Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

IMG_20210505_172040.jpg

To który zrywa "plaby" XD

Stary jak najebany to wystawia na dwór jako popielniczkę, odgasisz kiepa i wylatuje 2zł

Opublikowano

Nic dziwnego że młody się pomylił, ta x sraka x wygląda jak zabawka dla dzieci.

Opublikowano

Klasyczna elegancja XSX kontra odpustowe gówno z szopy pod Wuhan :xboss:

Xbox-PlayStation-800x445.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gdyby xbox byl czlowiekiem

75881A13-CD02-4639-8BD4-1BAD32F378AC.thumb.jpeg.fc4cb06fe9c89dd3fd8d8185218cb92c.jpeg

Opublikowano

Kolega schabek z mamą sekundę przed zakupem konsoli PS5

55e146d0a2b2e_p.jpg?1440827088

Opublikowano

Patrząc na jakość wykonania PlayStation 5 to myśle ze zdecydowanie większa cześć klapow szuka gier na aliexpress.

Opublikowano

Klapy nie szukają nigdzie gier bo nie grają w gry :shieeet:

Opublikowano

A jebać tych klapów (wiatrak w konsoli to najlepszy pomysł ever) chłodzi Whiskey elegancko. Wyjebane na małża

5126580A-666E-4686-9E57-1DF66D3D91EB.jpeg

Testowałem prawie dzien i noc i jako moja pierwsza konsola Microsoft’u wyjebala mi światopogląd o 360 stopni, pozytywnie. 

Dziś oficjalnie celebruje premierę nowego członka rodziny - XSX!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Łisker pisze jak jest. Tak czułem, ze to dobry chlopak! Tylko zastanów sie z tym 360 :philosoraptor:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Łisker pisze jak jest. Tak czułem, ze to dobry chlopak! Tylko zastanów sie z tym 360 :philosoraptor:

To tak dla beki ;) i z nawiązaniem do dawnego modelu ;)

Ta konsola po prostu jakościowo pozamiatała. Ktoś wspominał że faktycznie wyjebalem ponad 11 tysi na TV do małża i miał racje bo jak odpaliłem niektóre gry na XSX (i to starsze już) to wyjebalo mi oczy na drugą stronę a szczęki do tej pory szukam.

Dziś gram do rana i to w kilka gier na raz

Może niektórych dziwiło czemu mnie tyle stron nie było ano zagrywalem ;) 

Niebiescy Bracia ratujcie mnie bo Zielona magia zaczęła mnie totalnie pochłaniać i ..... jest mi z tym nad wyraz dobrze!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jeszcze niech napisze, że Game Pass sztos i piekło zamarznie, a schabkowi styki się przepalą.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Jeszcze niech napisze, że Game Pass sztos i piekło zamarznie, a schabkowi styki się przepalą.

Bo jest sztos dla mnie, może dla ludzi którzy mieli XOX nic nadzwyczajnego ale jak dla mnie? Nigdy MS nie miałem i mimo 320 gier gdzie pobrałem 25 te co mnie interesowały to te gry za kurwa 30zl na rok? ENEBA i gram za darmo w takie giery plus retro wspomnienia.

Masa gier mnie tam nie interesuje a cześć mam lub miałem na Sonce ale granie za takie grosze w TAKIE GRY? No nie można inaczej

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Niech ktoś szybko wrzuci zdjęcie returnala na otrzeźwienie!

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Niech ktoś szybko wrzuci zdjęcie returnala na otrzeźwienie!

A srał go pies, rogalik w kółko to samo i pif paf jak chce sobie odpalić pif paf to pierdolne na XSX w Dolby ATMOS Gearsy 5 na 65 oledzie które wyglądają jak życie (przypominam to gra z XoX) a brzmią tak że mi panele z podłogi wyrywa - nowa jakość ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Też chciałem żebyście mi wybaczyli pada, baterie to super rozwiązanie bo myślałem że się wylądują po jednym dniu ale gram od premiery na tych co dali w zestawie (szacunek) a wibracje są 3 razy mocniejsze niż w Dual sense, w Forzie GodRizon czasem aż chce mi wyrwać pada z ręki No i nie wiedziałem że tak działają ciekawie silniczki za triggerami. Tego nie pamietam na konsolach Sony

Natywne 4K kurwa tu serio widać różnice! Trzeba to jasno powiedzieć, nie wiem czy to od TV zależy ale taka ostrość bije w 60 klatkach że będę chyba w Forze grał aż nie wyczyszczę całej mapy. 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Bardzo ladne trollowanko. 3 boty w temacie i 3 trafione

Opublikowano

Schoboszczak zdenerwowany znowu, returnal dawno ojebany na olx po cichu bo za trudny a tu jeszcze ryzyko że whisker odstawi alko i przerzuci się na wodę z lodowca :asax:

Opublikowano

A właśnie odnośnie udźwiękowienia, kupiłem te słuchawki od MS i serio srał pies Pulse 3D tutaj pierwszą role gra Dolby ATMOS pomimo że płatny to takiego dźwięku w grach po prostu na Sony się nie usłyszy! Mam tez kino domowe z opcja Atmos i teraz wykorzystuje w 100%, później będę grał to wrzucę Wam fotkę jak pięknie mi XSX rozpoznaje sprzęt i puszcza :) 

ps. A ja jak ta pała myślałem że PS5 puszcza mi dźwięk w atmosie w grach :/ a tu stereo albo maks 5.1

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Tylko nie waż się włączać popka na xboxie

Nawet nie zainstalowałem YT ani Netflixa bo i po co? Przedwczoraj i wczoraj konsola w trybie ściągania gier i już mi zostało tylko 50gb wolnego miejsca

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No i super Whisker, że się świetnie bawisz nową konsolą. Posiadać wszystkie sprzęty tej generacji? Marzenie. :) Będzie posucha na jednej to masz druga, a jak odkręci się kurek u obu wydawców to olaboga, WTB dodatkowe godziny do doby. :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.