Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Widzę ze CW dalej w formie, Pork jako jedyny coś walczy ale widać ze pisanie zaczyna już mu stwarzać problemy gdy pije, bo co innego robić mając PlayStation, intelekt Kamilka i Liścia sprowadza się do dawania plusików bo przecież sami nic ogarna, tym bardziej ze wiedza czerpana głównie z Youtuba, Whisker jako jedyny wygrał życie i pokochał hobby na nowo odkrywając bogactwo Xboxa, przecież z PlayStaion jest tak zle ze nawet pojebtello nie pisze, już niedługo E3 i Xbox rozniesie ta kupę śmiechu w pył.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dokładnie tak będzie. Zbliża się E3 i Spencer zrobi z wami klapy 3xZ tj zabije, zayebie, zapyerdoli tak jak Canelo tego nieszczęśnika Kirklanda w poniższym gifie. Nawet częściowo kolor spodenek rudego się zgadza.

insta.0.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Xboxowe indie szoł nadchodzi XD Niech nie zapomni Spermer o wypowiadaniu słowa  ajmejzing.

Spermera to ja znam, ale nie jest to cesarz Phil tylko ktoś z tego forum.

Opublikowano

:yao:

Wiosna napakowana next genami jak kabanos, zaraz jeszcze Ratchet w natywnym Disney Pixarze dobije xsmiecia. Jezeli tak wyglada przegrywanie to ja wam radze zmienic oboz zanim GodStation zacznie wygrywac bo w innym razie zostana po was tylko lzy waszych matek

Opublikowano

Każdy wysryw o dobijaniu najpotężniejszej konsoli w  historii ludzkośći XSX przez plejsmieciarke 5 budzi tylko tubalny smiech i politowanie wśród zielonych luminarzy gamingu, z niesmakiem obserwujących jak resztki niebieskiego robactwa nie potrafią przyjąć na klatę druzgocącej klęski. Nawet Niemcy w 1945 kapitulowali z większą klasą :yao:

Opublikowano

Już się nawet nie kryją XretroX

Jeszcze ten dash by uporządkowali żeby to jakoś wyglądało XD

Opublikowano

Widac preferencje klapow jak na dłoni, wola dasha w 4K niż gry, ja jednak wole dasha w 1080p i gry w 4k

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To zwracanie uwagi na rozdziałkę dasha to chyba przyzwyczajenie z plejki bo tam nie ma w co grać to można po menu pochodzić, motyw ustawić czy coś. 

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Widac preferencje klapow jak na dłoni, wola dasha w 4K niż gry, ja jednak wole dasha w 1080p i gry w 4k

Chyba jednak wolą dasha (ty też)

fff.jpg

Opublikowano

U mnie oprócz Bzdurasa i XMa., wszyscy grają w Start i aplikację Xbox, ja pierdole xdddddddddddd

Opublikowano

Ostatnią aktywnością w życiu każdego Bota jest zastanawianie się, na chuj kupił śmieciarę jebaną bez gier.

Opublikowano

Rozi zawsze był fanatycznym wyznawcą plejstejszyn, ale odkąd kupił małża to jeszcze bardziej się zradykalizował w swojej walce z xboksem (specjalnie napisałem fonetycznie, żeby go umniejszyć)

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mnie bardziej zastanawia dlaczego najwięksi hejterzy Xboxa i tak kończą z konsolą pod telewizorem. :banderas:

Kiedyś zapytałem czemu zatwiardziałe boty mają pod avkiem PSN ID. Odpowiedz była że trzeba poznac kurwe którą się gnoi. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.