Opublikowano 17 maja 20213 l 1 godzinę temu, Elitesse napisał: Widzisz jakąś dużą różnicę pomiędzy tymi wersjami? Ja ciągle się waham czy dopłacać do wersji na XSX. W multi chyba te bajery nie są potrzebne, a nawet lepiej je wyłączyć. Jak grałem w zabawę z zombie na darmowym tygodniu to grafika jakoś specjalnie nie powalała. Jest sens dopłacać do kilku bajerów w singlu? Zmartwię Cię ale ta poprzednią wersję jedynie uruchomiłem i przez to że kupiłem nie tą co potrzeba to nawet nie zwróciłem uwagi co w niej jest gorzej. Myślę że do multi nie ma absolutnie żadnej potrzeby by włączać jakieś bajery i wodotryski w grafice bo i tak nie zwraca się na to uwagi przy szybkiej rozgrywce. Ale jest chyba jedno podstawowe ale... Wersja na Xbox One nie będzie miała tych 60fps, a nie mówiąc już o 120 klatkach w multi. No ale może się mylę, niech poprawia mnie koledzy którzy grają w wer. z ONE na XSX.
Opublikowano 17 maja 20213 l 1 godzinę temu, maxoffe napisał: Ale jest chyba jedno podstawowe ale... Wersja na Xbox One nie będzie miała tych 60fps, a nie mówiąc już o 120 klatkach w multi. No ale może się mylę, niech poprawia mnie koledzy którzy grają w wer. z ONE na XSX. Z tego co wiem to tak właśnie powinno być. Może to kwestia monitora ale jak ktoś tutaj wrzucał film z AC: Unity, gdzie była wersja z 30 i 60 klatkami, to nie widziałem żadnej różnicy. Dzięki za odpowiedzi.
Opublikowano 18 maja 20213 l 11 godzin temu, Hubert249 napisał: Każdy CoD od lat ma 60fps. Na Xbox One też ma 60fps?
Opublikowano 18 maja 20213 l Autor 2 godziny temu, maxoffe napisał: Na Xbox One też ma 60fps? No tak.
Opublikowano 18 maja 20213 l https://charlieintel.com/cold-war-warzone-season-3-reloaded-rambo-mcclane-80s/101941/ Standoff 20 maja startuje + nowe bronie + nowe tryby
Opublikowano 19 maja 20213 l Panowie macie także tak że czasem załączając multi gra uruchamia się w niższej rozdzielczości (na XSX)? Prawie że co dzień mi się tak przytrafi i pomaga tylko wyłączenie gry i uruchomienie ponowne... Na innych grach nie mam tego problemu, na PS5 także to nie występowało w tym tytule. W dniu 17.05.2021 o 11:55, Elitesse napisał: Widzisz jakąś dużą różnicę pomiędzy tymi wersjami? Ja ciągle się waham czy dopłacać do wersji na XSX. W multi chyba te bajery nie są potrzebne, a nawet lepiej je wyłączyć. Jak grałem w zabawę z zombie na darmowym tygodniu to grafika jakoś specjalnie nie powalała. Jest sens dopłacać do kilku bajerów w singlu? Niestety singla to nawet nie załączyłem, dopiero wczoraj na chwilkę by sprawdzić czy po załączeniu RT obraz jest ciut mniej ostry jak w multi ale na singlu tego nie ma... Także nie powiem Ci czy i co jest gorzej i czy rzeczywiście jest jakaś większa czy mniejsza różnica w grafice. Edytowane 19 maja 20213 l przez maxoffe
Opublikowano 19 maja 20213 l u mnie wszystko ok, raz na jakiś czas jest tak jakby gra uruchomiła się z mała ilością klatek, ale wystarczy wcisnąć i wycisnąć guide button i wszystko wraca do normy
Opublikowano 19 maja 20213 l 1 godzinę temu, kubson napisał: u mnie wszystko ok, raz na jakiś czas jest tak jakby gra uruchomiła się z mała ilością klatek, ale wystarczy wcisnąć i wycisnąć guide button i wszystko wraca do normy Qźwa, dziś po południu miałem tak 2x pod rząd... Gra załącza się w niskiej rozdzielczości i także ma małą płynność do tego. Wciśnięcie czego kolwiek, czy powrót do ekranu startowego gry czy konsoli nic nie daje. Tylko fizyczne wyłączenie gry i uruchomienie jej ponownie. No ale skoro to dzieje mi się w CoD'zie to chyba nie wina konsoli bo zaczynam się martwić, a mogę ją jak by co jeszcze zwrócić i wziąść drugą. Choć pewności na 100% nie mam, bo innej gry typowej pod konsole XBOX SERIES X/S nie mam. W dodatku Xbox'a kupiłem można powiedzieć że z sentymentu i w zasadzie do CoDa i przyszłego Battlefield'a, a tu ciągle qźwa z tym tytułem mam pod górę. Chciałem po nowym Ratchecie sprzedać PS5, a tu muszę się jednak zastanowić...
Opublikowano 20 maja 20213 l To raczej wina gry, mi się to dzieje raz na tydzień, a gram praktycznie codziennie, btw ale ten nowy event jest dobry
Opublikowano 23 maja 20213 l Mi ostatnie 2 dni ani razu, a kilka razy dziennie załączam ta grę. Myślałem że już się jakoś zatrybiło ale wczoraj znów to samo. Ale rzeczywiście tak jak KUBSON napisał trzeba wcisnąć przycisk guide button z tym że muszę wtedy wejść na stronę START konsoli i dopiero powrócić do gry. Wtedy wszystko wraca do normy. Wcześniej wyłączałem całą grę i uruchamiałem ponownie. Jednak na PS5 tego problemu roblemu nie miałem, a szkoda bo jednak jakiś mały niesmaczek to pozostawia po sobie. Liczę że może z którąś aktualizacja to w końcu ogarną choć może nie jest to bardzo uciążliwy problem ale jednak...
Opublikowano 10 czerwca 20213 l o Hijacked wraca tutaj więcej info https://charlieintel.com/warzone-cold-war-season-4-first-details-hijacked-new-poi-gulag-updates/108416/ https://charlieintel.com/black-ops-cold-war-season-4-update/96435/
Opublikowano 24 lipca 20213 l Nie sądziłem, że kiedyś mi się spodoba ta gra, a tutaj zaskoczenie. Pobrałem przy darmowym tygodniu i gram jak opętany. Zawsze byłem przeciwnikiem takich szybkich CODów, ale w tej części strzelanie jest naprawdę przyjemne, tak samo jak klimacik lat 80. A nie próbowałem jeszcze Zombie Jest obecnie promka, może nawet kupię i będzie jakieś multi do BFa, naprzemiennie z Warzone.
Opublikowano 24 lipca 20213 l Autor 4 godziny temu, Rozi napisał: Nie sądziłem, że kiedyś mi się spodoba ta gra, a tutaj zaskoczenie. Pobrałem przy darmowym tygodniu i gram jak opętany. Zawsze byłem przeciwnikiem takich szybkich CODów, ale w tej części strzelanie jest naprawdę przyjemne, tak samo jak klimacik lat 80. A nie próbowałem jeszcze Zombie Jest obecnie promka, może nawet kupię i będzie jakieś multi do BFa, naprzemiennie z Warzone. Na szybkie dwa, trzy mecze jak najbardziej. Niestety gra nie wciga jak MW czy BF. Jeśli chcesz coś ugrać jesteś zmuszony biegać z SMG (z czego 80% graczy strzela z LC10) ewentualnie kałach lub XM4. Nie ma mowy o genialnych marksmanach z MW, snajperkach czy jakimś LMG. No i tutaj po pewnym czasie wdziera się nuda i doskwiera brak różnorodności uzbrojenia, bo co z tego, że masz dostępne 50 broni, skoro i tak po chwili sięgasz po MP5 czy ten nieszczęsny LC10.
Opublikowano 25 lipca 20213 l nie zgadzam się, spokojnie można ugrać coś tactical rifle oraz snajperkami. Praktycznie w ogóle nie biegam z SMG, jak coś to z Milano. Z assault riffle FARA, XM4, AK47, QBZ i C58. natomiast zagadam się ze MW ma lepszy gunplay i wciągająca rozgrywke.
Opublikowano 31 lipca 20213 l W dniu 24.07.2021 o 16:19, Hubert249 napisał: Na szybkie dwa, trzy mecze jak najbardziej. Niestety gra nie wciga jak MW czy BF. Jeśli chcesz coś ugrać jesteś zmuszony biegać z SMG (z czego 80% graczy strzela z LC10) ewentualnie kałach lub XM4. Nie ma mowy o genialnych marksmanach z MW, snajperkach czy jakimś LMG. No i tutaj po pewnym czasie wdziera się nuda i doskwiera brak różnorodności uzbrojenia, bo co z tego, że masz dostępne 50 broni, skoro i tak po chwili sięgasz po MP5 czy ten nieszczęsny LC10. Kupiłem gierkę, aż tak mi się to multi spodobało Akcje, które można napierdalać, są niesamowite. A Zombie, to jest największy banderas multi ostatnich lat dla mnie, z kumplem młócimy jak pojebani. Klimacik Zimnej Wojny jest w pytkę, szczególnie w kampanii.
Opublikowano 31 lipca 20213 l Autor 22 minuty temu, Rozi napisał: Kupiłem gierkę, aż tak mi się to multi spodobało Akcje, które można napierdalać, są niesamowite. A Zombie, to jest największy banderas multi ostatnich lat dla mnie, z kumplem młócimy jak pojebani. Klimacik Zimnej Wojny jest w pytkę, szczególnie w kampanii. Kupiłeś na Sonke? BTW teraz jest sroga promocja na Xboxie cross gen bundle wychodzi bodajże 99 zł.
Opublikowano 3 sierpnia 20213 l W dniu 24.07.2021 o 16:19, Hubert249 napisał: Na szybkie dwa, trzy mecze jak najbardziej. Niestety gra nie wciga jak MW czy BF. Jeśli chcesz coś ugrać jesteś zmuszony biegać z SMG (z czego 80% graczy strzela z LC10) ewentualnie kałach lub XM4. Nie ma mowy o genialnych marksmanach z MW, snajperkach czy jakimś LMG. No i tutaj po pewnym czasie wdziera się nuda i doskwiera brak różnorodności uzbrojenia, bo co z tego, że masz dostępne 50 broni, skoro i tak po chwili sięgasz po MP5 czy ten nieszczęsny LC10. Kompletna bezeduuuuura i niedorzeczność. Poniżej wynik osiągnięty za pomocą samopowtarzalnego Type 63.
Opublikowano 5 sierpnia 20213 l zoo wraca jedna z moich ulubionych map https://charlieintel.com/warzone-cold-war-season-5-roadmap-content-download/120344/