August 4, 20205 yr Ściągam już Na PS4, jest za darmo w PS+ ale także wychodzi na Steam 60 osobowy battle-royale
August 4, 20205 yr 8 minut temu, Faka napisał: Ale ta gra jest cringe, kto to w to będzie grał. O dziwo zainteresowanie jest spore:
August 4, 20205 yr Niestety wcześniej serwery leżały A teraz żeby odpalić gra trzeba czekać milion lat aż znajdzie full ludzi xD imo fajniej by było gdyby gra była zrobiona pod kanapowe granko A nie multi
August 4, 20205 yr 1 minutę temu, Pupcio napisał: imo fajniej by było gdyby gra była zrobiona pod kanapowe granko A nie multi Nie ma opcji split-screena? Łee, to lipa Wyglądała na spoko gierkę na zakrapiane domówki.
August 4, 20205 yr Kilka wygranych pod rząd, gra to totalny random. Platyna bez glicza/patentu raczej nieosiagalna
August 4, 20205 yr Author Pograłem dzisiaj, gierka dobra na krótkie sesje Platynka nie sadze ze do zdobycia: Infallible - Win 5 Episodes in a row 10/10, dobry trolling
August 5, 20205 yr 11 godzin temu, Masorz napisał: A co, zabronis mi? A grajcie w co chcecie, ja obczaiłem filmik z gry na pss po obejrzeniu kilku odcinkow Rick i Morty i mnie od kolorowości zemdliło. Wole w szaroburym błocie powozić kłody ruskimi ciężarówkami
August 7, 20205 yr Platyna nie do zdobycia, to nawet tego nie odpalam, nie bede sobie zasmiecał statsów kolejna kupą.
August 7, 20205 yr Nie pyerdol, heboj z nami dziś wiecorem zagrać, fun jest naprowde spoko z tyj gierki.
August 8, 20205 yr Ja gram na PC i steam ŻĄDA ode mnie 72 zł. 15-20 ziko był odżałował, ale nie 72 zł.
August 9, 20205 yr 14 godzin temu, teddy napisał: A to nie jest też w gej pasie? Tego nawet na xboxa nie ma