Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, lpcl napisał:

Kto przyznał odklejeńcu? Pewnie chodzi ci o ten 15 minutowy wywiad byłego pracownika 343 i 3 zdania wyjęte z kontekstu dla potrzeb internetowej gównoburzy. Zresztą nie odpowiadaj bo oprócz twojego bełkotu nie spodziewam się niczego sensownego. 

Oddychaj bo hahahahalo to tylko pierwsze spluniecie w ryj jakie was czeka:xboxssie: nie chce żebyście zeszli zanim Spencer dobierze sie do waszych zielonych dupsk bo ominie mnie swietna zabawa z waszego wycia:xboxssie: zaraz knur wygrzebie ze śmietnika jakieś gownogierki i morale wroca:xboss:

Edytowane przez PanKamil

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Spokoinie hopaki, 343 wcaley nie muwilo, rze hahahalo ssie. Bedzie naylepsze multi a 12 teraklopow wyrwie klapuw z kapci 

ounhc34.png

Opublikowano
18 minut temu, PanKamil napisał:

Oddychaj bo hahahahalo to tylko pierwsze spluniecie w ryj jakie was czeka:xboxssie: nie chce żebyście zeszli zanim Spencer dobierze sie do waszych zielonych dupsk bo ominie mnie swietna zabawa z waszego wycia:xboxssie: zaraz knur wygrzebie ze śmietnika jakieś gownogierki i morale wroca:xboss:

Mam nadzieję, że gry na sonkę będą latały po 6 bomb. Tacy niewolnicy marki na pewno to dobrze uzasadnią rosnącymi kosztami oraz tym, że gry w abo zapowiadają, że biznes growy jebnie więc trzeba płacić więcej. Brawo niebieski rycerzu. Tak trzymaj. Jimbo jest dumny z takiego elektoratu. 

Opublikowano

Returnal? To ten średniak z 73 na meta, latający w 1080p/43fps, przy którym klapy nie mogą na noc wyłączyć konsoli bo ma zjebane sejwy?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
46 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Returnal? To ten średniak z 73 na meta, latający w 1080p/43fps, przy którym klapy nie mogą na noc wyłączyć konsoli bo ma zjebane sejwy?

Prawie tak, z tym że dodatkowo gdyby sejwy były legitnie to gra straciłaby jeszcze bardziej xD

Edytowane przez cotek

Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał:

A to kto jeszcze?

Ja. :[ Założyłem się kiedyś ze Szczurkiem PB o to czy SFV wyjdzie na XO. Nie wyszedł w ciągu roku, dostałem bana na rok zgodnie z zakładem. :lapka: 

Opublikowano
  • Autor

A rzeczywiście, pamiętam taką akcje.

Opublikowano
4 godziny temu, Lokomotywa napisał:

znudził mi się Xbox, a jest problem bo mam dwa

Jak mi dopłacisz i wysyłka na Twój koszt, to mogę w ramach ogromnej przysługi odebrać od Ciebie te elektrośmieci.

Opublikowano

Dla ludzi upośledzonych jakimi są klapy, trzeba kierować przekaz, cóż... jak dla ludzi upośledzonych :dunno:

Opublikowano

Słychać wycie? Znakomicie:)

Widać że z betoniarzy to w większości przegrywy życiowe. Ktoś kto ma charakter potrafi uznac przegraną. Balllesi nie potrafią. 

Może jakby MS zamiast w paintciie malowac pady zaczął produkowac gry to byśmy mieli inną rzeczywistość. 

Opublikowano

A co przepraszam robią teraz to wszystkie studia, które kupił MS?:we_need_to_go_deeper:

Opublikowano

No, ale co tu się dziwić. Do ps5 wychodzą nowe pady do grania w gry. Do Xboxa wypuszczają nowe pady do grania w "Start".

Różny odbiorca, to i poziom ekscytacji odmienny. :dunno:

Opublikowano

Preferencyjne traktowanie. Na Plejaku nawet jak jest chujowo to każdy skacze z ekscytacji, a Xbox musi starać się dwa razy bardziej. Tak hartuje się stal, PlayStation zostanie rozyebane do połowy generacji, zostaną tylko janusze i trzy studia 1st party robiące na zmianę reskin tej samej gry. :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

zostaną tylko janusze i trzy studia 1st party robiące na zmianę reskin tej samej gry. 

Brzmi jak mokry sen spensera. 

"Forzahalogirsy" :xboxssie:

Opublikowano

Gearsy rozrosły się na klasyczne i wersję taktyczną. Halo ma twin stick shooter, strategię i FPS-y osi głównej. Forza doczekała się oprócz klasycznego symulatora wersji arcade. Żeby każdy tak dbał o różnorodność swoich marek to bylibyśmy w domu, ale na Sony zostaje jedynie robienie pod templatkę i robienie Spencerowi o tak :xboxssie:.

Opublikowano

Różnorodność serii, bo zamiast jeździć w kółko, jeździmy w linii prostej, boże, odłączcie mu w końcu ten internet :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.