Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

nowy screen i przy okazji porównanie jak wyglądać będzie gra z RT i bez na PC

Zdjęcie

Zdjęcie

i trailer

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 81,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• KarolJanuszGejmingu
    KarolJanuszGejmingu

Ja czytam ten temat i nie wierzę  Wyobraźmy sobie sytuację,że wydaje tą grę Ubisoft, Konami czy inny pokemon. Widzisz koszmarne animacje z trzeciej osoby,system walki, mordy niektórych posta

• Nie, zapłaciłem dziś za Deluxe, pograłem i zrobiłem zwrot 

• Tylko pamiętajcie: jak nie graliście w Avowed, to nie możecie się śmiać.   

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał(a):

nowy screen i przy okazji porównanie jak wyglądać będzie gra z RT i bez na PC

Zdjęcie

Zdjęcie

i trailer

Na biedaboxie bajkowy kaszalot, na PC z RT zupełnie się zmienia odbiór tej sceny.

Opublikowano

Mogliby pokazać dla odmiany jakiś gameplay, a nie kolejny filmik z dupy z porównaniem RT off i on, do tego zrobiony na kolanie, przecież ta gra wspiera lumena, więc ciul Wie o co im chodzi z RT off i on, pewnie znowu Path Tracing, który nie zadziała na premierę, chociaż w 2025 to pewnie już będzie nowa generacja kart :). 

Marketing Microsoftu to jest jakieś nieporozumienie dla mnie w ostatnim czasie. 

Opublikowano

Pierwsze co to wyłączyć cały HUD:

Opublikowano
W dniu 21.08.2024 o 18:05, SnoD napisał(a):

Pierwsze co to wyłączyć cały HUD:

Nie no udało im się, nowy dragon ejdż wyglądał lepiej na prezentacji. 

Tam na trailerach był styl graficzny "mobilkowy", ale sama gra dość normalnie, a tu chyba mamy na odwrót. 

Hype spadł do zera i żegnam frajera. 

Opublikowano

Graficznego showcase nie bedzie, ale moze chociaz obroni sie innymi elementami. Chociaz po ostatnich grach nie ufam im za bardzo.

Opublikowano

A jak miała wygladac? Wyglada jak inne 1st person. Trzeba bylo zrobic poe3, a nie probowac przyciagnac casuali :gigabeta:

Opublikowano

Niestety muszę się zgodzić z @Beelzeboss. Nie czuję tej gry, jest źle prezentowana i ogólnie mało wokół niej szumu jak na nowe duże western RPG, zobaczymy, może przy bliższym poznaniu będzie lepiej.

No i ten HUD, jesus...

Opublikowano

Ucieczka z tego tonącego statku na PC to była najlepsza decyzja

Opublikowano
44 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

ale bedzie wygladac jak ze screenow z rtx on, prawda?

Opublikowano
13 godzin temu, Bielik napisał(a):

Tu nie chodzi o grafikę tylko fakt jak ta walka wygląda xD

no co jak skyrim. 

a 30 fps to obstawiam pacza do 60 później jak z Startrekiem. 

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Magia pchania się w UE5.

Opublikowano
1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Wiedziałem, że ten czerwcowy pokaz był za dobry, czekam na te nowe gearsy w cinematic 24fps :banderas:

Opublikowano

To jeszcze, żeby nie było takiego złego nastroju, preview z IGN, temu Panu mocno podeszło grywalne demo z gamesconu.

Opublikowano

Mam jakieś zaufanie do Obsydian ale dla mnie to wszystko to jest generyk okrutny. 

Szczerze to chyba tylko jakaś super fabuła i questy mogą to uratować. Ta walka to wygląda jak BorderlandsFantasy

Opublikowano

Normalne Ul w tej grze, cele zadań pewnie bedzie można ustawić na dynamiczne, ikonki skilli i spelle skondensowane w lewym dolnym rogu, jak w Diablo IV. 

Opublikowano

Animacja ataków i spelli jak nie przymierzając w prehistorycznym Hexenie:facepalm:

Opublikowano

UI czasem jak w jakimś MMO, oby można było to jakoś mocniej modyfikować.

Walka bardzo fajna, kojarzy mi się z Dark Messiah, zobaczymy co tam Obsidian wykluje.