Skocz do zawartości

Wysrywy z resetery

Featured Replies

• Odpowiedzi 587
  • Wyświetleń 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Cytat

They've been told about how they fetishsize trans people before though, especially with the woman with visible dick outline poster, and this is just another joke at the expense of people changing their genitals, and it's already from the character creator description that it was more about it being funny to have genital choose and dick slider than actual real representation of trans people. It's just another example to me how they aren't actually thinking about trans people or listening to them

Nie ma transa źle, jest trans też źle :pechowiec:

Opublikowano

https://www.resetera.com/threads/cyberpunk-2077-twitter-at-it-again-with-rejecting-criticism-of-the-game.245620/

Cytat

Multiple penis options one vagina option. The problem is the lack of choice and this idea that there is only one perfect vagina. It's mysogonisitc and shitty. That's why it's a problem.

Cytat

I don’t know if I’ll get banned for saying this but that’s why I’m pirating the fuck out of this game.

Cytat

How much more evidence do we need to know that this game is going to be a monumental disappointment on literally every level?

Cytat

I think it was Alanah who mentioned that game has 2 cocks, 1 vulva + sliders for cock size and breast size. Sliders were locked in preview build.

That implies there wont be slider or other customization for vulva.

Cytat

At this point I'm too fucking tired to do more than deeply sigh whenever I see them fuck up somwhere. It's so fucking deepressing, man.

Cytat

Yeah I’m from the UK and had the procedure done when I was around 12 because to put it bluntly the head was too big for the skin to retract during an erection. The procedure was incredibly painful but the stigma at high school was worse whenever it was swimming time and 9/10 boys had a foreskin. I felt like a freak and like I constantly had to hide it for fear of being “outed”.

giphy.gif

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
12 godzin temu, Bzduras napisał:

Ma ktoś z forum tam konto? Można by im podrzucić wałek, że tęcza nie ma czarnego symbolu i jest to cholernie niesmaczne i rasistowskie w świetle obecnej sytuacji w USA. Kuuuurła, już oczami wyobraźni widzę, co by się działo jakby napuścić jednych na drugich :banderas:

Bansai z nimi trzyma, dopiero jak dostał bana to wrócił do Nas. :smutas:

Opublikowano

Przeczytałem wątek o tym CDP. Nic mi innego nie pozostaje jak tylko spuścić atomówkę na ten portal, ludzie się tam męczą, a tak to by się tylko skróciło ich cierpienie.

Opublikowano

CDPR sami są sobie winni - na ch#j w ogóle dawać jakąś customizację genitaliów? W edytorze postać w ciuchach i sprawa załatwiona.

Chcieli się podlizać psycholewakom i wybuchło im to w twarz :reggie:

Opublikowano

Raczej resetera to jest zyebana, a nie CDP. W Conan też mogłeś sobie genitalia ustawiać. 

Opublikowano
13 minut temu, Wredny napisał:

Chcieli się podlizać psycholewakom i wybuchło im to w twarz :reggie:

Trochę już przesadzasz z takimi tekstami. Redzi po prostu chcieli stworzyć edytor, który będzie bardzo elastyczny w tworzeniu postaci żeby osoby chociażby trans mogły czuć się swobodnie tworząc postać na swój wzór. Nie widzę tutaj nic złego, a to że zyeby z resetery nie są zadowolone to mnie wcale nie dziwi bo oni nigdy nie będą z niczego zadowoleni bo są zyebami. 

Opublikowano
31 minut temu, suteq napisał:

Trochę już przesadzasz z takimi tekstami. Redzi po prostu chcieli stworzyć edytor, który będzie bardzo elastyczny w tworzeniu postaci żeby osoby chociażby trans mogły czuć się swobodnie tworząc postać na swój wzór. Nie widzę tutaj nic złego, a to że zyeby z resetery nie są zadowolone to mnie wcale nie dziwi bo oni nigdy nie będą z niczego zadowoleni bo są zyebami. 

Chlip, jestem transem, nie moge zrobic chłopa z babskim głosem i na odwrót ;( wiele rozmiarów peniska jest, ci.pu.nia tylko jedna - nie mogę zrobić sobie bułeczki albo rozlazlej dziwkarskiej brochy. ;( redzi tacy źli, chlip

XD 

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Zamiast leczyć tych ludzi jak schizofreników, to dewastuje się ich narządy. Wyobrazacie sobie mieć dziurę w miejscu fiu.tka, która ciągle próbuje się zagoić, a z rany cieknie ropa? Nice. Ten kto wymyślił te "operacje" musiał nienawidzić tych facetów. 

I te dzbany nam mieszają w gierkach :pechowiec: Mogliby najpierw posprzatać pokój.

Opublikowano
55 minut temu, XM. napisał:

Chlip, jestem transem, nie moge zrobic chłopa z babskim głosem i na odwrót

No właśnie w CP2077 można i to jest spoko. A rozmiarów penisa/waginy nie powinno być bo to zbędne i widoczne tylko w edytorze. 

Opublikowano

Jesteś pewien? Wydaje mi się, ze wlasnie nie można.

Opublikowano

Ostatnio oglądałem to:

I już na samym początku jest screen z Twittera gdzie jest napisane, że wybierasz body type i głos, a potem w 2:06 można zauważyć cytat w artykule, że body type i głos można łączyć w kombinacje np. male + female voice. To jest Cyberpunk i taka opcja jest jak najbardziej sensowna w tym świecie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
20 minut temu, suteq napisał:

No właśnie w CP2077 można i to jest spoko. A rozmiarów penisa/waginy nie powinno być bo to zbędne i widoczne tylko w edytorze. 

Zaimki beda polaczone z glosem postaci, wiec babski glos = baba, nawet jesli wyglada jak facet i vice versa. Placz jest o to ze nie moga zrobic postaci z zaimkiem "She" ktora ma meski glos.

Opublikowano
1 minutę temu, Bansai napisał:

Zaimki beda polaczone z glosem postaci, wiec babski glos = baba, nawet jesli wyglada jak facet i vice versa. Placz jest o to ze nie moga zrobic postaci z zaimkiem "She" ktora ma meski glos.

No tutaj trochę fail właśnie bo mogli dodać dosłownie jedną opcję w kreatorze w stylu 'identyfikujesz się jako: male/female' i zależnie co wybierzesz to tak reszta postaci się do ciebie zwraca. No ale ten płacz, wyzywanie ludzi którzy tę gre kupią od 'piece of shit' i nazywanie twórców transfobami to gruba przesada. 

Opublikowano
  • Autor

To jest typ ludzi który nigdy nie bedzie zadowolony. Czego by cdpr nie zrobiło, to znajda powod, żeby sie przy(pipi)ac, sa na czarnej liscie od czasów wieśka.

Opublikowano

Do dziś większą bekę mam z tematów o Kingdom Come Deliverance. Dobrze, że nikt im jeszcze nie przypomniał, że Vavra odpowiadał również za pierwszą Mafię. Kto wie czy nie użyliby swojej pokrętnej logiki żeby zbojkotować nową wersję gry. :reggie:

Opublikowano
38 minut temu, suteq napisał:

No tutaj trochę fail właśnie bo mogli dodać dosłownie jedną opcję w kreatorze w stylu 'identyfikujesz się jako: male/female' i zależnie co wybierzesz to tak reszta postaci się do ciebie zwraca.

No i wybierzesz sobie muskularnego typa z meskim głosem i identyfikacją jak female a potem wpadasz takim przypakowanym brodatym karkiem na całkowicie nową postać a ona do ciebie "witam młoda damo" xd

Edytowane przez Observer

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, Bigby napisał:

Do dziś większą bekę mam z tematów o Kingdom Come Deliverance. Dobrze, że nikt im jeszcze nie przypomniał, że Vavra odpowiadał również za pierwszą Mafię. Kto wie czy nie użyliby swojej pokrętnej logiki żeby zbojkotować nową wersję gry. :reggie:

Nawet tlou2 nie jest dla nich wystarczajaco nowoczesne, za mało murzynów i postac

Spoiler

trans jest przedstawiona w złym swietle, bo chca ją zabic :reggie:

Opublikowano

vOtyQ1w.png

W temacie o nowym SSD, które jest ponoć 3x szybsze od tego z PS5. :D

Opublikowano
13 minut temu, Observer napisał:

No i wybierzesz sobie muskularnego typa z meskim głosem i identyfikacją jak female a potem wpadasz takim przypakowanym brodatym karkiem na całkowicie nową postać a ona do ciebie "witam młoda damo" xd

Przynajmniej byłyby śmieszne kompilacje na yt. :kaz: 

Opublikowano
54 minuty temu, suteq napisał:

Ostatnio oglądałem to:

I już na samym początku jest screen z Twittera gdzie jest napisane, że wybierasz body type i głos, a potem w 2:06 można zauważyć cytat w artykule, że body type i głos można łączyć w kombinacje np. male + female voice. To jest Cyberpunk i taka opcja jest jak najbardziej sensowna w tym świecie. 

Git, robię żółtą babę z meskim głosem, wielka murzyńską knagą i małymi yayami.

Opublikowano

nie z resetery ale podobny dzban, którego era może podłapać jako kolejny temat 

chuy tam z umiejętnościami, zatrudniajmy czarnych żeby nie mówili, że rasizm :reggie: 

Opublikowano

Juz jest maglowany w statusach.

Opublikowano

nawet nie zauważyłem ;o

widziałem, że nawet shen bardzo ładnie mu odpisał :kaz: