Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
29 minut temu, dee napisał:

Jesli chcesz w coś  grać musisz posiadać XSX, mimo zakupu PS5.

Mi, jako posiadaczowi XSX, PS5 nie ma w tej chwili nic do zaoferowania. Więc abstrahując od kłopotów z dostepnością, nie mam zamiaru PS5 kupowac w tej chwili, bo nie ma to sensu.

Masowe kupowanie XSX nawet przez zagorzałych klapów to nie jest świadectwo ich otwartośći. To jest świadectwo chujowej sytuacji PS5 i antykonsumenckiej polityki Sony.

Problem polega na tym, że zatwardziałe botki nie mają tego XSXa a siedzą dalej na xbonie bo to dopiero ma sens. Sami sobie pokazujecie (nie wszyscy ofcors) że kupno tej konsoli teraz nie ma sensu bo oferuje dokładnie to samo co starsza generacja z lekko podrasowaną grafą. Możecie krzyczeć w niebogłosy ale wasze czyny świadczą dokładnie o tym o czym my tłuczemy do tych pustych czerepów od początku generacji. XSX - nie ma sensu.

Opublikowano

@JakimWspaniała bomba prawdy. I chociaż na ps5 nie wychodzą gry które rozwalają szczeny to i tak demonsy remake czy właśnie returnal są grami których nigdzie indziej nie ograsz. 

Ale Xbox tez fajny dla grania w sentyment, testowania gier na które siana było szkoda czy nadrabianie zaległości. Na razie tylko tyle.

I kupcie betony wreszcie sobie te seriesy bo wstyd siedzieć tu i walczyć za konsole na półce sklepowej.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Jak nie ogram nigdzie indziej Soulsów? Przecież są dostępne na PS3, nawet płytkę mam. :) Gra identyczna z remakiem poza grafiką. Tutaj PS5 nie ukazuje się jako sprzęt z nowymi grami, a raczej upgrade karty graficznej. Tak jak kupujesz XSX i masz mega dopieszczone Gearsy 3 w wersji Enchanced tak kupujesz PS5 i masz Soulsy z PS3 w wersji enhanced. :) 

Opublikowano

Ja bym sobie nawet zagrał w nową grafikę w demonach i returnala no tylko że nie na tym odpustowym białym chińskim sprzęcie, no i za 350 to też nie. 

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

Ja bym sobie nawet zagrał w nową grafikę w demonach i returnala no tylko że nie na tym odpustowym białym chińskim sprzęcie, no i za 350 to też nie. 

No dokladnie. Mnie ta pazernosc sony tak obrzydzila ten sprzet ze w ogole nie mam checi go kupic obecnie pomimo bardzo udanej poprzedniej generacji ktora spedzilem na ps4. Kupi sie po paru latach i gierki oczywiscie uzyweczki zeby nie dac tym kurwom zarobic. Oczywiscie nic to nie zmieni bo widze ze sie ludzie rzucaja na gierki za 370zl i prosza o wiecej no ale przynajmniej nie bede dokladal reki do tego zalosnego procederu

Opublikowano

No gierki warte max 50zł A tego małża yebanego nie kupiłbym nawet dla ekskluzywnego rdr 3. Oby szybko wydali pro który nie będzie hamował rozwoju gier komputerowych jak obecna maszynka ze stajni sony. Pozdro dla charakternych zagrajmerów 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak nie ogram nigdzie indziej Soulsów? Przecież są dostępne na PS3, nawet płytkę mam. :) Gra identyczna z remakiem poza grafiką. Tutaj PS5 nie ukazuje się jako sprzęt z nowymi grami, a raczej upgrade karty graficznej. Tak jak kupujesz XSX i masz mega dopieszczone Gearsy 3 w wersji Enchanced tak kupujesz PS5 i masz Soulsy z PS3 w wersji enhanced. :) 

Widze, że z tymi demonsami to kurczowo się trzymamy, że to gra z ps3. Niech będzie. Pomijam.

Pomijając nawet crossgeny dostępne na ps4 to mamy dalej:

Destruction All Stars, Godfall, Returnal, Astros Playroom i zaraz Ratcheta.

Klocek ma Medium.

Pomijam już nawet fakt jakości i średniej tych wszystkich tytułów ale jeśli popatrzymy tylko na liczby to w dalszym ciągu Ps5>XSX. No kurwa nie zakrzywimy rzeczywistości że tak nie ma xd.

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

no przecież nie z iksboksa albo peceta :)

no w sumie tak, na iksboxa nie ma gier

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Destruction All Stars, Godfall, Returnal, Astros Playroom

System

seler-na-potencje-1.jpg

Opublikowano

no zabawne są te wyliczanki xdd buuu huuuu Xbox nie ma gier ;((((( a jakoś ludzie kupują i wyśmienicie się bawią? jak to ? nie wiem MAGIA pewnie

a może różni ludzie mają różne potrzeby? no ale co ja tam wiem, jakim wypisał jakieś randomowe tytuły #ZAORANE

Opublikowano
8 minutes ago, Jakim said:

Widze, że z tymi demonsami to kurczowo się trzymamy, że to gra z ps3. Niech będzie. Pomijam.

Pomijając nawet crossgeny dostępne na ps4 to mamy dalej:

Destruction All Stars, Godfall, Returnal, Astros Playroom i zaraz Ratcheta.

Klocek ma Medium.

Pomijam już nawet fakt jakości i średniej tych wszystkich tytułów ale jeśli popatrzymy tylko na liczby to w dalszym ciągu Ps5>XSX. No kurwa nie zakrzywimy rzeczywistości że tak nie ma xd.

DESTRUCTION ALL STARS I GODFALL XDDDDDDDD kurwa już lece po małża do neonetu ograć tego sztosa

a Ratchet fajny? jak oceniasz po ograniu?

Opublikowano

Jak grałeś w trzynaście poprzednich części to powinieneś wiedzieć

Opublikowano

No tak, zapomniałem że w gamepassie same tytuły na 90+

Ot, po prostu wymieniłem nowe rzeczy i chuj. Po co ta dopierdalanka?

Opublikowano

Masz nowy granat, ktory dzieki haptykom czuc. Dla mnie brzmi jak gamechanger!

Opublikowano

W ogóle jakim trzeba być januszem żeby zabawki pokroju haptycznych wibracji i adaptacyjnych spustów stawiać wyżej niż prawdziwy gamechanger o nazwie Quick Resume. A właśnie klaperskie janusze tymi zabawkami jarają się najbardziej. Każdy kto zaznał dobroci błyskawicznego przechodzenia między grami nawet nie wysra się na jakiś opór na spuście :yao:

Opublikowano

No to przechodzenie pomiędzy grami dzieki qr było zajebiste do czasu aż zyeb deepthroat nie zaczął pierdolic ze za dużo gier na raz mam pobranych XD

A co miałem jedna grę sobie za pomocą quick resume przełączać? No deb....:)

Opublikowano

QR bardzo przydatna opcja aby szybko obskoczyć 20 smieci w game pass i zrobić później uinstall wszystkich za jednym zamachem

Opublikowano

to chyba ci ten QR sfajczył konsolę po 30 odpalonej grze, bo żadnej nie ruszyłeś

Opublikowano

No taki paradoks gamepassa - chcesz wszystko sprawdzić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.