Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, MLeKSk napisał:

Oferta pojawia się i znika. Ja popróbowałem ponad 20 minut. 

Jaa jestem w pracy i nie ma czasu co chwila sprawdzać :/

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 911,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano
2 godziny temu, MLeKSk napisał:

Oferta pojawia się i znika. Ja popróbowałem ponad 20 minut. 

Tez sie udalo : D 

Opublikowano

To błąd, ale tak na poprzedniej stronie bisoner pisal MM bedzie mial konsole dzisiaj, bądź jutro normalnie w sklepach.

Pewnie składają bundle xD

Opublikowano

Wątpię w zakup stacjonarnie. 
Ta z linka wyżej prawie godzinę wisiała i dało się włożyć do koszyka.

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

To błąd, ale tak na poprzedniej stronie bisoner pisal MM bedzie mial konsole dzisiaj, bądź jutro normalnie w sklepach.

Pewnie składają bundle xD

No ciekaw jestem tej stacjonarnej sprzedaży... Jak się komuś uda w taki sposób kupić (albo akurat będzie w MM i zobaczy na półce), niech da znać! :D

Chyba że to może jakiś nowy rzut, z którego ME poskładał bundle z grami (te z zeszłego tygodnia), a MM zamierza rzucić na sklepy?  Tak czy owak wydaje mi się, że utrafienie konsoli w taki sposób to będzie jeszcze większy fuks i kwestia szczęścia niż przez net. :D

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano

Podpytam,

Coś ostatnio Sony informowało kiedy można spodziewać się chociaż trochę "normalności" z dostępnością?

Edytowane przez paweltpb

Opublikowano

heh, jednak wszystko trafi do sprzedaży online. 

No to co - odświeżajcie stronę i powodzenia!

Opublikowano

Media Markt szykuje zestawy konsola + gry, sporo tego wjechało na markety i już się robią zestawy. Sprzedaż oczywiście tylko online, możliwe ze jeszcze dzisiaj beda na stronie.

Opublikowano

spacer.png

Niby były jakieś bundle w sklepie ale niezły scam xD

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

Lepiej wziąć jakiś ochraniacz na zęby bo nigdy nie wiadomo z kim przyjdzie się zmierzyć przy zabraniu ps5 z półki.

Opublikowano

Ten secik za 2,8 w neonet był jeszcze ok. 
Spider do ogrania, Ghost i TLOU 2 również. Ale 3200 przesada...

Opublikowano

A ten pakiet serwisowy jest czegoś w ogóle wart? Patrząc na problemy z nowymi nextgenami to nie jest chyba taki straszny.

Opublikowano

MediaMarkt tworzy zestawy z grami. Te ubezpieczenia to juz wymysl konkretnych marketow na sprzedaz, duzy nacisk na sprzedaz G+.

Opublikowano

Już jest, ale towar z ekspozycji. Niestety błąd koszyka :)

obraz.thumb.png.20ca0e1caece41315cc8d76f8d55be85.png

Edytowane przez paweltpb

Opublikowano

Proponuje wskoczyc do Media Markt i zbadac sprawe, wydaje mi sie, ze te zestawy z ubezpieczeniem to tylko propozycja o ile nie sa podklejone kody z EAN na spodzie kodem zestawu z takim ubezpieczeniem. 

Powinny byc dzisiaj dwa zestawy z nr art 1441787
1441788

Opublikowano

Swoją drogą jak to jest. Znajomy ma mieć konsole na biurku, trochę się naczytał/nasłuchał o tym syczeniu, cewkach itp (m.in. ode mnie :D). Zakładając scenariusz, kupuje konsole, odpala gre, według jego opinii chodzi za głośno, chce oddać, 0 problemów?

Opublikowano
Też kupiłem i też wisi.
Może anulują, może nie
Wysyłka niby do 48h.
Jak coś będziesz wiedział pisz.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
6 minutes ago, zagul said:

Swoją drogą jak to jest. Znajomy ma mieć konsole na biurku, trochę się naczytał/nasłuchał o tym syczeniu, cewkach itp (m.in. ode mnie :D). Zakładając scenariusz, kupuje konsole, odpala gre, według jego opinii chodzi za głośno, chce oddać, 0 problemów?

Przy zakupie przez internety masz 14dni na zwrot bez podania przyczyny. Oczywiscie gierek to nie dotyczy wiec lepiej z folii nie rozpakowywac czy cos bo pewnie beda sie srali