Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:
  • Cuphead
  • Ori
  • Sunset Overdrive
  • Titanfall
  • RARE Replay

no i kilka naprawdę świetnych gier AAA. Było co robić na Xboxie. :banderas:

Obraz nędzy i rozpaczy ta walka multikami. 

Opublikowano

Schabek chyba jebnie na zawał jak zda sobie sprawę, że strona PlayStation Studios na Steamie pokazuje 24 pozycje, tylko 21 z nich jest ukrytych xD

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

Schabek chyba jebnie na zawał jak zda sobie sprawę, że strona PlayStation Studios na Steamie pokazuje 24 pozycje, tylko 21 z nich jest ukrytych xD

To jakies dlcki musza byc albo jakies stare gowna typu The Order 1886

Opublikowano

Ay schabek wierzysz w markę do końca, aż mi się zrobi trochę szkoda ciebie jak Jim Ryan wbije ci nóż w plecy 

Opublikowano

Lepiej do konca z honorem przyjac noz w plecy niz z usmiechem, udajac ze to deszcz, spluniecie na twarz :) 

Opublikowano

Marka - marką a Jim - Jimem. Nie wiem po chuj to łączyć? Sam asx stałeś się fanem marki xbox jak spencer objął stery?

Jak jimbo spierdoli to go odpalą a marka PlayStation nadal będzie największa marką gamingu konsolowego na świecie. 

Opublikowano

Ajj tak. Tradycja, wspomnienia, emocje, szczescie, tozsamosc

Kiedy mówię „PlayStation", mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie, widzę bursztynowy świerzop tańczący wśród fal burzanów...

Opublikowano

Dziewczyny Cie uwielbiały, matka rosół gotowała nawet we wtorek, naczycielki zakładały miniówki i sadzały w pierwszej ławce. Ta konsola wymalowała prestiż na szarych ulicach końcówki lat dziewięćdzięsiątych i przez ponad 2 dekady przygrywała fanfary zwycięstwa.

Najlepsze wspomnienia, wspaniała teraźniejszość i świetlana przyszłość - Tylko Sony PlayStation. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

znajome boćki

Bocki to ze swiniami w oborze czekaja az im gospodarz jakies odpady do koryta naleje.

Opublikowano
54 minuty temu, LiŚciu napisał:

Obraz nędzy i rozpaczy ta walka multikami. 

Jak wychodziły to były eksami. Z resztą, co Ci z tego że wyjdzie na 3 platformach? Tylko tyle, że masz trzy sprzęty więcej gdzie tych gier nie ograsz. :pawel: 

Opublikowano
18 minut temu, schabek napisał:

Kiedy mówię „PlayStation", mam przed oczami

1080p/43fps w Returnalu :reggie:

Opublikowano

Beginners luck z x360. Szybko jednak sonka go wyjaśniła i wszystko wróciło do normy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Soul napisał:

1080p skalowanie ostre jak nóż xDDDDD

Jak nóż do krojenia gówna z cytatu obłąkanego klapa. xd

Opublikowano

X360 ostatnia dobra konsola MS. Na szczęście nie ważne jak zaczynasz, a jak kończysz. PS3 zmiażdzyło na koniec patałachów i od tamtej pory xbox jest bity, poniżany i opluwany w pełni zasłużenie. 

Opublikowano
14 godzin temu, schabek napisał:

Lepiej do konca z honorem przyjac noz w plecy niz z usmiechem, udajac ze to deszcz, spluniecie na twarz :) 

Spluniecie na twarz znaczy:

Gamepass i jego dobro

FPS boost

Najlepsze multiplatformy

Najmocniejsza konsola

23 studia developerskie i masa gier w produkcji (pierwsze premiery jeszcze w tym roku)

Phil pluj więcej nie żałuj sobie :xboss:

Opublikowano

Obrazek rozmazany jak jakośc grafiki na plejśmieciu 5. Klaperstwo w praktyce :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.