Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 32 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Ja grę ukończyłem, ale druga lokacja totalna kaszana. Ogólnie w późniejszych lokacjach można pierdolca dostać przez poziom trudności.Mi średnio siadła ta lokacja z robalami.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Super szpil napakowany zawartością, sekretami i fajnymi growymi motywamy. To jak taka wypchana giera z lat 90 na PSXa, tak mi się kojarzyła podczas grania xD. Świat super i mitologia, projekty bossów, historyjka, te krótkometrażowe epilogi do każdego chaptera. Rośnięcie w siłę niczym Kratos z Greckiej mitologii i potężne epickie starcie na koniec + ten sekretny boss piździelec Dla mnie 2. miejsce 2024. Platynka wbita, 75h spędzone, po prostu bardzo mi pykło.Czekam na tę kolejną legendę od nich wciul.