi stażystami z zaimkami.

Lepszej grafice też na pewno nie sprzyja to, że wersja na telefony też jest robiona i była już grywalna w playtestach

Opublikowano
5 godzin temu, UberAdi napisał(a):

Jak avatary meta na facebooku i instagramie kaz

Nie no animacje już w tym insider playtest jak grałem kilka miesięcy temu były lepsze niż w Session, płynniej dużo się gra, lepiej wygląda i działa dużo rzeczy jak grindy, slide'y, lądowania, nie ma tego drewna. Skater XL już bliżej, to prawda ale tam z kolei wielu tricków nie ma po prostu i nie da się ich zrobić.

I tak największym minusem poza grafiką jest always online. Ja w te deskorolki gram żeby sobie w spokoju pojeździć na chillu a tu jak serwery będą pełne to sobie wyobraź, że katujesz jakiegoś raila na którego wbija się kolejne 3 osoby i wszyscy skaczą jak debile xd Do simsowej grafiki sie przyzwyczaję bo gameplay jest spoko ale to jest dla mnie minus nie do przeskoczenia.

Większość fanów serii to już boomerzy po 30, którzy też chcą na czilu poskejtować po ciężkim dniu w pracy także nie rozumiem kompletnie dlaczego poszli w f2p. W sumie to wiem, taki model przynosi największe zyski. Tylko ktoś im zapomniał powiedzieć, że jak zrobią byle gówno z mtx to gorzej na tym wyjdą niż na normalnej, dobrze zrobionej grze za pełną cenę. Zawsze jest szansa, że gra wyjdzie fajna ale ja widzę same złe znaki i obawiam się, że za 2-3 lata odłączą wtyczkę i wtedy gówno sobie pogramy.

Opublikowano
2 minuty temu, Chewie napisał(a):

Większość fanów serii to już boomerzy po 30, którzy też chcą na czilu poskejtować po ciężkim dniu w pracy także nie rozumiem kompletnie dlaczego poszli w f2p. W sumie to wiem, taki model przynosi największe zyski. Tylko ktoś im zapomniał powiedzieć, że jak zrobią byle gówno z mtx to gorzej na tym wyjdą niż na normalnej, dobrze zrobionej grze za pełną cenę. Zawsze jest szansa, że gra wyjdzie fajna ale ja widzę same złe znaki i obawiam się, że za 2-3 lata odłączą wtyczkę i wtedy gówno sobie pogramy.

Ci boomerzy to jest przecież mały procent ludzi grających online, nie robi się gier dla starych ludzi.

Opublikowano
15 godzin temu, UberAdi napisał(a):

Ci boomerzy to jest przecież mały procent ludzi grających online, nie robi się gier dla starych ludzi.

No dlatego mogli kontynuować wizję serii SKATE, i zrobić pełnoprawną czwórkę, na wzór poprzednich części.

"Nie robi się gier dla starych ludzi".

To remake takiego Tonego Hawka został ugotowany dla graczy fortnite czy innego robloxa?

Osobiście zgadzam się z moim przedmówcą, jest duże prawdopodobieństwo że ta ich wizja na tą grę długo nie pożyje, bo dzieciaki już mają "swoje" gierki, a i skejcie mało kto słyszał, natomiast kto już skejta zna i w przeszłości się w nim zatracał, to gracze właśnie koło 30/40.

Natomiast co reprezentuje sobą ta odsłona? Porażka jak dla mnie

Opublikowano
3 godziny temu, lysyolec napisał(a):

To remake takiego Tonego Hawka został ugotowany dla graczy fortnite czy innego robloxa?

Tony Hawk został zrobiony normalnie bez f2p i grafiki z simsów.

Zacząłem oglądać gameplay. W poprzednich skate'ach mieliśmy cutscenki i postaci, tutaj nie ma dosłownie nic. Jest tylko robot z fortnite, który gada do nas jak do 5 latka. Jak ktoś grał w fortnite pve to tu jest dosłownie ten sam motyw, wszystkie dialogi odbywają się przez radio zamiast prawdziwych npców.

Edytowane przez Chewie

Opublikowano
4 godziny temu, Chewie napisał(a):

Tony Hawk został zrobiony normalnie bez f2p i grafiki z simsów.

Zacząłem oglądać gameplay. W poprzednich skate'ach mieliśmy cutscenki i postaci, tutaj nie ma dosłownie nic. Jest tylko robot z fortnite, który gada do nas jak do 5 latka. Jak ktoś grał w fortnite pve to tu jest dosłownie ten sam motyw, wszystkie dialogi odbywają się przez radio zamiast prawdziwych npców.

No dlatego to co chciałem napisać, to w skrócie moje odczucia jaki fana serii. To jakby mi dosłownie splunieto w twarz. Totalnie nie czaje dlaczego obrali taki kierunek. Przecież to jebnie szybciej niż ujrzy światło dzienne. Bo kto w to będzie grać? Fani? Streamery? Dzieci fortnite?

Bo jakim trzeba być geniuszem, aby po tak zajebistej, unikatowej, klimatycznej trylogii wyskoczyć z czymś takim? Dosłownie nasrali na tą markę.

Opublikowano
W dniu 30.08.2025 o 13:22, lysyolec napisał(a):

No dlatego mogli kontynuować wizję serii SKATE, i zrobić pełnoprawną czwórkę, na wzór poprzednich części.

"Nie robi się gier dla starych ludzi".

No właśnie widocznie nie mogli bo im EA nie pozwoliło tylko prawdopodobnie naciskało na stworzenie gry w modelu który może zarabiać przez lata a nie jednostrzałowym rzutem na premierę. Tyle, że pewnie zarabiać nie będzie ale o tym za chwilę.

To jest wypadkowa chciwości EA i "viralowości" klipów ze Skate 3 na youtube i tik toku od twórców jak ZexyZec. To jest młodsza widownia nabijająca miliony wyświetleń lata po premierze gry i jestem wręcz pewien, że robiąc research brali pod uwagę właśnie tą grupę jako priorytet.

Dostałem Early Access i pograłem około 10h. I mi się już nie chce rayos

O ile tak jak pisałem wcześniej sam gameplay jest fun, miasto jest fajnie zrobione, masa miejsc które można kreatywnie wykorzystać. Natomiast cała reszta gry mi nie siedzi zupełnie. Bezsensowność zaliczania bliźniaczo podobnych zadań w różnych miejscach mapy po to aby wbijać pasek i odkrywać nowe ciuchy dla skatera sprawia, że mi się nie chce nawet zaczynać kolejnego zadania. Zdobywamy walute która nie ma zupełnie wartości, wydajemy ją na boxy z których losują się ciuchy. Same zadania to kopiuj wklej, zawsze wiesz czego się spodziewać i po czasie jedziesz do kolejnego markera czując się jakbyś jechał do pracy zrobić swoje zamiast się bawić grą xd

Kolorowy interfejs z szybko wyskakującymi okienkami tego co akurat odkryliśmy sprawia wrażenie jak zrobiony dla ludzi z ADHD, prawie wszystko co odkrywamy to głupoty na które nawet nie ma co zwracać uwagi. Irytujące postacie, wszystkie super pozytywne, wszyscy to chyba ten słynny "młody dynamiczny zespół", wszystko zupełnie oderwane od deskorolkowej kultury a pisane pod mityczne "modern audience". Dosłownie każdy element tej gry poza gameplayem jest irytujący.

Korporacyjne oderwanie od rzeczywistości wychodzi tu z ekranu bez przerwy. Gdzieś tam serio siedzi grupa ludzi i myśli, że gracz będzie czuł ekscytacje odkrywając sobie wirtualny sweterek jakiejś firmy w grze o deskorolce i jeszcze będzie płacił za możliwość wylosowania większej ilości takich "sweterków" lul

O always online i innych graczach biegających wszędzie jak idioci nawet nie będe pisał bo szkoda strzępić ryja.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Pograłem z godzinę-dwie i poleci z dysku. Sorki memorki, ale to nie ten klimat, zdecydowanie bardziej wolę odpalić starsze części. Cukierki i fortnajtowe budowanie przemilczę, ale tutaj mechanicznie nie stoi to obok Skate 3 - brak underflipów, brak darkslide'ów, jakoś nie wiem... Nie czuję tego gameplayu tak jak w poprzedniczkach. Ładne animacje revertu przy lądowaniu bokiem to za mało, piękny kawalerze. Do tego skrojone to wszystko pod mikrotransakcje i widać to na każdym kroku. Hard pass nawet za darmoszkę. A miały być najlepsze animacje i najlepszy gameplay, czuję się oszukany