Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 17,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Da się grać z przyjemnością na padzie, sam gram tylko na padzie.   Tu przejazd w ekstremalnych warunkach. https://gamerdvr.com/gamer/eXX4cT/video/ba8a14f2-463e-4359-96dd-5bb3a3f070f6/0b

• Chmielinski
    Chmielinski

To jest cały czas simcade, zresztą Dirta też ciężko nazwać symulatorem z tą śmieszną fizyką na asfalcie. Jak chcesz wchodzić w WRC to lepiej od razu 9 - jest sporo więcej contentu, ważne błędy zost

• A na jakiej konsoli grasz? Jeśli na XsX albo PS5, to olej 8 i łap się za 9, a jeżeli na starych, to oczywiście zostań przy 8. WRC 9 wprowadzać mało zmian względem poprzedniczki, kika ulepszeń + b

Opublikowano

Włączyłem bezpośrednio po Dirt 5 i oczy muszą się przyzwyczaić do braku HDR i ostrości obrazu, ale te 60 klateczek :fsg:

Cała reszta jest praktycznie przeniesiona z WRC8. 

Dobrze, że licencja trafiło już pod skrzydła Codies, bo niestety seria stanęła w miejscu. 

Opublikowano

Beka ze Dirt Rally 2 chodzi w miare stałych 60fps na xone fat, a WRC 9 nawet na XOX tylko 30.

Opublikowano
Włączyłem bezpośrednio po Dirt 5 i oczy muszą się przyzwyczaić do braku HDR i ostrości obrazu, ale te 60 klateczek :fsg:
Cała reszta jest praktycznie przeniesiona z WRC8. 
Dobrze, że licencja trafiło już pod skrzydła Codies, bo niestety seria stanęła w miejscu. 

WRC 10 jeszcze nie od Codies[emoji3525] Mam nadzieje, ze jak już ujrzymy WRC od nich to znajda się w nim tez fury które były w Dirt 2.0[emoji3059]
Opublikowano

Dla mnie WRC8 to była gra idealna. Brakowało tylko 60fps, ale i tak trasy + fajna fizyka aut dawała radę. W dirt rally 2.0 jakoś się odbiłem, coś tam nie zagrało. Mój aktualny ranking:

WRC 8 > Dirt Rally > RBR

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest ktoś chętny do pomocy w zdobyciu achivka online? Z tego co widzę wystarczy wygrać jeden odcinek online. Niby nic trudnego, ale serwery świecą pustkami. Z reguły gram między 20 a 23. Ktoś? 

Opublikowano
Godzinę temu, REZOK napisał:

Jest ktoś chętny do pomocy w zdobyciu achivka online? Z tego co widzę wystarczy wygrać jeden odcinek online. Niby nic trudnego, ale serwery świecą pustkami. Z reguły gram między 20 a 23. Ktoś? 

Jeśli na Xboxie to możemy to ogarnąć nawet dziś. 

Opublikowano

To by było na tyle :lapka: zdecydowanie najlepsza część, chociaż odtwórcza jak jasna cholera. Z jednej strony genialne trasy, z drugiej lenistwo twórców, którym nawet nie chciało się odświeżyć menu czy głupiego drzewka rozwoju. Z jednej porawiony model jazdy z drugiej praktycznie zero dodatkowej zawartości ( rallycross? Wyścigi historyczne z większą ilością kultowych samochodów? Normalne multi?)  zostało jeszcze jubileuszowe wrc 10 i się zobaczy co tam hrrrtfu EA przygotuje. 

Screenshot_20210525_182458.jpg

Opublikowano

Jeszcze w 2022 powinna być ostatnia odsłona od KT. Co do różnic to nie ma się co dziwić, że nie ma wielu - w WRC 8 było sporo nowości, bo po 7 były 2 lata przerwy, a w 9 musieli dodać 3 nowe rajdy, poprawili wkurzające błędy i zrobili ulepszone wersje na nowe konsole, czego np. Codemasters się nie chciało robić przy F1 2020. Ogólnie wieści o przejściu licencji WRC do Codies odbieram raczej negatywnie. Pewnie jak zwykle zajmie im kilka odsłon zanim będzie to miało ręce i nogi, a w sprawie chamskiej monetyzacji dorównywali EA jeszcze zanim się z nimi połączyli.

Edytowane przez Chmielinski

• 2 lata później...
Opublikowano

Na switchu ktoś w to grał? Jest za dwie paki w eshopie i kusi, smak na  ścigałke też mam.

Opublikowano

Z ostatnich WRC (9,10, Generations i WRC23) to właśnie dziewiątka jest najlepsza, więc myślę że warto. Chociaż nie wiem jak ze stabilnością na Switchu :/ A która kierownica współpracuje ze Switchem :laugh: