Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jooo, jak napisał o tych wibracjach że w padzie od Xboxa są mocniejsze niż te w DualSensie to wiedziałem, że coś jest na rzeczy. No, ale w sumie jak pominiemy całą otoczkę CW i personę Wheskera tutaj to, kurcze... gość kupił sobie zajebistą konsolę nowej generacji, w dodatku ma morze (no pun intended) gier do ogrania i w sumie zabezpieczony jest na całą generację. Cieszy mnie to jako gracza, tak po prostu.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Masz rację, zacznij od skasowania konta. :) 

a to, że kolega i my co do niego się myliliśmy? tylko świnia nie zmienia zdania, zwłaszcza że poza CW sprawa wygląda z goła inaczej, a u Ciebie to CW to raczej twój styl bycia niż zabawa w temacie. Byłbyś pewnie tym typem który na spotkaniu, gdzie wszyscy dobrze się bawią pierdolił coś o smyczpassie i dominacji Plejaka, świrze. XDDD

Pierdolisz smutne historie od jakiegos czasu jak asx co jest wyjatkowo zenujace bo akurat was dwoch uwazalem za botow lepszego sortu, a to bardzo waskie grono.

Dodatkowo co docenialem w xboxie jak forza, medium czy qr wielokrotnie pisalem ale nie musze ci sie tlumaczyc ze jest zycie poza cw. Koniec koncow to ja mam xsx a ty nie wiec teoretyzuj sobie dalej w spokoju XDDD

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Pierdolisz smutne historie od jakiegos czasu jak asx co jest wyjatkowo zenujace bo akurat was dwoch uwazalem za botow lepszego sortu, a to bardzo waskie grono

Dużo tracę przy bliższym poznaniu. :( 

Opublikowano

Czaicie, że XSX ma boską opcję QUICK RESUME gdzie frywolnie skaczesz sobie między gierkami, a grając w RETURNAL nie możecie nawet wyłączyć konsoli, nie mówiąc już o zmiane gry na inną? Masakra.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Czaicie, że XSX ma boską opcję QUICK RESUME gdzie frywolnie skaczesz sobie między gierkami, a grając w RETURNAL nie możecie nawet wyłączyć konsoli, nie mówiąc już o zmiane gry na inną? Masakra.

To jest jakaś parodia, jak przyjdą rachunki za prąd to konsole powędrują do lombardu

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Obojetnie czy to trolling czy nie potwierdza sie jedna sprawa. Na xboxie nie ma nowych gier.

Potwierdza się też twój ból dupy i to, że można sie na nim lepiej bawić niż na PS5 z nowymi grami :xboss:

A jak Phil zacznie wydawać te nowe gry już tej jesieni to, nie będzie co zbierać z niebieskiej hołoty :asax:

Opublikowano

Z transferu whiskera na pewno ucieszy się @MaZZeo. Zawsze ciepło, miło i przychylnie wypowiadał się na temat whiskera.

Opublikowano
2 minutes ago, 20inchDT said:

200.gif

schabek zostawiłeś konsolę w standby?

To jest ta obiecana JAKOŚĆ za TRZY I PÓŁ BOMBY

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Potwierdza się też twój ból dupy i to, że można sie na nim lepiej bawić niż na PS5 z nowymi grami :xboss:

A jak Phil zacznie wydawać te nowe gry już tej jesieni to, nie będzie co zbierać z niebieskiej hołoty :asax:

No to wroc jak juz dostaniesz te nowe gry a teraz kurwa nie zawracaj gitary i wracaj krecic smiglem na kinekcie XDDDD

Opublikowano

W końcu to roguelite. Zepsucie sejwa to część pętli w tej grze :Coolface: To nie będzie sprzedaży w piąteczek.

Opublikowano

Jak każdy szanujący się grać mam tyle zaległych gier do ogrania, że głowa mała :xboss:

A jeszcze nawet Niera nowego nie odpaliłem a zaraz nowy Resident :obama:

Opublikowano

Mając PS5 nawet nie mógłbyś w to zagrać, dopóki nie skończysz RETURNAL.

ktoś tu mówił o smyczpassie, idąc tym tokiem myślowym RETURNAL to łańcuch przy budzie.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

To jest ta obiecana JAKOŚĆ za TRZY I PÓŁ BOMBY

Potęga PS5. Prawdziwy next-gen co to ku,rwa w swoim sztandardowym tytule śmiga w 1080p i nie trzyma klatek (VRR nikomu nie potrzebne!!), a teraz jeszcze sejwy psuje. XD

Opublikowano

"nigdy nie grałem w żadnego roguelike, nie podoba mi się, że po każdej śmierci trzeba lecieć od początku, ale eks..."

hkATL.gif

Opublikowano
W dniu 18.02.2021 o 01:45, MaZZeo napisał:

Do budy menelu

W dniu 26.04.2021 o 00:59, MaZZeo napisał:

Menel i moczygęba aż sam się musiał zacytować.

W dniu 25.03.2021 o 08:49, benito82pl napisał:

Kurwa pijak przepłacil za tv 

W dniu 22.02.2021 o 14:45, Michał102 napisał:

Nie widzę co ten pijak łisker pisze, bo mam go w ignorach

W dniu 26.01.2021 o 18:48, Faka napisał:

Gorszy ściek to zrobił pijak degenerat i dewiant whisker wczoraj. 

W dniu 25.01.2021 o 22:49, lpcl napisał:

A chuj ci do tego. Kurwa pijak i dewiant będzie mnie jeszcze pouczał. 

W dniu 6.04.2021 o 19:18, Paolo de Vesir napisał:

Whisker alkoholik z nawijką zakrawającą na świadków jechowych,

W dniu 19.02.2021 o 16:08, Faka napisał:

Podoba mi się to jak alkoholik jest zlewany ciepłym moczem. 

W dniu 28.12.2020 o 00:32, Czoperrr napisał:

Wesker alkoholik roku, bez wątpienia. 

Trzymajcie sie tam w tym kurestwie zielonym  :xboss:

Opublikowano

Nie spodziewałem się ze tydzień po premierze tego indyka roguelike w 1080p ze spadkiem animacji, nadal wam będą dupy pękać. 

Opublikowano

Tak, tak - uzasadniona krytyka eksika = ból dupy XDDD Ukazuje to tylko jak bardzo naciągane są oceny exów, a rekordy dla TLOU2 patrząc po opiniach graczy to jakiś śmiech na sali, bo jedyna udana gra od ND na przełomie ostatnich dwóch generacji dostała kontynuację niweczącą jej dotychczasowe sukcesy i opinie graczy. :)

najśmieszniejsze są jednak takie liście co z płaczem latają po tematach, bo KURWA EGZ CHUOPAKI!!!1111one trzba BRONIĆ!!!

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

KURWA EGZ CHUOPAKI!!!1111one trzba BRONIĆ!!!

Zamknij juz morde w koncu i zaakceptuj ze to genialna gra co potwierdzaja tylko opinie graczy ktorzy jej sprobowali. I nie dla pizd dlatego eksik na PS5

Opublikowano

Jestem w 90% klapem, fanem jedynki i innych gier Naughty Dog jednak takiego balasa jak TLOU2 to dawno nie grałem i muszę się już zmuszać do  skończenia. Dobrze, że dałem za to 90zł bo kupując na premierę bym się zabił.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

14 minut temu, 20inchDT napisał:

200.gif

schabek zostawiłeś konsolę w standby?

$orry to robi specjalnie żeby klapy po dwóch dniach gry nie ukończyły bo wylądują te dwie kopie na PT a tak chłopaki mają grane x2 i reżyser może nie będzie płakał.

schaboszczak wczoraj po trzech postach whiskera ''eee boty pelikany ale was trolluje haha''

schaboszczak dzisiaj  ''zabierajcie whiskera do swojego obozu, już go usunąłem ze znajomych na psn, dałem mu ignora na forum bo zrujnował mi życie''

To jest jest właśnie różnica między dwoma grupami, jak @Czoperrr miał problem z XSX i cisnął przez chwile po MS, to Zieloni Bracia na luzie mu pomagali czy to na twitterze czy na forum. A tutaj niebieskie odpady ''wypier...aj z naszej sekty''  :/   

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.