Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Widzę ze CW dalej w formie, Pork jako jedyny coś walczy ale widać ze pisanie zaczyna już mu stwarzać problemy gdy pije, bo co innego robić mając PlayStation, intelekt Kamilka i Liścia sprowadza się do dawania plusików bo przecież sami nic ogarna, tym bardziej ze wiedza czerpana głównie z Youtuba, Whisker jako jedyny wygrał życie i pokochał hobby na nowo odkrywając bogactwo Xboxa, przecież z PlayStaion jest tak zle ze nawet pojebtello nie pisze, już niedługo E3 i Xbox rozniesie ta kupę śmiechu w pył.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dokładnie tak będzie. Zbliża się E3 i Spencer zrobi z wami klapy 3xZ tj zabije, zayebie, zapyerdoli tak jak Canelo tego nieszczęśnika Kirklanda w poniższym gifie. Nawet częściowo kolor spodenek rudego się zgadza.

insta.0.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Xboxowe indie szoł nadchodzi XD Niech nie zapomni Spermer o wypowiadaniu słowa  ajmejzing.

Spermera to ja znam, ale nie jest to cesarz Phil tylko ktoś z tego forum.

Opublikowano

:yao:

Wiosna napakowana next genami jak kabanos, zaraz jeszcze Ratchet w natywnym Disney Pixarze dobije xsmiecia. Jezeli tak wyglada przegrywanie to ja wam radze zmienic oboz zanim GodStation zacznie wygrywac bo w innym razie zostana po was tylko lzy waszych matek

Opublikowano

Każdy wysryw o dobijaniu najpotężniejszej konsoli w  historii ludzkośći XSX przez plejsmieciarke 5 budzi tylko tubalny smiech i politowanie wśród zielonych luminarzy gamingu, z niesmakiem obserwujących jak resztki niebieskiego robactwa nie potrafią przyjąć na klatę druzgocącej klęski. Nawet Niemcy w 1945 kapitulowali z większą klasą :yao:

Opublikowano

Już się nawet nie kryją XretroX

Jeszcze ten dash by uporządkowali żeby to jakoś wyglądało XD

Opublikowano

Widac preferencje klapow jak na dłoni, wola dasha w 4K niż gry, ja jednak wole dasha w 1080p i gry w 4k

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To zwracanie uwagi na rozdziałkę dasha to chyba przyzwyczajenie z plejki bo tam nie ma w co grać to można po menu pochodzić, motyw ustawić czy coś. 

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Widac preferencje klapow jak na dłoni, wola dasha w 4K niż gry, ja jednak wole dasha w 1080p i gry w 4k

Chyba jednak wolą dasha (ty też)

fff.jpg

Opublikowano

U mnie oprócz Bzdurasa i XMa., wszyscy grają w Start i aplikację Xbox, ja pierdole xdddddddddddd

Opublikowano

Ostatnią aktywnością w życiu każdego Bota jest zastanawianie się, na chuj kupił śmieciarę jebaną bez gier.

Opublikowano

Rozi zawsze był fanatycznym wyznawcą plejstejszyn, ale odkąd kupił małża to jeszcze bardziej się zradykalizował w swojej walce z xboksem (specjalnie napisałem fonetycznie, żeby go umniejszyć)

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mnie bardziej zastanawia dlaczego najwięksi hejterzy Xboxa i tak kończą z konsolą pod telewizorem. :banderas:

Kiedyś zapytałem czemu zatwiardziałe boty mają pod avkiem PSN ID. Odpowiedz była że trzeba poznac kurwe którą się gnoi. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.