Skocz do zawartości

The Last Of Us Part II TEMAT SPOILEROWY

Featured Replies

Opublikowano
17 minut temu, Pupcio napisał:

Przecież każdy z nas wam tłumaczył milion razy dokładniej co nam nie pasuje i przy okazji nie wyzywaliśmy gry od bajeczki:whyyy:

Zostaw, zostaw nie warto strzępić ryja. Zostaw i niech dalej uskuteczniają wzajemne circle of love :potter:

• Odpowiedzi 850
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kilka dni temu ukończyłem kampanię singlową TloU2 i chciałbym się z Wami podzielić wrażeniami. Choć piszę w wątku spoilerowym to i tak dodatkowo ostrzegam, aby mojego posta nie czytały osoby, które ni

• skonczylem w nocy. dla mnie 10/10, kapitalna gra. no, ale z tym ciezko dyskutowac, wiec co do fabuły. w niektore rzeczy ktore tutaj ludzie pisza to troche az ciezko uwierzyc. w wiekszosci pewnie ~30 l

• @kotlet_schabowyi @Wrednytrafili w sedno. Nie ujmujac nic scenarzystom niektore sceny czy wypowiedziane kwestie mialyby wiecej wiarygodnosci gdyby zostaly przemodelowane lub napisane od nowa. Przyklad