Opublikowano 18 listopada 20204 l 1 minutę temu, DJ1988 napisał: To normalne, że ME przysłał mi na maila fakturę, a samo zamówienie nadal wisi na "w realizacji"? Miałem dokładnie tak samo...chwilę temu zmieniło sie na "w drodze do punktu odbioru"
Opublikowano 18 listopada 20204 l To jest jakis (pipi)a absurd konsola jezdzi po sortowniach jak lisc na wietrze i ryzyko uszkodzenia rosnie dwukrotnie. Konsla przyjechala od producenta do dystrybutora, kolejno do magazynu centralnego, z magazynu do sklepu po to aby spowrotem teraz wrocic na sortownie i dotrzec do odbiorcy masakra, mam nadzieje ze bedzie dzialac....ale jak mm dziala jak mowicoe to nie wieze w realizacje wszystkich preorderow jak pisaliWysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 listopada 20204 l Ja pie*dolę, teraz będzie obrzucanie gównem kurierów, bo źle paczkę przewożą xD
Opublikowano 18 listopada 20204 l 18 minut temu, kaktusr napisał: To jest jakis (pipi)a absurd konsola jezdzi po sortowniach jak lisc na wietrze i ryzyko uszkodzenia rosnie dwukrotnie. Konsla przyjechala od producenta do dystrybutora, kolejno do magazynu centralnego, z magazynu do sklepu po to aby spowrotem teraz wrocic na sortownie i dotrzec do odbiorcy masakra, mam nadzieje ze bedzie dzialac....ale jak mm dziala jak mowicoe to nie wieze w realizacje wszystkich preorderow jak pisali Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka A wcześniej tłukła się samolotem bo turbulencje były! Na pewno uszkodził się dysk! I to wina transportu! A Sony mogło wynająć osobistych szoferów! No ludzie....
Opublikowano 18 listopada 20204 l Presja na towar straszna, a w sumie pewnie te 2299 zl przychodu dla sieciowek to jak za jakis lowendowy TV czy pralkę
Opublikowano 18 listopada 20204 l 1 godzinę temu, madhunt3r napisał: Ja mam Piaseczno wiec raczej glowny magazyn mediamarkt. Wiec zamiar cieszyć sie na premierę to dostanę po. Chyba ze w nocy to jakoś pójdzie i jutro dostarcza. Też mam odbiór w tym markecie i dzownilem dzisiaj ponoć jest kilka sztuk u nich już na odbior na jutro. Zobaczymy rano co się będzie działo. @_Red_ zepnij dupe jeszcze bardziej w chuyu mam czy czekasz na sprzęt czy nie. Edytowane 18 listopada 20204 l przez mozi
Opublikowano 18 listopada 20204 l Hejo wszystkim, przed chwila 15 sztuk wersji z napędem bylo na allegro za 2399 z wysyłką poszlo wszystko w 5 minut. Kto się załapał? Mi się udało na farcie
Opublikowano 19 listopada 20204 l Wysylka 20-25 listopada, konsole z mm. https://allegrolokalnie.pl/oferta/sony-playstation-5-standardowa-edycja-pre-order
Opublikowano 19 listopada 20204 l Racja, na komórce wyswietla jeszcze 12, na kompie natomiast wywala, ze zarchiwizowana Po co ta agresja Charlie? Hehe
Opublikowano 19 listopada 20204 l zero agresji, jesli nie ma odbioru osobistego i kasa przy odbiorze to lipa
Opublikowano 19 listopada 20204 l 15 minut temu, ElectricWizard napisał: Wysylka 20-25 listopada, konsole z mm. https://allegrolokalnie.pl/oferta/sony-playstation-5-standardowa-edycja-pre-order sorry , ale oferta śmierdzi na kilometr
Opublikowano 19 listopada 20204 l Nikt by raczej nie sprzedawał tylko 100zł drożej, wystarczy wpisać w szukajke i zobaczyć że najniższa cena lekko ponad 3tyś @ElectricWizard już mu przelałeś kase? Edytowane 19 listopada 20204 l przez Fanek
Opublikowano 19 listopada 20204 l Jestem prawie pewien, ze dziś konsoli nie zobaczę, wiec chociaż wszystkim innym życze więcej szczęści. Szanujmy sie w tym ważnym dla nas dniu - i nie pozabijacie sie w tych sklepach tam
Opublikowano 19 listopada 20204 l Autor to co zaczynamy jazdę bez trzymanki? już obudzony i gotowy do działania D-DAY NADSZEDŁ, ZDOBĄDŹCIE TEN SKARB~~ Spoiler idź i kup Demon's Souls...idź i kup Demon's Souls...idź i kup Demon's Souls... Edytowane 19 listopada 20204 l przez nero2082
Opublikowano 19 listopada 20204 l Już kurier wyruszył do mnie! Dziś premiera, dziś święto, wjeżdża nowa konsola PS5
Opublikowano 19 listopada 20204 l 12 minut temu, dext3rr napisał: Niech moc będzie z Wami! Niech będzie!
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ja tylko czekam na info ze jest gotowa do odbioru..jak narazie jest "w drodze" i lece do sklepu ME. Pozdro
Opublikowano 19 listopada 20204 l Co do odbioru zamówienia w markecie MM zmienił mi się status na "zrealizowano"... WTF???