Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Plus mi się kończy 03.06 i właśnie dostałem promocje -25% na Premium (472,50 zł).

Kiedy ogólne promki ruszają?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 336,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
13 minut temu, Square napisał(a):

Nie ma chyba żadnych ogłoszeń oficjalnych, w zeszłym roku 29 maja start

Opublikowano

No to czekam, bo po prawdzie to podstawowy Plus by mi wystarczył.

Opublikowano
15 godzin temu, Square napisał(a):

Plus mi się kończy 03.06 i właśnie dostałem promocje -25% na Premium (472,50 zł).

Jak za premium to nawet ok. Ja bym brał, w portfelu jeszcze 50 zł z tych punktów mam, więc jak znalazł.

Chociaż sorry, jest taniej.

Screenshot_20250524_100547_Chrome.jpg

Edytowane przez czarek250885

Opublikowano

Cena dobra, ale niestety konto.

Ten przedmiot to konto, a nie klucz. Zamiast klucza otrzymasz dostęp do nowego, indywidualnego konta na dedykowanej platformie.

Ten przedmiot nie podlega zwrotowi ani refundacji.

Pełna odpowiedzialność za jego użycie spoczywa na Tobie.

Zmiany dokonane na koncie po zakupie – np. dodanie lub zmiana metody płatności lub regionu – mogą zablokować konto lub sprawić, że niektóre funkcje, takie jak udostępnianie rodzinne, będą niedostępne.

Dane logowania i hasło do konta zostaną podane po zakupie.

Login i hasło do konta zostaną dostarczone w ciągu 24 godzin po zakupie

Opublikowano

Mam na szczęście PS3 ale taki zestawik dla młodych to bym nawet polecał jakby sony ogarneło emulacje tego pepegasm

image.png

Opublikowano

Mam za wolnego neta na te gry z ps3, a pare tytułów bym ograłfrog

Opublikowano
6 minut temu, czarek250885 napisał(a):

Ciekawe czy KZ2 ma wciąż aktywne multi, pamiętam, że spędziłem tam x godzin, szczególnie w Akademi, najlepszej mapce multi ever.

Podobno działają fanowskie serwery

https://forum.psnprofiles.com/topic/115536-unapproved-fan-servers/page/2/

ale psn profiles nie poleca grania na nich - jest zagrożenie wyłapanie bana

https://forum.psnprofiles.com/topic/115536-unapproved-fan-servers/page/2#comment-3143504

Opublikowano
W dniu 23.05.2025 o 11:45, mario10 napisał(a):

Da się to jakoś obejść czy to standard?

Niestety standard na ktory tez sie ostatnio nacialem. Nie wiem skad te oplaty takie wysokie nagle sie zrobily i co niby pokrywaja.

5 godzin temu, oFi napisał(a):

ale psn profiles nie poleca grania na nich - jest zagrożenie wyłapanie bana

https://forum.psnprofiles.com/topic/115536-unapproved-fan-servers/page/2#comment-3143504

No ale to tylko na ich stronie. Jak ktos ma w dopie trofea i profil u nich to niech sobie gra.

Opublikowano

Na instant gaming kupiłem chyba coś za 86zł/100zł bez kosztów żadnych. Szału nie ma ale na 4 doładowaniach po 100zł zawsze jakiś grosz zostanie.

Opublikowano

Czekałem na Alone in the Dark, po reckach wychodziło, że taki średniak do abonamentu albo na duzej promce.

Krab potężna wrzutka, w PE miał pozytywną reckefsg

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

Dawno nie było nic w Essential co chciałbym ograć a Alone wleci na konsolkę. Zastanawia mnie też Destiny 2, ogrywam od premiery każdy dodatek na PC i w sumie może kolejną postacią zrobię sobie dodatek. Natomiast w sierpniu ps+ essential mi się kończy i zastanawiam się czy nie odpuścić na jakiś czas, gram na sonce tylko offline a cena w porównaniu do dawnego dobrego 40e za rok już nie wygląda zachęcająco(72e obecnie) a znając życie nie ma co liczyć na przeceny essential a jedynie -50% za przejście w wyższy próg co jest stratą siana dla osoby co ma GamePass na 2 lata do przodu.

Opublikowano

Będzie promocja prawdopodobnie od jutra ale tylko dla tych co nie maja jeszcze aktywnego plusa. Sam czekam na tę promocję powinno wyjść coś koło 200zł.

Opublikowano
1 minutę temu, BRY@N napisał(a):

prawdopodobnie

Masz wszystko w linku od figusia

This Days of Play, save on a new or upgraded PlayStation Plus membership – players who join PlayStation Plus during this year’s celebration can save up to 33% on select 12-month memberships.* For players who are currently a PlayStation Plus Essential or Extra member, save 33% on the remainder of your membership when upgrading to PlayStation Plus Premium/Deluxe.** 

Opublikowano
12 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Czyli standardowo obecni posiadacze dostają plaskacz w twarz.

Dlatego mam zsynchronizowany abonament z days of play, wiadomo, że promka zawsze bedzie pod koniec maja.

Opublikowano
Godzinę temu, SpacierShark123 napisał(a):

Tak, warto zawsze czekać na te days of play

Opublikowano
6 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):

Ma być zniżka na upgrade do wyższej wersji.