Opublikowano 12 grudnia 20222 l 3 minutes ago, ASX said: to zabawne bo sam słuchałem jak jego syn w podcascie mówił, że ojciec kazał przekazać żeby dziennikarze dali spokój z pisaniem o reprezentacji, bo Czesio tego nie czyta i w ogóle odinstalował twittera. Jak się okazuje jednak czyta Może syn nie lubi Czesia i włamał się na konto starego, żeby go w końcu zwolnili The truth is out there
Opublikowano 12 grudnia 20222 l O rany, ale pięknie wyjebuje szambo . Najpierw Lewy i Czesio łagodzą sytuację, a później Krychowiak wypala swoje . A teraz to. Najlepsze jest to, że jest TYLE wersji, że tak naprawdę wszystko może być prawdę.. bo czemu nie? Komu tu wierzyc?
Opublikowano 12 grudnia 20222 l jeszcze bym zrozumiał jakby krytykował jakiś gości, którzy jechali z nim personalnie, sam mam kilka osób w ignorach, ale on zbanował chyba wszystkich którzy ośmielali się mieć jakieś wątpliwości co do prowadzenia reprezentacji i nie podzielali jego punku widzenia. Ewidentnie psycha robi sitting i serio lubiłem Czesława, to mądry gość który zna się na piłce, lubiłem słuchać z nim wywiadów, ale widać po tych Banach, czy po wywiadzie u Kurowskiego, który cały był w tonie pasywno-agresywnym, że go to przytłacza gorzej niż Brzęczka i lepiej dla jego zdrowia żeby się to skończyło. Przykład ostrej krytyki selekcjonera za którą dostaje bana
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Biorąc pod uwagę aktualną fizjonomię pana Czesława i poziom przejęcia się, może się tak zdarzyć że sprawa rozwiąże się sama
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Oj tam może po prostu Czesio pomylił butelki do kolacji i zamiast syropku na kaszel poszedł bimberek z Podlasia od Kuleszy i zaraz się wszystko odkręci. https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/reprezentacja-polski/a-jednak-oto-brudne-kulisy-reprezentacji-polski-znamy-kwoty-sa-nazwiska/byrdbvb?
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Komunikat Polskiego Związku Piłki Nożnej I 12.12.2022 (laczynaspilka.pl) Cytat Polski Związek Piłki Nożnej nie skorzystał z klauzuli umownej, która umożliwiała jednostronne przedłużenie kontraktu selekcjonera. Jednocześnie PZPN informuje, że kwestia dalszej współpracy pomiędzy federacją a Czesławem Michniewiczem jest tematem rozmów stron. Może nowy typer, czy poleci?
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Nie czy poleci tylko kto nastepny. Ciekawe czy wezmie porzadnego zagranicznego czy chujowego zagranicznego typu Szewczenko bo zna ruski.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l No w sumie dobrze powiedzial. Oni mieli jakis plan dania wiekszej czesci na cele charytatywne, a tak te 30mln pojdzie na tvp albo innego rydzyka.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Dobrze to Boniek powiedział, łatwo jest cudze pieniądze przeznaczać na cele charytatywne
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Piekarski swoje wie: Uważa, że selekcjoner wykonał dobrą robotę na mundialu, która została zauważona poza granicami naszego kraju. – Za granicą zyskał w oczach wielu ludzi – swoim warsztatem i otwartością. Warsztat i otwartość. Syndrom oblężonej twierdzy, obrażanie dziennikarzy na konferencjach i wspaniała taktyki lagi. Może my się jednak nie znamy na tym sporcie
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Ta Piekario już robi piar pod kolejną robotę, albo zatrudni go jakaś Miedź Legnica, bo tam już w zasadzie nie ma co grać, trzeba dzwonić.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Trochę się już mówi o pomundialowych transferach. Podobno najbardziej gorące i prawdopodobne to Enzo Fernanez do Liverpoolu, Stanowski do Pudelka i Michniewicz w kosmos.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Co moglo pojsc nie tak w zatrudnieniu kogos powiazanego z jedna z wiekszych afer korupcyjnych w polskiej pilce? A na temat, dzisiaj prosze sie do mnie zwracac Kanabisić, vamos chorwacja Co tam krzyczysz Messi? Que miras bobo? Que miras bobo sie pytam?
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Po Euro 2016 kadra zyskała u mnie trochę sympatii ale po ostatnich wydarzeniach i stylu gry jaki prezentują znowu wywalone mam na kadrę i nie zamierzam oglądać żadnych ich meczów aż do Euro.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Przeciwników w eliminacjach mamy takich, że tam raczej nie będzie czego oglądać. Poziom piłkarskiego fame mma.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 4 minutes ago, Mejm said: Ale mi kanabis przypomnial, ze dzisiaj znow mecze. Juz odwyknalem. Dzisiaj jeden mecz.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Finał Argentyna Francja zgodnie z typerkiem musi być, tytuł dla Albicelestes i współkról strzelców Messi + Embapepe
Opublikowano 13 grudnia 20222 l No tak, w sensie ze dzis mecze wystartowaly. A ta afera Czesia to lepsze emocje niz wystep(y) kadry. Troche kisne, ze czego koles sie nie tknie to zaraz je.bie niezgoda i fermentem. Debil z pisu tez dobry ze wyje.bal z taka propozycja ale pewnie dostal sygnal od swoich klakierow, ze moze tak powiedziec bo szanse na wyjscie zadne i nic sie nie stanie. Chyba mu nie doniesli kto jest teraz trenerem xD Kulesza tez moze wyje.bac Czesia z narracja, ze to byl trener przejsciowy po Sousie i z lapanki na szybko a plany byly inne. Takze bedzie ciekawie. A w HP jak tam, oblezona twierdza i bronionko chrzestnego?
Opublikowano 13 grudnia 20222 l A dzisiaj włączyłem z ciekawości Misje Mundial to tam jechali po Cześku, że włączył się syndrom oblężonej twierdzy. Stano w Dubaju, Borek w Katarze to dopiero po mundialu wróci mocniejsze lizanie się po jajkach,
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 5 minutes ago, Bartg said: A dzisiaj włączyłem z ciekawości Misje Mundial to tam jechali po Cześku, że włączył się syndrom oblężonej twierdzy. Stano w Dubaju, Borek w Katarze to dopiero po mundialu wróci mocniejsze lizanie się po jajkach, Stanowski już wrócił i parę dni temu miał Hejt Park gdzie bronił Czesia.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l W złe intencję Stanowskiego raczej nie wierzę. Obstawiam, że mogło być tak, że Czesiu mu przekazał niezbyt prawdziwe informacje