Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, lpcl napisał:

Kto przyznał odklejeńcu? Pewnie chodzi ci o ten 15 minutowy wywiad byłego pracownika 343 i 3 zdania wyjęte z kontekstu dla potrzeb internetowej gównoburzy. Zresztą nie odpowiadaj bo oprócz twojego bełkotu nie spodziewam się niczego sensownego. 

Oddychaj bo hahahahalo to tylko pierwsze spluniecie w ryj jakie was czeka:xboxssie: nie chce żebyście zeszli zanim Spencer dobierze sie do waszych zielonych dupsk bo ominie mnie swietna zabawa z waszego wycia:xboxssie: zaraz knur wygrzebie ze śmietnika jakieś gownogierki i morale wroca:xboss:

Edytowane przez PanKamil

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Spokoinie hopaki, 343 wcaley nie muwilo, rze hahahalo ssie. Bedzie naylepsze multi a 12 teraklopow wyrwie klapuw z kapci 

ounhc34.png

Opublikowano
18 minut temu, PanKamil napisał:

Oddychaj bo hahahahalo to tylko pierwsze spluniecie w ryj jakie was czeka:xboxssie: nie chce żebyście zeszli zanim Spencer dobierze sie do waszych zielonych dupsk bo ominie mnie swietna zabawa z waszego wycia:xboxssie: zaraz knur wygrzebie ze śmietnika jakieś gownogierki i morale wroca:xboss:

Mam nadzieję, że gry na sonkę będą latały po 6 bomb. Tacy niewolnicy marki na pewno to dobrze uzasadnią rosnącymi kosztami oraz tym, że gry w abo zapowiadają, że biznes growy jebnie więc trzeba płacić więcej. Brawo niebieski rycerzu. Tak trzymaj. Jimbo jest dumny z takiego elektoratu. 

Opublikowano

Returnal? To ten średniak z 73 na meta, latający w 1080p/43fps, przy którym klapy nie mogą na noc wyłączyć konsoli bo ma zjebane sejwy?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
46 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Returnal? To ten średniak z 73 na meta, latający w 1080p/43fps, przy którym klapy nie mogą na noc wyłączyć konsoli bo ma zjebane sejwy?

Prawie tak, z tym że dodatkowo gdyby sejwy były legitnie to gra straciłaby jeszcze bardziej xD

Edytowane przez cotek

Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał:

A to kto jeszcze?

Ja. :[ Założyłem się kiedyś ze Szczurkiem PB o to czy SFV wyjdzie na XO. Nie wyszedł w ciągu roku, dostałem bana na rok zgodnie z zakładem. :lapka: 

Opublikowano
  • Autor

A rzeczywiście, pamiętam taką akcje.

Opublikowano
4 godziny temu, Lokomotywa napisał:

znudził mi się Xbox, a jest problem bo mam dwa

Jak mi dopłacisz i wysyłka na Twój koszt, to mogę w ramach ogromnej przysługi odebrać od Ciebie te elektrośmieci.

Opublikowano

Dla ludzi upośledzonych jakimi są klapy, trzeba kierować przekaz, cóż... jak dla ludzi upośledzonych :dunno:

Opublikowano

Słychać wycie? Znakomicie:)

Widać że z betoniarzy to w większości przegrywy życiowe. Ktoś kto ma charakter potrafi uznac przegraną. Balllesi nie potrafią. 

Może jakby MS zamiast w paintciie malowac pady zaczął produkowac gry to byśmy mieli inną rzeczywistość. 

Opublikowano

A co przepraszam robią teraz to wszystkie studia, które kupił MS?:we_need_to_go_deeper:

Opublikowano

No, ale co tu się dziwić. Do ps5 wychodzą nowe pady do grania w gry. Do Xboxa wypuszczają nowe pady do grania w "Start".

Różny odbiorca, to i poziom ekscytacji odmienny. :dunno:

Opublikowano

Preferencyjne traktowanie. Na Plejaku nawet jak jest chujowo to każdy skacze z ekscytacji, a Xbox musi starać się dwa razy bardziej. Tak hartuje się stal, PlayStation zostanie rozyebane do połowy generacji, zostaną tylko janusze i trzy studia 1st party robiące na zmianę reskin tej samej gry. :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

zostaną tylko janusze i trzy studia 1st party robiące na zmianę reskin tej samej gry. 

Brzmi jak mokry sen spensera. 

"Forzahalogirsy" :xboxssie:

Opublikowano

Gearsy rozrosły się na klasyczne i wersję taktyczną. Halo ma twin stick shooter, strategię i FPS-y osi głównej. Forza doczekała się oprócz klasycznego symulatora wersji arcade. Żeby każdy tak dbał o różnorodność swoich marek to bylibyśmy w domu, ale na Sony zostaje jedynie robienie pod templatkę i robienie Spencerowi o tak :xboxssie:.

Opublikowano

Różnorodność serii, bo zamiast jeździć w kółko, jeździmy w linii prostej, boże, odłączcie mu w końcu ten internet :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.