Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak samo jak to 60 fps w The Medium na PS5?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Bigby napisał:

Tak?

Co to ten "performance mode"? Brzmi jak "bieda mode" aka "zielone frajestwo mode" ;)

Opublikowano

Zadne 4k, marketingowa papka jak 4zl za gamepassa. Falujace gowno ze spadkami do 1080

Ale i tak bedzie grane bo nie ma innych sciagalek

Opublikowano

4k plejkurewka widziała ostatni raz w tym swoim obrzydliwym dashboardzie  :kaz:

Opublikowano

4K/60fps, otwarty świat, nextgenowa grafa...kurwa, Playground to faktycznie Bogowie. I jeszcze do ogrania w GPU za 4 zł. :obama:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

4k:yao: będzie 4k ze spadkami do 1080p I na tym się skonczy na tym zielonym smieciu ale boty na kolanach lykna wszystko. Ray tracing dodali? A nie, po co pytam:yao: ta xszmata by tak skonczyla po dodaniu raytracingu

spacer.png

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

4K/60fps, otwarty świat, nextgenowa grafa...kurwa, Playground to faktycznie Bogowie.

Ty pizduś, weź poka gamertaga...

Opublikowano

Pokazać gamertaga byle frajerowi z internetu?

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

4K/60fps, otwarty świat, nextgenowa grafa...kurwa, Playground to faktycznie Bogowie.

Jeśli nie potrafisz zrobić solid 4K/60 FPS w ścigałce, to jesteś patałachem, a nie bogiem.

Wyjdzie jakaś inna ścigałka, to na copy-paste Forza wszyscy się odleją ciepłym moczem, a MS znowu będzie ją rozdawał za wiadro jagód i błagał jak żul pod Biedronką by ktoś jeszcze zagrał ;)

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Pokazać gamertaga byle frajerowi z internetu?

No dawaj, zobaczymy co tam opierdalasz w 4k... 

Opublikowano
20 minut temu, PIOTR8642 napisał:

To sie nazywa potega 12TF XSX, która rozjebuje u klapów zdolność pojmowania.

Szkoda ze nie rozjebala u was zdolnosci polykania i dalej wierzycie we wszystko co wam spencer poda :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

No dawaj, zobaczymy co tam opierdalasz w 4k... 

Mam pokazać gamertaga kolesiowi który jest pośmiewiskiem w CW? Ty chyba sie z chujami na łby pozamieniałeś.:dynia:

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Mam pokazać gamertaga kolesiowi który jest pośmiewiskiem w CW? Ty chyba sie z chujami na łby pozamieniałeś.:dynia:

Nie no dawaj go. Chce zobaczyć jaki pro gamer jesteś. I nie tylko ja chce go zobaczyć, myśle że kilka osób chętnie zobaczy jak budowałeś doświadczenie growe. Nie bądź pisssda. 

Opublikowano

Klapy to się zatrudnijcie w digital foundry. Wróżby ze szklanej kurwa kuli. Wiedzą lepiej niż dewi że 4k nie będzie. Jakbym musiał patrzeć na te rozmazańce na sonce to też nie wierzyłbym w istnienie 4k.

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie no dawaj go. Chce zobaczyć jaki pro gamer jesteś. I nie tylko ja chce go zobaczyć, myśle że kilka osób chętnie zobaczy jak budowałeś doświadczenie growe. Nie bądź pisssda. 

A co mnie obchodzi czego ty chcesz. Może jeszcze chcesz wpaść na pogaduchy i sie zapoznać na Xboxie? Ty, weź ty może wyjdź na dwór i sie przewietrz. Poza CW też jest życie. I to te prawdziwe. 

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Ty pizduś, weź poka gamertaga...

Listerin znowu załączył tryb stalkera.

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

A co mnie obchodzi czego ty chcesz. Może jeszcze chcesz wpaść na pogaduchy i sie zapoznać na Xboxie? Ty, weź ty może wyjdź na dwór i sie przewietrz.  

Ale ja chce tylko żeby ten kundel co szczeka od kilku tygodni pod drzwiami PIOTR8642 pokazał na jakich grach zbudował doświadczenie growe którym się tak wozi w CW - tak ten random yebany. Dajesz chłopie, nie pękaj. 

Opublikowano

Random odważne słowa w ustach teoretyka gamingu. 

:obama:

Opublikowano

elpec idz postrzelaj do power rangers krasnali

Opublikowano

@LiŚciua nie chcesz nr tel? Równie dobrze będziesz mógł zadzwonic i zapytać o moje doświadczenie growe. Czy wolisz na Xboxie sie odezwać?

Opublikowano

Przeciez pioter nie ma nawet xszmaty:yao: włącznie z resztą botow:yao: 

Opublikowano
31 minut temu, Mendrek napisał:

Jeśli nie potrafisz zrobić solid 4K/60 FPS w ścigałce, to jesteś patałachem, a nie bogiem.

Kurwa, przecież studia sony nie potrafią zrobić 4K/60 fps w korytarzówce a co dopiero open worldzie. xDDDD

Opublikowano
19 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@LiŚciua nie chcesz nr tel? Równie dobrze będziesz mógł zadzwonic i zapytać o moje doświadczenie growe. Czy wolisz na Xboxie sie odezwać?

Wystarczy mi jedynie spojrzenie na te gry które ogrywasz i stąd masz taką wiedzę. Nie wstydz, wrzucaj GT - zerkniemy i pogadamy w CW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.