Opublikowano piątek o 20:013 dni Miałem tak samo Tu ktoś w temacie pisał, że jak za łatwo idzie to pewnie będzie druga faza. Edytowane piątek o 20:153 dni przez BRY@N
Opublikowano piątek o 20:183 dni No i by się zgadzało bo w drugiej fazie pierwszym ciosem mnie załatwił. Ta pierwsza faza jest dla mnie wymagająca, wszystkie tykwy i zaklęcia/przemiany. Jak już dodali mapę mogli dać możliwość zostawiania znaczników bo bym poszedł gdzie indziej i wrócił bardziej dopakowany.
Opublikowano piątek o 21:523 dni Tylko w tym pierwszym rozdziale raczej nie masz dużo opcji.Tutaj też ktoś w temacie wrzucał dobrą opcję z unikiem. Jak robisz unik bez kierunku to przenosi małpę za przeciwników. Bardzo przydatne w walce.Jeszcze dobra jest umiejętność gdzie w czasie kombinacji lekkiego ataku, jak masz naładowany pasek, odpalasz silny atak i jesteś przez chwilę niewrażliwy na ataki przeciwnika. Edytowane piątek o 22:013 dni przez BRY@N
Opublikowano niedziela o 09:592 dni Wczoraj skończyłem pierwszy raz, łącznie z pokonaniem Erlanga, który obok bezimiennej marionetki z Lies of P powoduje nieopisaną euforię po pokonaniu i pozostawia bolące palce. Teraz cisnę drugi raz, odblokowanie umiejętności reliktu, że kopie robią te same silne ataki co my powoduje, że niektórzy bosowie są na strzała
Opublikowano niedziela o 19:421 dzień Ja skończyłem pierwszy rozdział i jest całkiem spoko. Ładnie gierka wygląda i się rusza, ale kamera potrafi przyświrować w niektórych momentach.
Opublikowano wczoraj o 06:35 1 dzień Drugi rozdział szedł mi w miarę płynnie, niektórzy poszli na strzała, niektórzy za 2-3 razem aż do pewnego momentuTen szczur w burzy piaskowej jest wkruwiający. Już pomijając te jego ataki dystansowe i to, że jak zamiata tym swoim kijem to ciężko czasem idealnie zrobić unik żeby nie dostać strzała ale to, że w pewnym momencie jest on po za naszym zasięgiem przez tą burzę to przegięcie. Zmniejsza się obszar do manewrów a ta łajza cały czas może mnie atakować a ja go nie mogę sięgnąć bo przeszkadza ta burza.
Opublikowano wczoraj o 06:49 1 dzień Zdobyłeś item za bossa z sekretnej lokacji w tym chapterze? Przydaje się do tej walki o której mówisz ;)
Opublikowano wczoraj o 06:56 1 dzień Ogólnie brakuje mi broni dystansowej. Wkurzali mnie mega Ci łucznicy na końcu pierwszego rozdziału ale na razie gra się miodnie zacząłem drugi rozdział ale tylko początek. Pierwszy rozdział w takim klimacie dżungli mi się podobał. Drugi widzę pustynny.
Opublikowano wczoraj o 06:56 1 dzień Tak na szybko patrząc to nie, jeszcze nie byłem w sekretnej lokacji.
Opublikowano wczoraj o 07:06 1 dzień 7 minut temu, BRY@N napisał(a):Tak na szybko patrząc to nie, jeszcze nie byłem w sekretnej lokacji.Polecam ogarnąć, bo to taki ogólny motyw też w tej grze, tak jak w 1 chapterze dostaje się item pod ogień aby ogarnąć misia na koniec, tak w 2 chapterze też jest taki item, w sekretnej lokacji. Jak dobrze pamiętam to trzeba zrobić całego questa z guźcem. Pewnie da się go pokonać bez tego, no ale robienie sekretnych lokacji jest ważne dla późniejszych patentów też ;)
Opublikowano wczoraj o 07:10 1 dzień 2 minuty temu, Szermac napisał(a):Polecam ogarnąć, bo to taki ogólny motyw też w tej grze, tak jak w 1 chapterze dostaje się item pod ogień aby ogarnąć misia na koniec, tak w 2 chapterze też jest taki item, w sekretnej lokacji. Jak dobrze pamiętam to trzeba zrobić całego questa z guźcem. Pewnie da się go pokonać bez tego, no ale robienie sekretnych lokacji jest ważne dla późniejszych patentów też ;)Sprawdzę w takim razie to co mówisz bo oprócz tego bossa został mi już tylko do odkrycia wioska i to co dalej za nią bo resztę w tym rozdziale mam ogarnięte.
Opublikowano wczoraj o 09:19 1 dzień Odblokowałem trzecią postawę i to pchnięcie jest fajne ale ładuje się długo i trzeba stać w miejscu, na tą chwilę chyba jednak najwięcej używam postawy filaru.
Opublikowano wczoraj o 09:32 1 dzień No moją główną był też filar, pod koniec jest potężny + fajne perki też z armorów i reliktu wpadają pod niego.
Opublikowano wczoraj o 09:37 1 dzień Muszę sprawdzić bo cały czas jadę na tej pierwszej ale to pchnięcie właśnie wydawało mi się za statyczne, gdzie przy walkach z bossami często jest mało czasu na takie rzeczy.
Opublikowano wczoraj o 10:41 1 dzień Fajny ma zasięg ale za długo się ładuje i trzeba stać w miejscu i jak korzystałem z tego to przy bardziej mobilnych przeciwnikach słabo się sprawdza.