Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zaglądam w każdy kąt jeśli mogę. Ale co jest fajne, że zachęca do tego struktura świata. Niektóre lokacje są bardziej rozbudowane i mają różne poziomy, mapka pomaga, ale nie jest to jakoś mega rozłożyste i skomplikowane i do większości lokacji można dojść,mnie osobiście eksploracja i szukanie dają mega frajdę. I przede wszystkim nie męczy. Radość dają takie pierdoły jak choćby odnalezienie punktu medytacji czy też kolejnego ukrytego bossa.Im dłużej gram tym bardziej mi się podoba.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jedna rzecz, która mnie irytuje to jak są przeciwnicy z łukami w miejscach gdzie nie ma dostępu i nie ma żadnej opcji jak ich zdjąć z większej odległości.
Opublikowano 1 minutę temu1 min Wiesz co byli tacy przeciwnicy w drugim rozdziale na daszku i chyba w 4 rozdziale takie latające elfy czy coś takiego i do niektórych się da dojść, a do niektórych nie ma drogi i fakt brakuje jakiejś broni dystansowej żeby ich ściągać czy chociaż zaklęcie. Bo potrafią napsuć krwi jak się walczy z wrogiem, a oni nawalają z dystansu.