Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

XDDDDDDD juz sie zbiegli. Kolejka bociarzy do lizania dupy whiskerowi

dkjskxb9u0ywm0a900i9.jpg

Opublikowano

Dziś odpaliłem demo RE8 na obu sprzętach, i HDR na PS5 nie istnieje, mleko i tyle :/ na XSX coś pięknego :) jedyna słuszna wersja

Opublikowano

Tylko najtwardsze klapy jak yeti, rozi czy pies kononowicza nie będa miały xboxa. Ci co mają mózg i nie mieli pały z matmy wiedza co trzeba mieć w domu.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No i super Whisker, że się świetnie bawisz nową konsolą. Posiadać wszystkie sprzęty tej generacji? Marzenie. :) Będzie posucha na jednej to masz druga, a jak odkręci się kurek u obu wydawców to olaboga, WTB dodatkowe godziny do doby. :banderas:

Już mi brakuje godzin, jednocześnie ogrywam na Xa z 6 pozycji choć chce się skupić nocami na jednej to nie da rady :/

BTW - jako fan SH i RE the medium to sztosik, postacie może trochę drewniane ale otoczenie, muzyka i klimat to pierwsza liga! Takiego widoku i takich gier mi brakowało, te akcenty, ambient i fabuła po prostu wciąga!!!

Opublikowano

Whisker jak sie bawi i troluje. No szanuje za poświęcenie finansowe żeby w powalczyć w CW. Gdzie kupiłeś i za ile?

Opublikowano

Ale nikt nie mówi że nie można mieć xboxa w domu. Jako druga-trzecia konsola spoko. Ale kurwa mówienie że to nextgen z nextgen grami to upadek człowieka.

Opublikowano

Horizon to najlepsze wyścigi jakie powstały, są wszystkie modele aut jakie Kocham ahh i w takiej jakości, 4K w końcu! Myślałem przed ograniem że tam tylko wyścigi są i tyle a tam jest tyle aktywności że jestem w szoku, połączenie Burnouta, Motorstorma i GT, tam kurwa wszystko jest (sory za język ale jestem po prostu podjarany).

I znów wspomnę o padzie i jego wibracjach, są mocne! Rwie ostro na poboczu i świetnie wyprowadza :)  A jak się znudzi free roam? Odpalam Motorsport i mam dokoksowany GT

Ken i Ryan Wy kurwy czemu mnie ominęły takie gry przez Waszą propagandę :( 

Powtórzę raz jeszcze to PIERWSZA konsola MS u mnie!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale nikt nie mówi że nie można mieć xboxa w domu. Jako druga-trzecia konsola spoko. Ale kurwa mówienie że to nextgen z nextgen grami to upadek człowieka.

nooo najlepszy next-gen to ten od Sony w 1080p/43 w Returnalu :dynia: z resztą, do końca roku wyjdzie na Xboxie chociażby Godrizon 5 jakby Ci next-genu brakowało :reggie: 

Opublikowano

Wystarczy przeczytać post że mając OLED to na xboxie czerń a na sonce mleko XDXDXDDDD na xboxie nawet dash wygląda jak szara szmat

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

nooo najlepszy next-gen to ten od Sony w 1080p/43 w Returnalu :dynia: z resztą, do końca roku wyjdzie na Xboxie chociażby Godrizon 5 jakby Ci next-genu brakowało :reggie: 

Od kilku miechów próbuje Cie traktować poważnie ale w końcy zawsze wyskakujesz z czymś takim:)

Jesli next gen to dla ciebie TYLKO grafika to zmieniaj hobby - szkoda życia ziom:)

Opublikowano

Whiskas gra na Was zieloni bracia jak na pyerdolonych skrzypcach, a Wy się dajecie rozgrywać jak dzieci:yao:

Prawda jest taka, że to zatwardziały klap, bez gustu jeśli chodzi o gry i konsole i sądząc po powyższym zdjęciu które wykonał również bezgust alkoholowy:yano:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jesli next gen to dla ciebie TYLKO grafika to zmieniaj hobby - szkoda życia ziom:)

no no, tak jak pisał daddy - najpierw liczyły się flopsy jak plejka miała ich mieć 14, potem rozdzielczość bo tylko PS5 miało oferować natywne 4K (wyższe taktowanie zegarów), a teraz audio 3D (sorki, mamy atmos) i haptyka. Czym ty biedaku będziesz walczył jak MS wyda odpowiedź na dual sensa? :( 

Opublikowano

Kolejna kwestia, chciałem odpalić sobie wspomnienia? A proszę bardzo wjeżdża BLACK albo Banjo. 

Ori w 6k? A właśnie! Kolejna kwestia ile na PS5 gier obsługuje 120klatek? Specjalnie pobrałem BF4 i Destiny 2 bo ogrywałem na PS i potestowalem w 120 klatkach na XSX ;) No co by nie mówić to jest najpotężniejsza konsola na rynku 

5 minut temu, Czezare napisał:

Whiskas gra na Was zieloni bracia jak na pyerdolonych skrzypcach, a Wy się dajecie rozgrywać jak dzieci:yao:

Prawda jest taka, że to zatwardziały klap, bez gustu jeśli chodzi o gry i konsole i sądząc po powyższym zdjęciu które wykonał również bezgust alkoholowy:yano:

Podważ moje argumenty! Zapraszam na mój GamerTag

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

@Paolo de VesirCzłowieniu, tak powiem że yebie mnie co napisał daddy. Ja traktuje jako całokształt, akceptuje niedomaganie techniczne jeśli gra mnie wciąga, akceptuje niektóre dziury fabularne jesli ogólnei się dobrze bawie. Na sonce tych nowych światów jest więcej i są ciekawsze. Bez względu na technikalia. Xbox ma tylko 3 główne linie growe z czego jedna mnie nie kręci (auta), druga jest fajna, intensywna ale bardzo krótka, trzecia mnie odbiła. 

Sonka król. A ty licz efpeesy jak lubisz. :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Wiadomo ze trolling ale kurwa boty sa jak ta najbrzydsza dziewczyna w barze do ktorej ktos sie odzywa tylko po to zeby podala blizej popielniczke

Mam nadzieje ze milo spedzasz czas :) Baw sie dobrze :) Widzimy sie pozniej :) 

Pomiajam fakt ze whisker byl tutaj razem z donatello najbardziej jechanym i wrzucanym do ignora klapem a teraz sie rzucaja mu w ramiona jak dziwki z roksy bo rzucil 50zl napisal dwa posty :yao:  Boty to karykatura gracza? Jasne, ale teraz takze czlowieka

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Wiadomo ze trolling ale kurwa boty sa jak ta najbrzydsza dziewczyna w barze do ktorej ktos sie odzywa tylko po to zeby podala blizej popielniczke

Mam nadzieje ze milo spedzasz czas :) Baw sie dobrze :) Widzimy sie pozniej :) 

Pomiajam fakt ze whisker byl tutaj razem z donatello najbardziej jechanym i wrzucanym do ignora klapem a teraz sie rzucaja mu w ramiona jak dziwki z roksy bo rzucil 50zl napisal dwa posty :yao:  Boty to karykatura gracza? Jasne, ale teraz takze czlowieka

To kurewki bez charakteru. Pamiętam jak cirexa do śmietnika wrzucali ale jak coś napisał o xboxie to rimmng ze spadziochem wjeżdzał na zielono aż miło. 

Melepety bez kręgosłupa moralnego, bez kolegów, bez gier. 3 razy bez. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Quick Resume czemu tego PS5 nie ma? Odpalam kilka gier jednocześnie ;) nie wiedziałem że tak to super dziala. Na PS5 jeb jedna i loading, chcesz drugą? No Ok ale będziesz czekał.

Konsola się nie wyłącza ale to plus bo jak chce pograć to w sekundę jestem w dashu (kijowym) ale jak wleci gra to już jest czysty miód, grywalność i jakość Panowie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Akurat kotlecik dobrze mówi. Nie dajcie się zwieść, bo jutro obudzicie się z kosą pod żebrami.

Opublikowano

Whiskera zawsze szanowałem. Nie przeklina i nie wyzywa jak niektorzy bywalcy więzienia "Square's asylum"

Opublikowano
10 minut temu, LiŚciu napisał:

Wystarczy przeczytać post że mając OLED to na xboxie czerń a na sonce mleko XDXDXDDDD na xboxie nawet dash wygląda jak szara szmat

Od kilku miechów próbuje Cie traktować poważnie ale w końcy zawsze wyskakujesz z czymś takim:)

Akurat słaby HDR nawet na Oledzie daje efekt mleka, patrz RDR i ostatni AC.

Opublikowano

Whisker, boty już po orgaźmie, wracamy do rzeczywistości:)

Deepthroat: zawsze szanowałem Whiskera HAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH. Mistrzostwo i chyba ostateczne rowiązanie kwestii zielonych:D

Edytowane przez izon

Opublikowano
Cytat

Mass Effect Legendary Edition w 120 fps tylko na jednej konsoli. Xbox Series X zapewni lepszą jakość

NEXTGEN  :xboss::banderas:

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Akurat słaby HDR nawet na Oledzie daje efekt mleka, patrz RDR i ostatni AC.

Mam na myśli ze background dasha na xsx jest szary. Nie zrobisz czarnego co na OLEDzie kurewsko słabo wygląda. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.