Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, BudryzPL napisał:

Ciekawe czy to sie tyczy wszystkich zamowien ze strony MM. Ja bralem z dwoma padami i fifa i niby przedsprzedaz, wysylka 15.12. zaplacilem i nawet maila zadnego nie dostalem z potwierdzeniem.

Spoiler

image.png.389aa288e2d64c97f17d5229d23a1f67.png

Ten zestaw z fifą nie miał być wysyłany w ciągu 24h?

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 843,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Co do zamówień z allegro MM nie ma co się kłócić czy będą do, czy po 15.12, bo teraz to chyba oni nawet tego nie wiedzą. Wiadomo że każdy chciałby już, teraz- ale cóż zrobić. 

Opublikowano
8 minut temu, Snake_Plissken napisał:

Tak było napisane, ale nie liczyłbym na to

Opublikowano

Komuś też się udało zamówić wczoraj z ME? Anonimowy informator napisał mi, że konsole będą już niby pod koniec listopada :banderas: nic więcej nie chciał powiedzieć.

Dobre typy na grupkach fejsa z ps5 są. Sami ogłoszenia dają, że kupią PS5 do 4500zł od ręki mhmm.

Opublikowano
11 minutes ago, Snake_Plissken said:

Pan Rysiek mowi ze ma byc na 15.12.

image.png.233ac5f6c7988b2dbf7849dc6fff2709.png

Opublikowano
5 minut temu, Koleś88 napisał:

Dobre typy na grupkach fejsa z ps5 są. Sami ogłoszenia dają, że kupią PS5 do 4500zł od ręki mhmm.

A ma ktoś jakieś info po ile tak realnie chodzą konsole w ogłoszeniach? Bo za ile są wystawione to wiadomo, ale ile faktycznie ludzie płacą za sprzęt? :D

Opublikowano

Ja probuje zlowic u siebie na odpowiedniku polskiego OLX w Austrii: wystawione sa po 800-900€ i schodza. Jak ktos wstawi po 700 czy 750 to w minute zjawia sie ktos kto proponuje tej osobie wiecej i ogloszenie sprzedane. Ciezka sprawa, chyba warto poczekac na MM w Polsce i sie cieszyc ze udalo sie zamowic...

Opublikowano

Ja obserwuję z ciekawości sytuację u siebie i wisi od wczoraj od rana kilka sztuk za 4500-5000 zł. Jak pojawia się coś z 3 z przodu, to szybko znika. Czyli wygląda na to, że nawet dla napalonych i kasiastych te 4k to taka granica bólu. :D

Opublikowano

A ma ktoś jakieś info po ile tak realnie chodzą konsole w ogłoszeniach? Bo za ile są wystawione to wiadomo, ale ile faktycznie ludzie płacą za sprzęt? [emoji3]

No jak kupują po 3500-4000zł to jeszcze się chwalą tym w sieci, że się udało, więc myślę, że to realna cena.
Opublikowano

(pipi) tam, wygadam się, bo będzie podejrzane, że chłop nie wrzuca żadnych zdjęć ani się nie chwali z pierwszych godzin użytkowania.

Miałem nacieszyć się konsolą day1, ale przyjechał do mnie gość Range Roverem za pół bańki i zaproponował mi od ręki 3800 zł, to co miałem zrobić? No poszła. Powiedział mi, że nie ogarnia tych wszystkich preorderów i w sumie mu to rybka, że zapłaci więcej :E Ale potwierdzam - 4k to limit, nawet dla takich ludzi.

Na szczęście udało mi się wyrwać sztukę na allegro od Media Markt z drugim padem. Jakoś przeżyję ten miesiąc.

Nie traktujcie tego posta, jako przechwałki. Po prostu przez najbliższy miesiąc nie będę mógł się z Wami wspólnie cieszyć nową generacją, więc i tak mam wystarczający ból dupy.

W obecnych czasach, przytulenie 1,5k na czysto jest jednak zbawienne. Zwłaszcza, jeżeli na starość zamarzyło Ci się pójść na studia i masz psa z dysplazją.

Edytowane przez ginn

Opublikowano

To jest loteria... moze byc tak ze wjedzie duza dostawa i rynek sie wysyci, z kazdym rzutem sklepowym ceny beda konkurencyjne

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
(pipi) tam, wygadam się, bo będzie podejrzane, że chłop nie wrzuca żadnych zdjęć ani się nie chwali z pierwszych godzin użytkowania.

Miałem nacieszyć się konsolą day1, ale przyjechał do mnie gość Range Roverem za pół bańki i zaproponował mi od ręki 3800 zł, to co miałem zrobić? No poszła. Powiedział mi, że nie ogarnia tych wszystkich preorderów i w sumie mu to rybka, że zapłaci więcej default_smilies_szczerbaty.gif Ale potwierdzam - 4k to limit, nawet dla takich ludzi.

Na szczęście udało mi się wyrwać sztukę na allegro od Media Markt z drugim padem. Jakoś przeżyję ten miesiąc.

Nie traktujcie tego posta, jako przechwałki. Po prostu przez najbliższy miesiąc nie będę mógł się z Wami wspólnie cieszyć nową generacją, więc i tak mam wystarczający ból dupy.

W obecnych czasach, przytulenie 1,5k na czysto jest jednak zbawienne. Zwłaszcza, jeżeli na starość zamarzyło Ci się pójść na studia i masz psa z dysplazją.

Ziomek sprzedaje za 3800 i jest git, a jak PiPoLiNiO wystawił preorder to był pier doloną ku rwą, złodziejem i podróbą gracza [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano
5 minut temu, areka napisał:

Chłopie, jakbyś poczekał do gwiazdki to dopiero byś zgarnął pokaźną sumkę - wtedy to dopiero będzie prawdziwe ssanie xd

Do gwiazdki rynek się nasyci trochę (500 sztuk poszło wczoraj na Allegro, do tego w kilku sklepach było też co nieco na drugi rzut) - część tych konsol też zapewne wyląduje w ogłoszeniach przed świętami, więc jakbym miał obstawiać, to bym powiedział, że ceny w ogłoszeniach już raczej nie wzrosną, a nawet będą powoli spadać. 

Jak nie było większej liczby szaleńców biorących sprzęty za 4500-5000 (a chyba nie było, skoro takie ogłoszenia ciągle wiszą), to raczej się już nie pojawią, bo za kilka tygodni ofert przybędzie

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano
1 minutę temu, areka napisał:

To była ironia, ale spoko. 

Może stać się rzeczywistością, jeśli pojawią się jakieś kolejne problemy z dostępnością, także nie wycofuj się tak szybko. :D

Opublikowano

Jeżeli ktoś się czaił na zamówienie w RTV AGD i zapisał do newslettera, powinien dostać maila:

Jak mi się skapnie - mogę komuś oddać slot.

Cytat

Uwaga! To nie jest mail potwierdzający rezerwację konsoli PS5. Jeżeli byłeś jednym z pierwszych zainteresowanych PS5 zarejestrowanych na naszą komunikację, otrzymasz kolejną wiadomość w przyszłym tygodniu.

Szanowny Kliencie,

chcielibyśmy poinformować, że mamy już potwierdzone informacje o pierwszej dostawie konsol PS5, ale ich liczba będzie bardzo ograniczona. W związku z tym nie uruchamiamy teraz sprzedaży przez stronę www.euro.com.pl.

Nasi konsultanci po 25.11.20 mailowo lub telefoniczne (jeżeli mamy numer telefonu i zgodę na kontakt) skontaktują się z tymi osobami, które najwcześniej zarejestrowały się na nasz newsletter dotyczący PS5 na stronie produktu. 

Każdej z tych osób zaproponujemy 1 konsolę PS5 w wersji z napędem. Zakup będzie możliwy przy opłacie z góry lub przy odbiorze (gotówka), ze względów technicznych nie będzie możliwości zakupu produktu w systemie ratalnym.

Prosimy o sprawdzanie skrzynek e-mail i konfiguracji filtra antyspamowego, abyśmy mogli do wszystkich dotrzeć z informacją. Możemy też kontaktować się telefonicznie z numeru 855 855 855.

Gdy tylko uzyskamy potwierdzenie dotyczące dostępności konsol w najbliższej przyszłości, niezwłocznie o tym poinformujemy.

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Grono szczesliwcow :D . Znowu (pipi) burza.. zobaczycie ze jeszcze w Grudniu kupice PS5 w kazdej siecowce bez wiekszych problemow

Opublikowano

Ja po robocie wracam do Death Stranding, zeby zajac czyms glowe. U mnie dopiero w sortowni konsola :sapek:

Cytat

Jennie (GameStop Ireland)

20 Nov 2020, 11:30 GMT

Hello pawel

Thank you for contacting GameStop Customer Service.

We are currently experiencing a high volume of orders through our online channels.
I can see that your order is currently being processed and will ship out in the next day or two, once shipped you will receive a tracking number and normal delivery time will be 2-3 working days.

Please note that it can take 24 hours for your tracking link to populate.

If you require any further information please just let me know.

Kind Regards,

Jennie | Customer Relations Officer

Irysy to matoly, wiem to najlepiej :dunno:

Opublikowano
47 minut temu, ginn napisał:

Jeżeli ktoś się czaił na zamówienie w RTV AGD i zapisał do newslettera, powinien dostać maila:

Jak mi się skapnie - mogę komuś oddać slot.

Kiedy zapisywałeś się ?

Bo ja mam pecha od samego początku :(

Opublikowano
Teraz, NeYoLDZ napisał:

Kiedy zapisywałeś się ?

Bo ja mam pecha od samego początku :(

17 września, 12:30.

Opublikowano
Teraz, ginn napisał:

17 września, 12:30.

Ehh , ja 09 pażdziernika

Opublikowano
7 minut temu, BudryzPL napisał:

Ponoc Neonet informuje o wczesniejszej wysylce: https://www.ppe.pl/news/151921/ps5-i-pomylka-sklepu-w-polsce-czesc-wczorajszych-zamowien-zostanie-anulowanych.html

Ciekawe czy innych sklepow i zestawow tez to sie tyczy...

Potwierdzam, dostałem maila, że 25.11. wysyłają konsole i dostawa w dniu 26.11.

Opublikowano

Gdzie można zweryfikować datę zapisania się na newsletter?

Opublikowano

Ciekawe ilu ludziom, którzy kupili konsolę za 3,5-4k, padła ona po kilku godzinach? Heh, mam nadzieję, że tacy się znajdą :) Ale z drugiej strony zawsze mogą kupić kolejną konsolę za 5k.

https://www.google.pl/amp/s/www.pcworld.pl/news/Wszystkie-problemy-PlayStation-5-i-jak-sobie-z-nimi-poradzic,423936.html%3famp=1

Edytowane przez mihauu