Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Grafika w cross-genie lepsze niż cokolwiek co pokazało Sony do tej pory, a MFS to już poziom nieosiągalny dla PS5. No, ale czego innego spodziewać się można jak masz tak utalentowane studia i konsolę vel inzynieryjny cud?

No fajna to była generacja dla PS5, szkoda że skończyła się 13 czerwca 2021. [*]

ajuIZ06_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kurwa zeby z jedynej godnej marki zrobic marne ksero to trzeba wstydu nie miec. Horizon w passie bo wstyd za odgrzewanego kotleta wyciagac rece po hajs. Oby chociaz gameplayu partacze nie zjebali

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

@Rozi boli? Wiem, że boli, a Xbox Cię pierdoli. :banderas:

Narazie to ciebie xbox pierdoli bo go nawet nie kupiles rycerzyku XDDDDDDDDD

Opublikowano

Żeby mówić że po to tej konfie Xbox coś nadal znaczy to trzeba nie lubić siebie, życia i grania w gry. 

Opublikowano

966651936_Zrzutekranu2021-06-13o21_19_01.png.12c91b7ba6ea78a6f5fe695686cabd4e.png

schizofrenik juz zaklada kolejne tematy w ktorych nikt mu nie bedzie odpisywalXDDDDDDDD

Opublikowano

Dramat chłopaki, jest kurwa gorzej niż w najczarniejszym scenariuszu. Już dawno nie widziałem takich bezpłciowych tworów popkultury jak te na konferencji microsoftu. Phil jak mogłeś nam to zrobić?

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

966651936_Zrzutekranu2021-06-13o21_19_01.png.12c91b7ba6ea78a6f5fe695686cabd4e.png

schizofrenik juz zaklada kolejne tematy w ktorych nikt mu nie bedzie odpisywalXDDDDDDDD

Haha jakie upodlenie

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Haha jakie upodlenie

Napisał typ, który na innym forum robił inby, że gownotematy założył ktoś inny :)

Opublikowano

Forza i Stalker - ok. Reszta to albo jakiś szrot, albo wyjdzie nie wiadomo kiedy. Albo wyjdzie też na ps5. Z dużych gierek w tym roku ...halo....forza... brakuje wiadomo czego do kompletu xd

Jest mi naprawdę przykro, że ten temat zasadniczo nie ma sensu bo ciężko nazwać "wojną" bitke upośledzonego typa z kijem pomaczanym w swoim gównie a czołgiem.

Opublikowano

Obejrzalem jeszcze raz trailer fh5. Ja perdole:dynia: to w Fifie czy codzie jest więcej innowacj:pechowiec: To wygląda jak marne ksero:pechowiec: jeszcze ta oprawa gorsza niż w trojce. Gwałt na kolejnej serii.

Opublikowano

A właśnie, klapeusze, dlaczego nie wklejacie tu opinii waszej growej wyroczni, ppe? Czyżby nie pasowała do narracji? 

Opublikowano

W dziale xboxa nadal gejowska orgia z lzami w oczach i zakrzywianie rzeczywistosci xD po takim failu brna dalej ja jebie

Opublikowano

Przeciez PPe kupione przez MS od jakiegoś roku. Wystarczyło sledzic jak im w tylek wchodza i na biezaco umniejszaja Sony.

ale ujnia ta FH5. Serio na szybko i na siłę.

Opublikowano
Cytat

Słucham właśnie na żywo podcastu Xbox Two i w przewidywaniach dotyczących konferencji MS, Rand al Thor, Jez i Shpeshal_Nick sugerują, że te 5 studiów to IOI, Crytek, Avalanche, Netherrealm i Rocksteady. Żadnego potwierdzenia, ale wszędzie przewijają się te nazwy, więc mooooże???

Jedno myślę, że na pewno ogłoszą w niedzielę.

xDDDDDDDDDD POKUPOWANEEEEEEEE

Opublikowano

No te kupione 5 studiów i battlefield w game pass to strzał w dziesiątkę :pawel: jaki piekny upadek xkurwy:banderas: To te wszystkie fable to oddalają się na 2040:pawel:

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

No te kupione 5 studiów i battlefield w game pass to strzał w dziesiątkę :pawel: jaki piekny upadek xkurwy:banderas: To te wszystkie fable to oddalają się na 2040:pawel:

A tak chłopaki tutaj z tematu czekali i te slogany - MS Was zajebie hahahaha pośmiewisko totalne.

Sony robisz to dobrze!!! Make my Day MS

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Yebać MS i szkoda już słów na tych partaczy. FH5 też olewam. Taki bezczelny reskin trójki. 

Idę grać w prawdziwego nextgena Ratcheta na OLED.

Xfrajerzy znowu w pupie.

Opublikowano

Fajnie tutaj być, duma rozpiera że jest się jednak w Eliternej grupie graczy którzy wiedzą co najlepsze i grają w next geny jednocześnie nie trzymając skrzyżowanych rąk, niebieskie królestwo jednak to magia i najlepsze miejsce dla graczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.