Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tylko CW: Era Spencera :xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapy w co tam teraz gracie jak już Rachet dawno pogoniony na olx?

Opublikowano

Masterowanie Astrobota i walenie konika do remastera TLoU :potter:

Opublikowano
Cytat

a pamiętacie RETURNAL? 

Co to jest, jakiś lek na sraczkę?

Edytowane przez dee

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

Co to jest, jakiś lek na sraczkę?

Lek na sraczkę to się przydaje po odpaleniu Returnala

Opublikowano

No co ty a było tak pięknie, sh, mgs, ninja gaiden i kolejne eksy za rogiem, kto by się tego spodziewał?

Btw naszemu ekoledze pierdykła plejbeka przez burzę. A u mnie była przerwa w zasilaniu i xsx się wyłączył w czasie grania i nic, za chwilę odpaliłem i śmiga jak nówka. Nie chcę tu niczego sugerować ale tak to się kończy jak za sprzęt się biorą chińczycy. Ale co tam kupi się nową w końcu te liczby w sprzedanych konsolach nie biorą się z sufitu. 

Opublikowano

I po co budzicie klapy z tego narkotycznego transu w sprawie Kojimbo? Nie powinniście tego robić, tak jak nie budzi się lunatyków ze snu, bo jeszcze się z balkonu z 10-go piętra spierdolą :( 

Opublikowano

A ci dalej majaki z niedożywienia. Jak to jest drogie boty grać od roku tylko w multiplatformy? Te same co na reszcie sprzętów? Na starych padach na bateryjki? Oglądając stary dash w 1080p? 

Nie bolą was dupska od tego ruchania? I paluszki od tego pierdolenia na klawiaturze tutaj?

Opublikowano

Jakim nie fikaj, popsute konsole, rozwalone pady i telewizory, pękające marzenia i psychiki klapów. Klątwa Spencera dopadła klapy.

Opublikowano

Zieloni koryfeusze gamingu co chwilę nowe gry, nowe przygody, nowe wyzwania, grania tyle, że niewiadomo w co ręce włożyć.

Klapy jak zawsze, masterowanie Astrobota i YouTube. Totalny upadek gracza i człowieka.

Opublikowano
12 minut temu, Jakim napisał:

A ci dalej majaki z niedożywienia. Jak to jest drogie boty grać od roku tylko w multiplatformy? Te same co na reszcie sprzętów? Na starych padach na bateryjki? Oglądając stary dash w 1080p? 

Nie bolą was dupska od tego ruchania? I paluszki od tego pierdolenia na klawiaturze tutaj?

Nie jest źle na tym XSX, musiałem baterie ukraść dziecku z zabawki bo mi się skończyły jak grałem w Gears of War 1, ale mamy też kolekcje Halo i super odnowili dwójeczkę, w ogóle po co nowe gry z jakąś super grafiką tutaj mam multum grania a w kolejce jeszcze Forza 7 i inne indyczki smakowite :D Xbox rules!

ps. A w dasha przecież się nie gra wiec może być nawet w 480p

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Chłopaki, czy coś ominąłem i gry na PS5 potaniały? Bo chyba nie chcecie mi powiedzieć, że ludzie sprzedają dwudniowe używki czternastego ratcheta ze stratą 100zł?

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Nówki już chodziły za 200 zł na olxie :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

tutaj mam multum grania a w kolejce jeszcze Forza 7

No nie gadaj że jeszcze FM7 nie odpaliłeś we flawless natywne 4K/perfekcyjne 60fps? I te refleksy na karoserii...:banderas:

Opublikowano
36 minut temu, PIOTR8642 napisał:

No nie gadaj że jeszcze FM7 nie odpaliłeś we flawless natywne 4K/perfekcyjne 60fps? I te refleksy na karoserii...:banderas:

Odpaliłem ale tylko na chwile ;) jakość miód

Opublikowano

Refleksy na karoserii:dynia: na kilometr yebie kompleksami o raytracing którego xsmiec nie może udzwignac:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

Refleksy na karoserii:dynia: na kilometr yebie kompleksami o raytracing którego xsmiec nie może udzwignac:banderas:

Refleksy na karoserii? To zero przy gremialnej branzlerce klapów na widok deszczyku w Driveklap:kaz:

Opublikowano

Oj tak :banderas:nawet chojza motocwel 7 przy reżyserowanym Dubaju się obsrala:kaz:

Opublikowano

gdybyście choć tylko procent tej kreatywności w wymyślanie obraźliwych nazw przekształcili w konstruktywną merytorykę ten temat by brylował i sławił forum w sieci.

Spoiler

a teraz zgooglujcie sobie te trudne słowa :xboss::lapka:

Opublikowano

Faliste Mokasyny dla każdego bota 

Mam nadzieję że wypierdolą te ciuszki z fh5

16243918187146543137121939678096.jpg

Opublikowano

i do tego jazda w burzy i deszczu, tylko dla botów, inni mogą tego nie wytrzymać :kaz: 

:kiss:

Opublikowano
2 godziny temu, Colin napisał:

gdybyście choć tylko procent tej kreatywności w wymyślanie obraźliwych nazw przekształcili w konstruktywną merytorykę ten temat by brylował i sławił forum w sieci.

Ukryj zawartość

a teraz zgooglujcie sobie te trudne słowa :xboss::lapka:

I temat by zdechł w ciągu kilku dni, od merytorycznych tekstów sa działy XboX Pany i śmierdzące malżopodobne bydle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.