Opublikowano piątek o 08:413 dni Oprócz Spider-Mana, sporą niespodzianką są 2 części Monster Hunter Stories - akurat na ostatniej wyprzedaży już prawie zakupiłem pakiet, ale dodałem do listy życzeń ten z wersjami Deluxe. A tu proszę, jaka wrzuta! I stówka w kieszeni!
Opublikowano piątek o 10:013 dni O, a dla mnie Echoes of the End! Gra na premierę była takim średniakiem, ale studio pracowało nadal nad nią wypuszczając kolejne aktualizacje i dużo poprawili. Wydaje mi się, że mogło być już dla nich za późno. Na grafice tego nie ma, tu jest pełna rozpiska: https://blog.playstation.com/2026/02/12/playstation-plus-game-catalog-for-february-marvels-spider-man-2-test-drive-unlimited-solar-crown-neva-season-a-letter-to-the-future-and-more/
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Wskoczyła promocja 35% na Premium. Cena spadła z 630 zł do 409,50 zł.Oferta jest ważna do 27 lutego. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Sylvan Wielki
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Mi się jutro kończy premium, proponują przedłużenie za 470 zł na kolejne 12 miesięcy. A promki o której pisze @Sylvan Wielki nie widzę.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Mi się dopiero pojawiła zniżka, jak chciałem anulować subskrypcję
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Mi wczoraj skończyła sie roczna subskrypcja premium i od razu wskoczyła zniżka na 409zl.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Właśnie jak anulowałem subskrypcję to byla propozycja z ich strony -25%. Ale pierdziele, jutro jak będę chciał zagrać w Arc Raiders to ewentualnie kupię na rok bieda plusa. Zastanawiam się tylko czy w Silent Hill 2 Remake którego niedawno zacząłem będę mógł grać na bieda plusie bo nie pamiętam czy do katalogu wpadł w którymś miesiącu jako gra comiesięczna. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Szajka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Przedłużyłem już wczoraj plusa na 12 miesięcy, ale tym razem Essentials. Od rana na spuszczonych roletach w ciemnym pokoju sobie pykam w SH2R i jest fajnie, zwiedzam trzecie piętro w Apartamentach. A tu nagle buch gierka się wyłącza, główny ekran konsoli widzę, myślę - jakiś bug, sejwa robiłem parę min wcześniej więc żaden problem. Odpalam ponownie gierkę a tu info że muszę mieć plusa Extra Oglądam opcje rozszerzenia abonamentu, na Premium dają 35% zniżki na 12 miesięcy i wycenili rozszerzenie na 217,75 zł, Extra - 225 zł . Mogłem wczoraj wziąć premium za 470 zł, a tak wezmę rozszerzenie do Premium za te 217,75 zł + 295 zł które przed chwilą pobrało za Essentials = 512,75 Jebać biedę Nie widzę też nigdzie możliwości rozszerzenia np o miesiąc czy kwartał.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 hours ago, Szajka said:Właśnie jak anulowałem subskrypcję to byla propozycja z ich strony -25%. Ale pierdziele, jutro jak będę chciał zagrać w Arc Raiders to ewentualnie kupię na rok bieda plusa. Zastanawiam się tylko czy w Silent Hill 2 Remake którego niedawno zacząłem będę mógł grać na biedę plusie bo nie pamiętam czy do katalogu wpadł w którymś miesiącu jako gra comiesięczna.SH2 jest w Extra.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 godzin temu, Szajka napisał(a):Zastanawiam się tylko czy w Silent Hill 2 Remake którego niedawno zacząłem będę mógł grać na biedę plusie bo nie pamiętam czy do katalogu wpadł w którymś miesiącu jako gra comiesięczna.Wystarczy pamiętać czy się grę kupiło A na samej karcie gry jest info też.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 19 minut temu, Czoperrr napisał(a):SH2 jest w Extra.Teraz już wiem panie 15 minut temu, Square napisał(a):Wystarczy pamiętać czy się grę kupiło Tyle tego dodawałem do biblioteki przez te wszystkie lata, że nie zwracałem uwagi z jakiego rodzaju plusa jest jakis tytuł Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Szajka