Opublikowano 17 listopada 20213 l https://www.resetera.com/threads/kingdom-come-deliverance-has-now-sold-4-million-units.515148/ Cytat Congratulations to that garbage human being and his team. I’m never going to play anything they work on. Cytat I watched someone play this game and it is also horrifically sexist so…I’m sure that’s down to “historical accuracy” as well Cytat It's always so wild to me when people come in to a thread where, at the very moment they post, a problematic dev/producer/whatever is being discussed and just say "wow, I sure do love this product, can't wait to see what's next!". Are they that callous or just dumb? Anyway, fuck this dev and fuck this game. Cytat Isn't this the game from that full blown racist creative director?
Opublikowano 17 listopada 20213 l Vavra to debil, czeski rozi, ale bezsens nie wspierać całego teamu i gry z powodu jednego gościa, nawet jeśli jest szefem. Szefowie rzadko są spoko.
Opublikowano 17 listopada 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piękne zaoranie tych debili
Opublikowano 25 listopada 20213 l a to muszę się odnosić do wszystkiego? Czy ty się odnosisz do wszystkiego? Przecież bronię Vavrę, że nie zrobił nic konkretnie złego i resetera się myli. Ty baranie. Ty ćmoku.
Opublikowano 25 listopada 20213 l W dniu 17.11.2021 o 19:20, 20inchDT napisał: Coś pięknego Czemu to zawsze musi być ktoś z normalnej części Europy, żeby mieć jaja na twitterze? I ten porażający brak wiedzy lewackiej bojówki - kadr z filmu "Black Knight" z Martinem Lawrence'm, a tu jakieś "black man photoshopped" Ch#j, nie jestem rasistą, a skinheadów nienawidziłem od dziecka, ale w czasach ogólnej nagonki (i społecznego przyzwolenia na nią) na białych, aż mam ochotę wkleić gifa z jednego z moich ukochanych filmów
Opublikowano 8 grudnia 20213 l W dniu 14.10.2021 o 16:07, Figuś napisał: @Bansai co jest z tobą, zostaw te chińskie bajki na PS5 i wróć na jedyne słuszne forum
Opublikowano 8 grudnia 20213 l bansai z rigczem, kto by chciał się tu kisić z tą bandą oszołomów, foliarzy, homofobów i mieszkańców Białegostoku?
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Bansai jak się stoczył. Kiedyś taki dobry chlopak był, zawsze dzień dobry mówił.
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Szkoda chłopaka, kiedyś prawilna stuleja ale zachłysnął się życiem towarzyskim i skończył jak skończył
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Autor Trzeba jednak przyznać, ze siedziec z tymi wybrykami natury tyle czasu i nie dostać perma bana jest jakims osiagnieciem. Chociaz i jemu przytrafiło sie potkniecie i tymczasowo wrócił na stare smieci.
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Znajac jego kariere na forumie to tam tez juz pewnie makowiec oje.bany i teraz on canceluje niewygodnych uzytkownikow.
Opublikowano 8 grudnia 20213 l A jo ty tam miałeś jakąś kosę z bonanzą xD przypomnij dla seniora o co poszło seniorze mejm
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Kose raczej nie ale smieszyly mnie strasznie te umizgi do Kyo i Colina az w koncu ranga moderatora zostala mu nadana. W myslach nazywalem go "brazowy jezyk"
Opublikowano 8 grudnia 20213 l No ale to jak Bonzaj siedzi tam to ja proponuje zabrać mu moda a dać Pupciowi.
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Walcie się na cyce tej xD ja jestem prawilny chłopak, nie mógłbym spojrzeć w lustro banując moich ziomeczków! Albo dajcie na chwilę to wywale Figaro szybko
Opublikowano 8 grudnia 20213 l mam więcej postów, dłuższy staż i więcej plusów, jeżeli nie licząc minusów z nienawiści - to dla mnie się należy ten mod i dobrze to wiecie
Opublikowano 9 grudnia 20213 l Idąc tą logiką, wiem o banach najwiecej że wszystkich i będę wiedział kiedy ich użyć