Opublikowano piątek o 08:414 dni Oprócz Spider-Mana, sporą niespodzianką są 2 części Monster Hunter Stories - akurat na ostatniej wyprzedaży już prawie zakupiłem pakiet, ale dodałem do listy życzeń ten z wersjami Deluxe. A tu proszę, jaka wrzuta! I stówka w kieszeni!
Opublikowano piątek o 10:014 dni O, a dla mnie Echoes of the End! Gra na premierę była takim średniakiem, ale studio pracowało nadal nad nią wypuszczając kolejne aktualizacje i dużo poprawili. Wydaje mi się, że mogło być już dla nich za późno. Na grafice tego nie ma, tu jest pełna rozpiska: https://blog.playstation.com/2026/02/12/playstation-plus-game-catalog-for-february-marvels-spider-man-2-test-drive-unlimited-solar-crown-neva-season-a-letter-to-the-future-and-more/
Opublikowano niedziela o 18:372 dni Wskoczyła promocja 35% na Premium. Cena spadła z 630 zł do 409,50 zł.Oferta jest ważna do 27 lutego. Edytowane niedziela o 18:382 dni przez Sylvan Wielki
Opublikowano niedziela o 20:571 dzień Mi się jutro kończy premium, proponują przedłużenie za 470 zł na kolejne 12 miesięcy. A promki o której pisze @Sylvan Wielki nie widzę.
Opublikowano niedziela o 21:001 dzień Mi się dopiero pojawiła zniżka, jak chciałem anulować subskrypcję
Opublikowano niedziela o 21:301 dzień Mi wczoraj skończyła sie roczna subskrypcja premium i od razu wskoczyła zniżka na 409zl.
Opublikowano niedziela o 21:331 dzień Właśnie jak anulowałem subskrypcję to byla propozycja z ich strony -25%. Ale pierdziele, jutro jak będę chciał zagrać w Arc Raiders to ewentualnie kupię na rok bieda plusa. Zastanawiam się tylko czy w Silent Hill 2 Remake którego niedawno zacząłem będę mógł grać na bieda plusie bo nie pamiętam czy do katalogu wpadł w którymś miesiącu jako gra comiesięczna. Edytowane wczoraj o 09:19 1 dzień przez Szajka
Opublikowano wczoraj o 07:51 1 dzień Przedłużyłem już wczoraj plusa na 12 miesięcy, ale tym razem Essentials. Od rana na spuszczonych roletach w ciemnym pokoju sobie pykam w SH2R i jest fajnie, zwiedzam trzecie piętro w Apartamentach. A tu nagle buch gierka się wyłącza, główny ekran konsoli widzę, myślę - jakiś bug, sejwa robiłem parę min wcześniej więc żaden problem. Odpalam ponownie gierkę a tu info że muszę mieć plusa Extra Oglądam opcje rozszerzenia abonamentu, na Premium dają 35% zniżki na 12 miesięcy i wycenili rozszerzenie na 217,75 zł, Extra - 225 zł . Mogłem wczoraj wziąć premium za 470 zł, a tak wezmę rozszerzenie do Premium za te 217,75 zł + 295 zł które przed chwilą pobrało za Essentials = 512,75 Jebać biedę Nie widzę też nigdzie możliwości rozszerzenia np o miesiąc czy kwartał.
Opublikowano wczoraj o 07:54 1 dzień 10 hours ago, Szajka said:Właśnie jak anulowałem subskrypcję to byla propozycja z ich strony -25%. Ale pierdziele, jutro jak będę chciał zagrać w Arc Raiders to ewentualnie kupię na rok bieda plusa. Zastanawiam się tylko czy w Silent Hill 2 Remake którego niedawno zacząłem będę mógł grać na biedę plusie bo nie pamiętam czy do katalogu wpadł w którymś miesiącu jako gra comiesięczna.SH2 jest w Extra.
Opublikowano wczoraj o 07:58 1 dzień 10 godzin temu, Szajka napisał(a):Zastanawiam się tylko czy w Silent Hill 2 Remake którego niedawno zacząłem będę mógł grać na biedę plusie bo nie pamiętam czy do katalogu wpadł w którymś miesiącu jako gra comiesięczna.Wystarczy pamiętać czy się grę kupiło A na samej karcie gry jest info też.
Opublikowano wczoraj o 08:19 1 dzień 19 minut temu, Czoperrr napisał(a):SH2 jest w Extra.Teraz już wiem panie 15 minut temu, Square napisał(a):Wystarczy pamiętać czy się grę kupiło Tyle tego dodawałem do biblioteki przez te wszystkie lata, że nie zwracałem uwagi z jakiego rodzaju plusa jest jakis tytuł Edytowane wczoraj o 08:57 1 dzień przez Szajka
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pobrali 630zl bo zapomniałem anulować. Napisałem do supportu bo nie używam ps5 od miesięcy. Po 2 dniach że kasy nie oddadzą. Yebac Sony. Ha tfuuuu...Jaka polityka. Na streamie można grać do 2h gry i kasę oddadzą. A ci jak skąpigrosze, żeby nie użyć innego porównania, dostali parę groszy to już do kieszeni i nie oddamy. PlayStation. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Bishonen88
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Bishonen88 napisał(a):Po 2 dniach że kasy nie oddadzą.To dziwne, bo już kilka razy były tu takie przypadki i zwracali kasę. Może uderz tam jeszcze raz, najlepiej telefonicznie.Co do anulacji, to to najlepiej robić zaraz po przedłużeniu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ich odpowiedz była następująca:Dzień dobry,Dziękujemy za skontaktowanie się z Obsługą klienta PlayStation.Zgodnie z naszymi zasadami anulowania zakupów w PlayStation Store, oprócz praw przysługujących Ci w przypadku wadliwych towarów masz też możliwość zmiany zdania i uzyskania zwrotu środków za subskrypcję lub zmianę jej poziomu w ciągu 14 dni od daty zakupu. Po upływie pierwszych 14 dni możesz anulować subskrypcję w dowolnym momencie, żeby jej ważność wygasła w momencie następnej płatności, co spowoduje zatrzymanie kolejnych płatności, ale nie otrzymasz zwrotu za już dokonane płatności.Po zbadaniu Twojej prośby stwierdziliśmy, że od momentu dokonania pierwotnego zakupu upłynęło ponad 14 dni. W związku z tym nie przysługuje Ci zwrot kosztów w ramach naszych zasady anulowania zakupów.Rozumiem, że nie jest to oczekiwane rozwiązanie. Więcej informacji na temat naszych zasad anulowania zamówień zakupów znajdziesz tutaj: https://www.playstation.com/legal/playstation-store-cancellation-policyJeśli chcesz skontaktować się z nami w tej sprawie jeszcze raz, podaj numer zgłoszenia #xxx.Dziękujemy,Zespół Obsługi klienta PlayStationNo rzeczywiście od momentu ROCZNEJ subksrypcji która właśnie się przedłużyła mineło troszkę więcej niż 14 dni. Dokładnie to 351 więcej.Napisałem jeszcze raz - jedyna forma kontaktu to formularz. Zobaczymy ale szanse nikłe coś czuje. RipperinoPS. myliłem się. Skontaktowałem się z nimi 2h od momentu dostania maila że subscrypcja została odnowiona (a nie dwa dni). Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Bishonen88
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kiedyś oddawali kase w postaci środków na ps store a za chargebacki banowali konta.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja wlasnie polecialem za takie zgloszenie. Z tym ze ja pisalem do paypala o zwrot kasy a nie samego sony. Kase oddali natychmiast z tym ze byl problem z przywróceniem konta Musialem napisac dosc obszerny list i przy okazji postraszyc ich Philem ktorego w tedy jeszcze mocno sie obawiali Po 24 godzinach konto bylo aktywne
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Morał z tego taki by lepiej pilnować swoich wydatków i tego gdzie ma się podpięte karty.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 49 minut temu, Bishonen88 napisał(a):Napisałem jeszcze raz - jedyna forma kontaktu to formularz.