Skocz do zawartości

Wysrywy z resetery

Featured Replies

Opublikowano

Łapałem się za głowę jak to czytałem xd

Azjata nie może być w grze przestępcą bo to rasizm, kto w takim razie może?

• Odpowiedzi 587
  • Wyświetleń 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Biały mężczyzna. 

Akurat dzis gralem i skonczylem ten etap i w zyciu mi to do glowy by nie przyszło. Zreszta nie tylko mi, bo widzialem dwoch azjatow piszacych, ze ich to tez nie ruszalo i zeby sie nie oburzali za nich. Ciekawe kiedy bany.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

niektórzy ludzie naprawdę włączają gry i szukają dziury w całym

Cytat

I don't have much to say because I haven't played it and I'm not Asian, but I do recommend you get in touch with them if you're comfortable with that, OP. Even if it wasn't intentional, it still sucks when you see something like that. It still hurts. You deserve a response from them, and hopefully one they'll acknowledge they messed up.

IT STILL HURTS

Opublikowano

O ile każdego gracza na świecie bym skopał tak "graczy" z resetery to chyba wystawić na ulice wieczorem żeby śmieciara ich rano zabrała :rotfl: okropne czasy

Opublikowano

Mam nadzieję że Tim Schafer każe im spierdalać. :)

Opublikowano

Jak widać nawet w tak niewinnej grze jak Psychonauts 2 można się do czegoś przyjebać. ;)

Opublikowano

CHE CHE INCELE SE KONIA WALOM NA GRACH

Opublikowano

Figaro zamknij mordę.

Opublikowano

no ale powiedz, czy to, że mod jest z lutego, sprawia że to fake news? nie bądź dałnem 

i nie walcz z tym, gracze to spermiarze 

Opublikowano

Też tego nie rozumiem, po co robić brzydkich ludzi w grach jak można ładnych?  :/ no ale już niech mają lewaki yebane te brzydkie baby  :/

Opublikowano

CEO Tripwire Interactive, John Gibson, wyrzucony ze stanowiska za "złe" poglądy:

:reggie:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gosciu, ktory sabotowal neogafa i zalozyl resetere to geniusz xddd lewaki walczace z nieplatnymi nadgodzinami sami robili za darmo xd no, ale bycie kutasem i banowanie ludzi za pierdoly to przyjemnosc.

Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

To co, zaraz nowe forum NWOera i kolejny wolontariat?

No właśnie się zastanawiam ile osób spierdoli.

Kurva, i bansai dolozyl cegielke milionerowi XD

Opublikowano

nie szkodzi, przyzwyczailiśmy się że rzadko kiedy rozumiesz

już są przerzuty XD

Opublikowano

UmxHNyY_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Zlot moderacji ree. Nie takie przystojne chlopaki jak u nas na forum :usmiech: