Opublikowano piątek o 07:294 dni No właśnie muszę zrobić zwiad na olx jakie ceny ale nie ma pośpiechu.
Opublikowano piątek o 09:064 dni Ale w ten dzisiejszy black frajer to mogli zrobić lepszą promke na prosiaka
Opublikowano piątek o 16:533 dni 7 godzin temu, oFi napisał(a):Ale w ten dzisiejszy black frajer to mogli zrobić lepszą promke na prosiaka Przecież w Euro RTV zajebista promka jest
Opublikowano piątek o 16:573 dni 3 minuty temu, izon napisał(a):Przecież w Euro RTV zajebista promka jestWłaśnie wyklikuje te raty
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. On 11/28/2025 at 8:29 AM, messer33 said:No właśnie muszę zrobić zwiad na olx jakie ceny ale nie ma pośpiechu.Obnizka sony na pro ladnie ustawila januszy olx typu pogwarancyjne pro za 3300, teraz widze ze za 2500, oczywiscie prosze Pana poluje w tej cenie z napedem, media markt wrzucil pro + horizons + naped za 3500, wiec uzywka za wiecej niz 2500 to teraz scam
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Zwykłe faty też wiszą 1600 1800 więc ludzi trochę pojebało gdzie teraz nowiutkie slimki po 2k czy nawet taniej w ratach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/1173012 prosiak taniej niż w blek frajer, tyle warte są te czarno piątkowe promocje w polsce.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 37 minut temu, Bielik napisał(a):https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/1173012 prosiak taniej niż w blek frajer, tyle warte są te czarno piątkowe promocje w polsce.Dzięki dużo lepsza promocja niż na black frajer. Slimka z napędem po ratach wychodzi ok 1680zł prawie 200zł taniej niż w piątek.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ta oficjalna podstawka do slim i pro będzie pasować do konsoli w wersji pro, po zamontowaniu napędu? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. FF7 Rebirth było warte każdej złotówki za PROsiaka. Generalnie pierwsze wrażenia mega pozytywne, w kilku grach czuję się jakbym dopiero co wsiadł na nową generację :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. akurat ta gra to chyba nie jest warta 3000zl ale ja się może nie znam
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. True, true, a samych gier, które wyglądają znacznie lepiej na Prosiaku jest jak na lekarstwo, kompletnie niepotrzebna konsola.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Oho już się zebrały narzekacze. Może dla kogoś niepotrzebna, ja tylko wyrażam swoją opinię, jestem mega zadowolony ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Racjonalizowanie zakupu to tworzenie uzasadnień dla decyzji zakupowej, często po jej podjęciu, aby stała się ona bardziej akceptowalna dla samego siebie, zwłaszcza jeśli jest ona niezgodna z pierwotnymi oczekiwaniami lub innymi motywami.
Opublikowano 58 minut temu58 min Sracjonalizowanie. Fakty są takie, że odpalam sobie Alan Wake 2 w trybie Balanced w 40fps na TV 120Hz z VRR z ustawieniami graficznymi takimi jak na bazowej PS5 w trybie Quality i z RT. To są fakty, a nie racjonalizowanie zakupu. Tak samo wydane kilka miesięcy temu Death Stranding 2 - na Pro płynne 60 klatek z ustawieniami jak Quality na bazowej. Takich gier jest więcej. Dla mnie przesiadka z bazowej na Pro była warta dodatkowych pieniędzy i też jestem zadowolony.
Opublikowano 49 minut temu49 min 13 minut temu, BRY@N napisał(a):Racjonalizowanie zakupu to tworzenie uzasadnień dla decyzji zakupowej, często po jej podjęciu, aby stała się ona bardziej akceptowalna dla samego siebie, zwłaszcza jeśli jest ona niezgodna z pierwotnymi oczekiwaniami lub innymi motywami.aha czyli nie można się cieszyć z nowej konsoli..a jeszcze dodam, że moje oczekiwania były dużo niższe. Siedzę całą generację na XSX i z grubsza gardziłem PS5, a tu wszystko jest totalnie na plus. Edytowane 48 minut temu48 min przez izon
Opublikowano 43 minuty temu43 min Ale macie kij w dupie. Oczywiście, że można się cieszyć a ja tylko żartowałem. Prosiak jest mocniejszy to lepsze możliwości. Ja wziąłem Slimkę bo to co tam dostanę mi wystarczy.Niestety nie będzie już takich przeskoków między generacjami jaki kiedyś.
Opublikowano 42 minuty temu42 min 55 minut temu, Tomek P. napisał(a):Ta oficjalna podstawka do slim i pro będzie pasować do konsoli w wersji pro, po zamontowaniu napędu? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaTak ale konsola stabilne stoi i bez a masz też pełno zamienników za mniej hajsu
Opublikowano 22 minuty temu22 min 19 minut temu, BRY@N napisał(a):Ale macie kij w dupie. Oczywiście, że można się cieszyć a ja tylko żartowałem. Prosiak jest mocniejszy to lepsze możliwości. Ja wziąłem Slimkę bo to co tam dostanę mi wystarczy.Niestety nie będzie już takich przeskoków między generacjami jaki kiedyś.Czyli Ty racjonalizujesz sobie zakup Slimki ;););)
Opublikowano 5 minut temu5 min 16 minut temu, izon napisał(a):Czyli Ty racjonalizujesz sobie zakup Slimki ;););)Pewnie tak bo jeszcze mam w chuj do ogarnia gier na PS4 ale co zrobić była okazja i kupiłem